Çok kötüyüm... Fikirlerinize ihtiyacım var..

Evlenince sevgi karın doyurmayacak ( manevi anlamda) hatta artık sevmemeye başlayacaksın. Çünkü sana ve ailene sürekli küfür eden birini asla sevemezsin. Sevginin de bir önemi kalmayacak yani.

Erkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
Seviyorum ama ne yapacagımı bilemiyorum..
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var..
Simduden boyleyse,evlendikten sonra cook cekersin.kendini agirdan sat biraz,senin dediklerinin olmasina alistir yoksa yurumez bu is

Sana ve ailene kufur eden biriyle gercekten evlenmek mi istiyorsun?
Yapmayin boyle insanlara karsi sessiz kalip susmayin..
Bir an once ayrilin..
Simdi kufur eden ilerde evlenince size de ailenize de neler yapmaz duSunmek bile korkunc...
Hic mi haber izlemiyorsunuz hic mi gormuyorsunuz adamlar hic acimiyor ne esine, ne esinin ailesine..her gun en az bir kadin ya da ailesini katlediyor..
Hic mi ornek alinmiyor anlamiyorum ki..
HAdi o kadar ileri gitmedi diyelim ne size ne ailenize saygisi yok boyle birini mi layik goruyorsunuz sizi buyutup bugunlere getiren ailenize???

umarım evlenince sevginin değil de saygının daha önemli olduğunu hatta HAYATİ önem arz ettiğini birgün anlamak zorunda kalmazsın..

Küfür çok ama çok ciddi bir sıkıntı. Çünkü arkasından başka çirkinlikleri doğuran bir davranış biçimi. Belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bence saygı sevgiden önce gelmeli

Erkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
7 yillik evliyim.aklin varsa heryerden engelle bu kisiyi

SEVME. sana saygı duymuyor belli ki. Sevme güzel ülkemin, güzel vatandaşı SEVME.

Back
X