Çok kötüyüm... Fikirlerinize ihtiyacım var..

Saygının olmadığı yerde sağlıklı bi evlilik mi kurmayı planlıyosunuz? Bana bi kere hafif bi küfür ettİ her yerden engelledim kaç gün uğraştı öyle affettim aileme etseydi gözümden düşerdi. Kendine saygın yok sanırım.

Saygının olmadığı yerde sağlıklı bi evlilik mi kurmayı planlıyosunuz? Bana bi kere hafif bi küfür ettİ her yerden engelledim kaç gün uğraştı öyle affettim aileme etseydi gözümden düşerdi. Kendine saygın yok sanırım.
Siz de sonunda affetmissiniz demekki kendınıze saygınız yok
Ben de zaten daha once gunlerce konusmadım ama sonrasında affettim ve aynı seyı yaptı

Evlendikten sonra bir konu geçsin ufak bişey bile olsa sizi çok üzer bu adam 1 yapmış 2 yapmış 3,4,5 de gelir bunların huylu huyundan zor vazgeçer olan size olur siz yıpranırsınız hayattan soğutur böyle insanlar uzak durmanızda fayda var sevgi de bi yere kadar çünkü kaldıramayacagınız yükün altına girip de ezilmeyin boşuna 🥺🥺🥺
Haklısınız
cok hassas bi yapım var zaten, hayattan sogudum psıkolojım bozuldu daha simdiden
Evlensem cok daha kötü olurum farkındayım ben de bünyem kaldırmaz

1 kere yapılan hata karşıdakinindir sonra yapılanlar size aittir bunu unutmayın.
Affettigim için pismanım ben de keske en
Ayrıl bir an önce ama bu cümlende ne demek istedin anlamadim ailesi muhafazakar olmayan laf yer anlamına gelmiş sanki
Su manada dedim örnegin ailemin giyim kusamına bile laf ediyor annem vs kapalı olmasına ragmen.
Bunun kapalılıkla acıklıkla ılgısı yok tabiki istedigi gibi herkes giyinir kimsenin de haddi degildir.
Muhafazakar olmasına ragmen derken elestirecek bir seyi olmamasına ragmen anlamında dedim

Nasıl olsa boşanacaksınız.
Şimdiden ayrılın.

Kendinizi geçtim ailenize küfreden adamı nasıl seviyorsunuz? Aileniz biliyor mu küfrettiğini?

Erkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
Seviyorum ama ne yapacagımı bilemiyorum..
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var..
Ayrıl

Nolur evlenme. Çok üzülüyorum böyle ilişkilerin evlenince düzelecegine inanıp evlenenlere. Böyle bi düşüncen varsa sakınnn.
Hep diyorum 100 puanlık bi ilişki evlenince 70 e falan düşüyo. Ama düşüyo yani. Kurtarıyorsa evlen ama zaten 50 puanlıksa neden bu macera!

Back
X