çok kötüyüm kızlar hayallerim yıkıldı...napıcam ben

Dusunmen gereken cok onemli bir husus daha var. Kardesin. Anneni, babani istemeyen adam yarin obur gun kardesini de istemeyecektir. Kardesinin sorumlulugunu alma gunun geldiginde ne olacak peki? Bu adam annenden, babandan, kardesinden daha mi kiymetli? Evlenecegin adami secerken bunlari da dusun lutfen

Bu seven halimi canım yapma Allah aşkına dua et ki evlendikten sonra öğrenmedin bu düşündüklerini. Ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum ama aileni sevmeyen biriyle yaşamak çok zor olsa gerek. İstediğini söyleyip bağır çağır ama en sonunda mantığını devreye sok. Unutma kimse senden ve ailenden değerli değil.

pazar gün akşam ayrılalım bu böyle yürümez dedi.dün bugün hiç sesi çıkmadı.muhtemelen düşünüyordur.ben resti çektim zaten ben ailemin yanına gidip gelirken sende geleceksin diye.o diyo ki sen görüş ben görüşmem diyor.sorun bu.ben diyeceğimi dedim kabul ediyorsa eder gelir yanımda arkamda olur.beni ortada bırakmaz.herşeye sevdiği için katlanır ama sevmiyorsa bahane eder çeker gider zaten.çeyizim falan orada.altınları eşyaları gönderirirm,gider eşyalarımı alır oturur yasımı tutarum o da gider gönlüne göre birini bulur evlenir artık.

aileme asla laf söyletmezdim ama babam çok tuhaf şeyler yaptı.çeyizimi götürdüğüm gün benim kız kaçtı diye etrafıma haber saldı ne bileyim daha neler neler bunlara hakaret tehdit falan.bu da kendini nefret etmekte haklı görüyor neler neler yaptı hala onu savunuyorsun diye kızıyo bana.bende ne yapmış olursa olsun atam diyorum.benim hatırım için ben gittiğimde sen de gel normal oturur geliriz diyorum çok samimi olma diyorum ama anlatamıyorum.seven insan katlanırdı ama sevmiyo artık demekki.

tşk ederim yazınızı okurken içim rahatladı evet herşey nasip kısmet.ama insan yaşananlara çok üzülüyo işte.ben göze alıp ondan vazgeçmedim ama o göze aldı.kendisi bilir o da bana yaptığını çeksin mutlu olmasın inşallah.

evet haklısınız.aslında söylediklerine kendi bile yanlış olduğunun farkında ama inat ediyo.yapacak bişey yok.o ailesinden vazgeçmiyorsa bende vazgeçmem hiç bir zaman saygısını korumalıydı.yapamadı

Eski konunuzu az çok hatırlıyorum.
Keşke unutulabilse bazı şeyler.

Bilmiyorum kim isterdi düğüne bir hafta kala düğünü iptal ettiren kayınpederle görüşmeyi?
Ayrıca hakaret etti babam diyorsunuz, babanıza bu kadar kinlenmesi normal değil mi?

Nişanlınıza tek hak vermediğim nokta "Sen kızsın gelmek zorundasın." demesi.
Bu devirde bu düşünce, bu sığlık ayrı bir şey.

Ama ne kadar kinlense haklı.

Kesinlikle alttan alın, adım atın demiyorum.
Bu kadar yıpranmış bir ilişki sorunsuz devam edemez.
Zorlamayın.
Ileride mutsuz olmayın.
Ne olursa olsun en azından kardeşinizi düşünmeniz lazım.

Hayırlısı...

