Çok kötüyüm kırıldımmm

Elbette yok diyemem ama çoğunu reddetme sebebim yaş'ti. Ve evet galiba onların bedelini bu
neden bedeli olsun ümit verip bırakmadıysanız nazikçe reddettiyseniz
çocuk da size aynısını yapmamış gibi biraz
azla açık sözlü davranmış sadece

Falso 1: Çocuk kilolu olduğunuzu söylemiş. Elektrik alamadım dese kafi idi.
Falso 2: Arkadaşınız (!) size bunu neden aynı şekilde iletiyor? Elektrik alamamış dese kafi idi.

Benim görüşüm: Kilo işin bahanesi bence. Elektrik alsa idi kiloyu gözü görmezdi. Kaldı ki zaten aşırı bir kilonuz yokmuş.

Özet: Bu çocuktan uzak durun. Arkadaşınıza da her şeyinizi açmayın, gerçek bir arkadaş değil kendisi.

neden bedeli olsun ümit verip bırakmadıysanız nazikçe reddettiyseniz
çocuk da size aynısını yapmamış gibi biraz
azla açık sözlü davranmış sadece
Bana gelenlerin hiç birine beğenmedim dedirtmedim evlenmeyi düşünmüyo mus deyin dedim. Evet kırıcı bişey dememis ama galiba kilolarimla bu ara sıkıntılı olduğumdan çok kırdı sanırım

Kiloluyken insan böyle şeyleri çok takıyor özellikle duygusal bir ilişki içinde beğenilmeme duygusu çok kötü . Erkek için demiyorum ama bence kendin icin kilo vermelisin ben verdim ve çok mutluyum simdi yine biraz almisim onlarida vericem insallah .İnan kilo verdigin zaman insanlarin ne dedigini cok takmayacaksın çünkü kendine yeterli geleceksin ve mutlu olacaksın. Birde sen naparsan yap insanlara yaranamazsın .kilo verince bana biraz kilo versene sen diyen kuzenimin karisi sen niye kilo verdin çok çökmüşsün dedi . ama kiloluyken kilo ver diyen kuzenim kadar takmadim çünkü normal olanı yasiyordum ..
Etraftan da bu aralar kilo mu aldın ne diyen var galiba hepsi üst üste geldi duygusal boşluğumda fazlasıyla var çok kotuyum

1.65 boyum 79 kiloyum
Boyunuza göre kilonuz fazla açıkçası o boy o kiloyu kaldırmaz.Ha genetiktir sağlık problemi vardır ilaç kullanımı kilo yapar bir şey diyemem ama yemek yemeyi çok seviyorsanız ama sağlık probleminiz yoksa geleceğinizi düşünün kilo birçok hastalığa davetiye de çıkarır.

Çok zeki ve çok iyi bulduğu birine sadece kilo yüzünden olumsuz bakması kendi karakteri çünkü aynı kulvarda değiller iyilik ve zeka sonradan kazanılmıyor ama kilo sonradan kaybedilebilecek basit bir şey çok zayıf ve hem aptal hem kötü birini mi tercih edecekmiş yani :KK11:

E doğru söylüyor yani kilom var siz de demişsiniz.
Başka bi insandan duyana kadar da varlardı..
Kendiniz için zayıflayın o halde ne diyeyim

Arkadaşınız bunu size söylemeyebilirdi. Adam gitsin size söylesin diye söylememiştir bence bunu. Arkadaşınız size zayıflamanız için gaz verebildi bunun yerine. Ayrıca 27 yaşında gençsiniz, çok da güzel zayıflayabilirsiniz. Görünüşü de geçtim sağlığınız ve yaşam kaliteniz için de önemli bir şey ideal kiloda olmak.

Kilo verilir ..Bunun için kırılmayın .Boyunuza göre kilonuz fazla ve zaten siz de bunu biliyorsunuz .Bunu fırsat olarak değerlendirin ve kilo verin ..Kendiniz ve sağlığınız için ..

Back
X