Siz de haklısınız.Size de kendine aldığı kalitede tanga alsa hiç problem edecek bir şey kalmayacak. Ahh şu düşüncesiz erkekler.En güzel tangaları kendine, kalitesiz olanları bana alıyor.
O fenaydıBen bundna önceki olayı kaçırmışım bugün 2. Baskinmis bu
Nikotin krizine iyi geldi ama ya bu konu..kafamda binbir türlü fantazi oluştu gece geceAynen insan tutamiyor kendini , ama kim icin , surda gercekten derdini yazan bi insan icin kafa yorarson , ama bunlar dertleri olmayan , bi konu Acip eglenen insanlar bu yuzden prim vermemek lazim bu tur insanlara. Onlarin istedigi zaten cok cevap almak ortaligi karistirmak . En iyisi boyle acilan konulara hic cevap vermemek
Bak sen şuna, kendine viktorya sikrıt tanga sana da pazar malı tanga !!!! Boşan demem ama boşan bence
Bos ver senin sigara birakma konusu hic ilgili degil bununla sen kendini boyle turlere bakarak ne kadar normal oldugunu dusun , sigara icmeNikotin krizine iyi geldi ama ya bu konu..kafamda binbir türlü fantazi oluştu gece gece
Aglatmayin uzmeyin dedikce ustune gidiyorsunuz adamin yaKızlar yeter.Şu an ağlıyorum.Çok üzerime geldiniz
Az önceki banlanan değilse bende Cheryl değilimSiteyi embesil erkeklerin basması kadar ilginc degıl kocanın kadın donu giymesi.
İleri de mi oynasan napsan ban yemeden evvel?
Hahahahahaha imandan gelirAz önceki banlanan değilse bende Cheryl değilim
Hıncını alamadı, öyle dalga geçilmez böyle geçilir dedi
Konu sahibi, az önce vücudundan iltihap aktığı halde kalkıp temizlemeye, kokudan rahatsız olmayan koca konusu açılmıştı, temizlik iyidir boşver tanga giyse de olur
Amaaan bu o mu kiz...Az önceki banlanan değilse bende Cheryl değilim
Konu sahibi, az önce vücudundan iltihap aktığı halde kalkıp temizlemeye, kokudan rahatsız olmayan koca konusu açılmıştı, temizlik iyidir boşver tanga giyse de olur
Sen buradaki kadınları salak mi sanıyorsun söylesene? Bu konunun gerçek olmadığı o kadar belli ki..böyle insanlar yok değil elbette ama senin "kocamdan gizli gizli onunkileri giyiyorum"demen,:kendisine kaliteli tangalar aliyor bana kalitesiz"demen vs bunlarla inandırıcılığıni yitirdin..biraz daha zeki olmalısın bizi kandırmak için..Kızlar yeter.Şu an ağlıyorum.Çok üzerime geldiniz
Aaayyy tövbee ahfhshhs ben hiç tangalı erkek görmedim atsanaBiliyorum çok uçuk anlattıklarım ama gerçek.Hani banlanmayacağımı bilsem buraya eşimin tangalı resimlerini atardım.Nasıl inandırayım kendimi anlayın beni
Prim verme diyorsun en çok sen yazıyorsBos ver senin sigara birakma konusu hic ilgili degil bununla sen kendini boyle turlere bakarak ne kadar normal oldugunu dusun , sigara icme
Beni karıştırıyorsunuzAz önceki banlanan değilse bende Cheryl değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?