MERHABA
yaşadıklarınız için çok üzgünüm. ama herşey de bir hayır vardır. ben size ayrılın ya da ayrılmayın diyemem. öncelikle merak ettiğim şey babanız neden karşı çıkıyor nişanlınıza? kimse kızının kötü olmasını, etrafa rezil olmasını istemez.babanızın bir bildiği vardır.
ayrıca daha nişanlıyken size ve ailenize bu şekilde davranma, tavır alma hakkını kendinde gören kişiyle evlilik kararını tekrar gözden geçirmenizde fayda var.
evli ve çocuklu biri olarak size tavsiyem daha cicim aylarında böyle davranıyorsa ilerde neler yapar düşünemiyorum. ne yaşarsanız yaşayın size tek sahip çıkacak kişi ailenizdir.
ileride kardeşinize bakmak isteseniz bu kişinin yapabileceklerini tahayyül bile edemiyorum. o zaman alacağınız yara inanın daha büyük.
çok iyi düşünün.kimse vazgeçilmez değildir.
benim çevremde de ayrılanlar oldu.kuzenim düğüne 15 gün kala ayrıldı.nişanlısı gitti başka biriyle evlendi ve duyduk ki nişanlısının annesi kızın düğününde olay çıkarmış.kuzenime yaptığı şeyleri düğünde herkesin içinde yeni damadına yapmış.kuzenim için çok hayırlı oldu ayrılması
en yakın arkadaşım nişanlısından ayrıldı.çocuk nişan yüzüğünü bile vermeye kendi gelmedi. o kadar dengesiz davranışları vardı ki. ayrıldılar.2 yıl sonra tekrar nişanlandılar ve evlendiler. ama ayrılık dönemi o kladar hayırlı oldu ki çocuk kendine çeki düzen vermiş. ilk nişanlandıklarında arkadaşım kul köle oluyordu. şimdi ise çocuk arkadaşıma kul köle oluyor. ayrıldıklarında anladı ki arkadaşımdan daha iyisini bulamayacak
unutma hiçbir şey seni doğuran annenden ve seni yetiştiren babandan önemli değil
hakkında hayırlısı olsun

çok üzgünüm çok.karşıma adam gibi biri çıkmadığı için çok üzgünüm

işte çoğu insan babamı tanıyanlar nişanlıma hak veriyor.sen baban yüzünden seni seven insanı kaybediyon diyorlar.bi yöne haklılar babam kimseyi beğenmiyor evlenmemi pek istemiyor kimseyle.beni kaybetme korkusu çok fazla.ama nişanlımda böyle yaparak beni arada bırakıyor.tamam sevsin demiyorum çok iyi olsun demiyorum ama burun kıvırmadan gelsin gitsin en azından arada bir istiyorum ailem gelince onlarla otursun evden kaçıp gitmesin istiyorum o böyle yaparsa bende öle yaparım ama ben yapamazmısşım gelinlerin öle bi hakkı yokmuş

babam babasıyla pek anlaşamadı.sorun şu kayınpederim çok cimri ve dünür gibi davranmadı.yani normal sıradan bi akarabalık gibi davrandı.babam kız tarafı olduğu için biraz pohpohlanmak istedi ama onlar bırak onu normal bile davranmadılar.fazla toplum içerisine karışmamışlar nerede ne konuşulur nasıl davranılır hiç dikkat etmediler.babam bütün bunlar yüzünden istemedi yani ufak tefek konular büyüdü yumak oldu.hayallerindeki dünür ilişkisini bulamadı.çocuk idare ediyordu sonra çocukta soğuk davrandı ailesi hakkında böyle düşünüldüğünü hissedince.düğün zamanı iyice zıvanadan çıktı işler.şimdi sakinledi herkes yaza düğün yapalım derken şimdide nişanlım böyle rest çekti.kendi bilir kimsenin ettiği yanına kalmaz

Kuzum arada sevgi falan yokmuş zaten. Cehennemin dibine kadar yolun var de gönder gitsin. Şimdi bunu yapan ileride kan kusturur. Bi dünya adam çıkar karşına. Unutma baba anne çıkmaz. Öyle sen anana git ben gelmem demeler olmaz. Zamanla bu çok ama çok büyük sorun olur. Adliye kapılarını arşınlayacağına hiç dalma bu işlere. Allah yardımcın olsun tatlım

Adam babandan nefret ediyor yaa sen hala onun gibi seveni bulabilecek miyim diyorsun pesssss

Yanlış eş seçimi başlıklı konundan hatırladım seni..
Ne yazık ki bu konu yanlış eş seçmene engel olmaya yetmemiş..

