Çok kötüyüm... Fikirlerinize ihtiyacım var..

Erkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
Seviyorum ama ne yapacagımı bilemiyorum..
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var..
Canım herşey sevgi değil sevgi bi süre sonra bitiyor saygı çok önemli bugğn sinirlenip sana küfür eden ailene küfür eden biri yarın evlendiğinde seni dövmeyeceği ne malum böyle insanlardan uzak dur aile herşeydir ailene saygısızlık eden biri sana herşeyi yapar bence otur iyice düşün evlilik kolay bişey değil bir ömür yaşayacaksın onunla sonradan pişman olmanın sana faydası olmaz

Burayi bu yüzden seviyorum. Herkes empati yapıyor. Sinir olur ama küfür etmek falan ters. Sen iyi niyetle düzelir diye emek verdiğin icin bekledin ama canim olmaz o iş. Olursa da sen mutlu olamazsın.

Burayi bu yüzden seviyorum. Herkes empati yapıyor. Sinir olur ama küfür etmek falan ters. Sen iyi niyetle düzelir diye emek verdiğin icin bekledin ama canim olmaz o iş. Olursa da sen mutlu olamazsın.
Evet haklısınız olmayacak yoksa ben dayanamam bu tarz hakaret vs ye
birkac kez sans verdim zaten :(

Sinirli ve sinir anında size,ailenize küfür ediyor.Şimdiden böyleyse,ilerisi nasıl olur?Durduk yerde başınızı yakmayın.

Sen onun ailesine kufretsen o ne yapardi acaba bi dene de gor bence. Ailenize nasil laf soyletiyosunuz ya deli oluyorum herseyi hak ediyosunuz siz

Böyle bir durumda şans vererek ona ikinci hata için fırsat tanımak olmuş. Ailenize bu sekilde konustuktan sonra bir daha yüzlerine nasıl bakıyor merak ettim. Siz de onun ailesi için söyleyin ve tepkisini görün bakalim.

Saygının olmadığı bir ilişki asla uzun ve sağlıklı olamaz.

Ailene küfreden insanı seviyorsan kesinlikle kaçırmamalısın.:KK57: Ailene üzüldüm. Ne umutlarla kızlarını yetiştiriyorlar ve kızları ailesine küfredilmesini umursamıyor. İşin en kötüsü kendisinin de o ailenin parçası, hatta o ailenin yetiştirdiği insan olduğunu unutuyor. Yazdıklarım ağır gelmiş olabilir ama bir de bu açıdan bakarak düşünün istedim.

O iş yaş.. ileride birebir hakarete varır o eleştiriler. Oo pardon zaten kufrediyormus. Daha ne yapsın? Adam açık açık "benle evlenirsen ileride dahası olacak bu daha fragmanı" diyor. Çok pişman ve mutsuz olursun... Sinyalleri veriyor bence kulak ver

Ailene küfreden insanı seviyorsan kesinlikle kaçırmamalısın.:KK57: Ailene üzüldüm. Ne umutlarla kızlarını yetiştiriyorlar ve kızları ailesine küfredilmesini umursamıyor. İşin en kötüsü kendisinin de o ailenin parçası, hatta o ailenin yetiştirdiği insan olduğunu unutuyor. Yazdıklarım ağır gelmiş olabilir ama bir de bu açıdan bakarak düşünün istedim.
[/QUOTE]
Haklısınız, ben de bir arkadasımın basıma gelse bu tarz bir olay sizin katılıgınızda konusurdum ancak ınsan kendı basına gelince maalesef aynı katılıgı gösteremıyor bi anda

Sana ve ailene saygısı olmayan biriyle mi ? Sakın bu kötülüğü ne kendine hele hele ailene hiç yapma .Ben olsam ayrilirım net.

Evlen yaşa ve gör... Evlenince bin beteri olcak. Boşanmaya kadar yolu var.
Ayrıl demicem, çünkü seviyorum gibi saçma bi bahanen olacak.

Erkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
Seviyorum ama ne yapacagımı bilemiyorum..
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var..

Hayatının hatasını yaparsın evlenmekle. Kendi anne babamdan biliyorum, gün geçtikçe yer durursunuz birbirinizi. Bence iyice gözden geçir. Ya da sevgilini çok sert bir şekilde uyar, duruşunu ortaya koy ki bir daha cüret edemesin.

Back
X