- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi Aslihan2456
Koşarak kaçın ,büyük hata olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım herşey sevgi değil sevgi bi süre sonra bitiyor saygı çok önemli bugğn sinirlenip sana küfür eden ailene küfür eden biri yarın evlendiğinde seni dövmeyeceği ne malum böyle insanlardan uzak dur aile herşeydir ailene saygısızlık eden biri sana herşeyi yapar bence otur iyice düşün evlilik kolay bişey değil bir ömür yaşayacaksın onunla sonradan pişman olmanın sana faydası olmazErkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
Seviyorum ama ne yapacagımı bilemiyorum..
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var..
Evet haklısınız olmayacak yoksa ben dayanamam bu tarz hakaret vs yeBurayi bu yüzden seviyorum. Herkes empati yapıyor. Sinir olur ama küfür etmek falan ters. Sen iyi niyetle düzelir diye emek verdiğin icin bekledin ama canim olmaz o iş. Olursa da sen mutlu olamazsın.
Yapma.Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
İyi yapmıssınız ben de bırakacagım
Erkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
Seviyorum ama ne yapacagımı bilemiyorum..
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var..