Çok kötüyüm eşim kadın iç çamaşırları giyiyor

Nikotin krizine iyi geldi ama ya bu konu..kafamda binbir türlü fantazi oluştu gece gece

Ay konunun gerçek olmadığı böyle ekstrem bı konunun bu kadar kısa yazılması.
Sizde onu daha deli edin onun pantolonlarina delik açıp giyin, gömleklerinin göğüs kısmını kesip giyin vs vs. Bakarsınız o zaman size kaliteli tanga alır....

Siteyi embesil erkeklerin basması kadar ilginc degıl kocanın kadın donu giymesi.
İleri de mi oynasan napsan ban yemeden evvel?
Az önceki banlanan değilse bende Cheryl değilim
Hıncını alamadı, öyle dalga geçilmez böyle geçilir dedi

Konu sahibi, az önce vücudundan iltihap aktığı halde kalkıp temizlemeye, kokudan rahatsız olmayan koca konusu açılmıştı, temizlik iyidir boşver tanga giyse de olur

Hahahahahaha imandan gelir birazdan baska konuyla damlar

Amaaan bu o mu kiz...
Belki poposunu ferah tutsun diye giyiyordur tangayi anam..

Kızlar yeter.Şu an ağlıyorum.Çok üzerime geldiniz
Sen buradaki kadınları salak mi sanıyorsun söylesene? Bu konunun gerçek olmadığı o kadar belli ki..böyle insanlar yok değil elbette ama senin "kocamdan gizli gizli onunkileri giyiyorum"demen,:kendisine kaliteli tangalar aliyor bana kalitesiz"demen vs bunlarla inandırıcılığıni yitirdin..biraz daha zeki olmalısın bizi kandırmak için..
Anladın?

Biliyorum çok uçuk anlattıklarım ama gerçek.Hani banlanmayacağımı bilsem buraya eşimin tangalı resimlerini atardım.Nasıl inandırayım kendimi anlayın beni
Aaayyy tövbee ahfhshhs ben hiç tangalı erkek görmedim atsana
Şaka bir yana sakın göz zevkimi bozacak o hareketi yapma, acı bize anfjhshs

Bos ver senin sigara birakma konusu hic ilgili degil bununla sen kendini boyle turlere bakarak ne kadar normal oldugunu dusun , sigara icme
Prim verme diyorsun en çok sen yazıyors
Beni karıştırıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…