- Konu Sahibi kalpten-00
Kilo probleminiz olduğunu kendiniz söylüyorsunuz, çocuk biraz kilolu demiş, bunun nesine çok kötü olup kırılıyorsunuz ki? Sizin de söylediğiniz şeyi söylemiş çocuk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden bedeli olsun ümit verip bırakmadıysanız nazikçe reddettiysenizElbette yok diyemem ama çoğunu reddetme sebebim yaş'ti. Ve evet galiba onların bedelini bu
Bana gelenlerin hiç birine beğenmedim dedirtmedim evlenmeyi düşünmüyo mus deyin dedim. Evet kırıcı bişey dememis ama galiba kilolarimla bu ara sıkıntılı olduğumdan çok kırdı sanırımneden bedeli olsun ümit verip bırakmadıysanız nazikçe reddettiyseniz
çocuk da size aynısını yapmamış gibi biraz
azla açık sözlü davranmış sadece
1.65 boyum 79 kiloyumTakmayın.
Boyunuz kaç ki ?
Etraftan da bu aralar kilo mu aldın ne diyen var galiba hepsi üst üste geldi duygusal boşluğumda fazlasıyla var çok kotuyumKiloluyken insan böyle şeyleri çok takıyor özellikle duygusal bir ilişki içinde beğenilmeme duygusu çok kötü . Erkek için demiyorum ama bence kendin icin kilo vermelisin ben verdim ve çok mutluyum simdi yine biraz almisim onlarida vericem insallah .İnan kilo verdigin zaman insanlarin ne dedigini cok takmayacaksın çünkü kendine yeterli geleceksin ve mutlu olacaksın. Birde sen naparsan yap insanlara yaranamazsın .kilo verince bana biraz kilo versene sen diyen kuzenimin karisi sen niye kilo verdin çok çökmüşsün dedi . ama kiloluyken kilo ver diyen kuzenim kadar takmadim çünkü normal olanı yasiyordum ..
Boyunuza göre kilonuz fazla açıkçası o boy o kiloyu kaldırmaz.Ha genetiktir sağlık problemi vardır ilaç kullanımı kilo yapar bir şey diyemem ama yemek yemeyi çok seviyorsanız ama sağlık probleminiz yoksa geleceğinizi düşünün kilo birçok hastalığa davetiye de çıkarır.1.65 boyum 79 kiloyum
Galiba öyle keşke arkadaşımın ısrarıni kırsaydim gitmeseydim dedimozaman zayıflama zamanın gelmiş,
Zaten görüştüğüm biri değildi yok çok zenginmis yok sulalenin tek erkeğiymis umrumda degil yol alsinBaşından defet gitsin. Ne diye düşünüyorsun. Kendisi insan üstü bir varlık mı?
Katılmak istiyorum gerçekten de sizinle olcamBi grubuz ve harika devam ediyoruz srnin kilonda olanlarda var bnde 78 den 66.7 dustum hadi brkliyoruz
Ya bi kız arkadaşım dediğinde bu kadar kirilmamistim ama bu sefer neden böyle oldum anlamadimPardon da siz oldukça kilolusunuz. Sağlığınız için zayiflayin 79 kilo oldukça fazla. Kirilacak bişey yok gercekler canim