Sen kızsın mecbursun gibi saçmalıklar zırvalayan bir adam söz konusu.
Deseki tamam sen de benim ailemle görüşme anlıycam valla.
Hoş öyle dese de inanma evlendikten sonra kesin baskı yapardı.

Sadece şunu yazacağım.
Aşk uğruna aileni ezmeye, ezdirmeye değmez..

ben de seninle benzer konular yüzünden ayrıldım. ayrıldıktan sonra düşünüp düşünüp nefret ettim.

ama karşıma henüz iyi biri çıkmadı

yinede ona boyun eğmemeni tavsiye ediyorum. değer vermeyen insanla yaşaması zor olur belki de evlenince dayanamayıp ayrılırsın

cnm ayrilmaniz daha iyi olmus biliyorum zordur ama ailene saygisi yok ve ilerde daha cok sorun yasardiniz seni uzmek istemem ama gercekten seven her zorluga ragmen sevdiginden vazgecmez napar eder bir orta yol bulur

cnm eğer nişanlının ailesi anlattığın gibiyse bir an önce kaç kurtar kendini
benden söylemesi
çünkü böyle insanlar bir noktadan sonra seni o kadar mutsuz ederlerki anlatamam
şöyle düşün: nişanlınla arayı düzelttiniz ve evlendiniz sonra ne olacak?evladının bu insanların içinde büyümesini istermisin?dengesiz bir çocuk olmasını istermisin?asosyal olmasını istermisin?
kaldı ki nişanlın da dengesiz bir kişilik sergileyecektir.
öyle mutsuz olavcağına ayrılıp mutsuz ol daha iyidir
unutmaki ölüsü olan 1 gün delisi olan hergün ağlar

Canim merhaba,
Seni cok iyi anliyorum. Benim de benzer bi durumum var kardesim filan. Kesinlikle aileni hesaba katmadan hareket etme, ilerde huzurlu olamazsin..
Eger 50 yasinda degilsen emin ol baskasini bulabilirsin ondan kolayi yok.
Ama aileni daha simdiden istemeyen biriyle baslasan bile uc bes ay sonra gene buraya baslik acarsin emin ol.
Keske bu tarz meseleleri onceden konussaydin da daha erken ogrenseydin durumu.
Ayrica o bey gelinlik alinmis dereceye gelinmisken ayrilalim diyebiliyorsa zaten bosvermelisin onu..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok uzatılıcak bişey kalmamış aslında demesi bizim için kolay senin için çok zor tahmin edebiliyorum ama daha aynı eve girmeden ailene olan sana olan saygısını yitirmiş bir adamla mutlu olamazsın. bu sorun hep aranızda kalacak ve hep sizi rahatsız edecektir. kendi senin aileni görmek istememdiği gibi seni kendi ailesini görmeye zorlayacaktır. ve inan sevgi dediğin şey 3 gün sonra bitecek ve pişman olacaksın. bu sebeple rabbim ne eylerse güzel eyler boynum kıldan ince hayırlısı buymuş de ve kalbini rahatlatmaya o saygısız adamdan da kurtulmaya çalış derim ben

kızım niye üzülüyorsun.kurtulduğuna sevin.anneni babanı istemeyen insan vijdansız insandır.aynı zmanda adaletsiz birinede benziyor.henüz daha evlenmeden gerçek yüzünü gördüğün için allaha şükret.birde evli iken görseydin.birde çocuğun olsaydı. Ben senin evleniceğin insanda mutlu olabileceğini asla düşünmüyorum.seven biri olduğunu söylüyorsun.seven insan ayrılmak ister mi canım arkadaşım.bence yolun eşiğndeyken vazgeç.inan tekrar eseversin hatta onu hatırlamazsın bile.canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…