sakın iyi düşünmeden adım atma.
ben senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçardım.
o kim oluyorda beni ailemle görüştürmeye izin vermiyor? nasıl beyin çalışması bu?
çok sinirlendim.benim anam babam herkesten kıymetli ve ilerde benimle evlenmeyi isteyen adam annemi babamı benden önce kabul etmeli.kendi öz annesi babası gibi görmeli.
ilerde senin için büyük sorunlar çıkacaktır.hatta sizin asla görüşmenize bile izin vermeyecektir benden söylemesi.anneni babanı bu cahil insan için arkada bırakmaya değer mi?
karar sizin.
bunca zaman seni anneniz babanız yetiştirdiemeklerini boşa vermeyin.onların üzülmesine asla ve asla izin vermeyin.annenizi babanızı sensiz bırakma.
bak kendin söylüyorsun "tek çocuk gibiyim"diye.onlar gözlerini sana dikmişler.senin mutluluğunu görmek istyorlar.seni her daim yanlarında görmek istiyorlar ama eğer bu adamla evlenirseniz annenizi babanızı unutmak zorundasınız.çünkü böyle düşüncesiz geirkafalı erkekler evlenecekleri kızların anne babalarını unutmasını istiyorlar.neymiş bundan sonra kızın annesi babası kv ve kayınpeder olacakmış.rüyalarında anca.
Onun Gibi SEVEN mi ?
Ciddimisin bunu söylerken ? Ne Sevmesi !!
Seni seven Adam , ortada birakmaz .... Seven insan herseye ragmen arkanda durur ...
Simdiden ayrilmaniz bence iyi olmus , Cünkü bu durumda bence ilerdede pek Evliliginiz iyi gitmezdi...
Ayrica sen simdiden Ailene laf soyletiriyosun , hic ama hic dogru bir davranis degil...
Babandan nefret etmekte neymis ... bunu soylemesi bile cirkin ..
Su akar yolunu bulur birak ayrilmak istiyorsa gitsin izin ver inan bana cok sikinti cekmeyeceksin ilk gunler hayattan butun umidin kesiliyor ama sonra sonra alisiyorsun .ama evlenirsen cok eziyet cekersin keskelerle gecer hayatin herzaman seni ezer cunku ailene sirt cevirdigini geri donusunun olmadigini bilir inan bana biri gider biri gelir ALlah kinseyi essiz yaratmadi eger nisanlin senin esin olacaksa buna kimse mani olamaz kendisi bile unutma hayat senin hayatin kimse icin uzulme ailenede sirt cevirme :)
Dusunmen gereken cok onemli bir husus daha var. Kardesin. Anneni, babani istemeyen adam yarin obur gun kardesini de istemeyecektir. Kardesinin sorumlulugunu alma gunun geldiginde ne olacak peki? Bu adam annenden, babandan, kardesinden daha mi kiymetli? Evlenecegin adami secerken bunlari da dusun lutfen
Bu seven halimi canım yapma Allah aşkına dua et ki evlendikten sonra öğrenmedin bu düşündüklerini. Ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum ama aileni sevmeyen biriyle yaşamak çok zor olsa gerek. İstediğini söyleyip bağır çağır ama en sonunda mantığını devreye sok. Unutma kimse senden ve ailenden değerli değil.
Eski konunuzu az çok hatırlıyorum.
Keşke unutulabilse bazı şeyler.
Bilmiyorum kim isterdi düğüne bir hafta kala düğünü iptal ettiren kayınpederle görüşmeyi?
Ayrıca hakaret etti babam diyorsunuz, babanıza bu kadar kinlenmesi normal değil mi?
Nişanlınıza tek hak vermediğim nokta "Sen kızsın gelmek zorundasın." demesi.
Bu devirde bu düşünce, bu sığlık ayrı bir şey.
Ama ne kadar kinlense haklı.
Kesinlikle alttan alın, adım atın demiyorum.
Bu kadar yıpranmış bir ilişki sorunsuz devam edemez.
Zorlamayın.
Ileride mutsuz olmayın.
Ne olursa olsun en azından kardeşinizi düşünmeniz lazım.
Hayırlısı...
MERHABA
yaşadıklarınız için çok üzgünüm. ama herşey de bir hayır vardır. ben size ayrılın ya da ayrılmayın diyemem. öncelikle merak ettiğim şey babanız neden karşı çıkıyor nişanlınıza? kimse kızının kötü olmasını, etrafa rezil olmasını istemez.babanızın bir bildiği vardır.
ayrıca daha nişanlıyken size ve ailenize bu şekilde davranma, tavır alma hakkını kendinde gören kişiyle evlilik kararını tekrar gözden geçirmenizde fayda var.
evli ve çocuklu biri olarak size tavsiyem daha cicim aylarında böyle davranıyorsa ilerde neler yapar düşünemiyorum. ne yaşarsanız yaşayın size tek sahip çıkacak kişi ailenizdir.
ileride kardeşinize bakmak isteseniz bu kişinin yapabileceklerini tahayyül bile edemiyorum. o zaman alacağınız yara inanın daha büyük.
çok iyi düşünün.kimse vazgeçilmez değildir.
benim çevremde de ayrılanlar oldu.kuzenim düğüne 15 gün kala ayrıldı.nişanlısı gitti başka biriyle evlendi ve duyduk ki nişanlısının annesi kızın düğününde olay çıkarmış.kuzenime yaptığı şeyleri düğünde herkesin içinde yeni damadına yapmış.kuzenim için çok hayırlı oldu ayrılması
en yakın arkadaşım nişanlısından ayrıldı.çocuk nişan yüzüğünü bile vermeye kendi gelmedi. o kadar dengesiz davranışları vardı ki. ayrıldılar.2 yıl sonra tekrar nişanlandılar ve evlendiler. ama ayrılık dönemi o kladar hayırlı oldu ki çocuk kendine çeki düzen vermiş. ilk nişanlandıklarında arkadaşım kul köle oluyordu. şimdi ise çocuk arkadaşıma kul köle oluyor. ayrıldıklarında anladı ki arkadaşımdan daha iyisini bulamayacak
unutma hiçbir şey seni doğuran annenden ve seni yetiştiren babandan önemli değil
hakkında hayırlısı olsun
nişanlım ayrılmak istiyor.o kadar sorun yaşadık ama herşeyi atlattık tam derken dün gece ayrılmak istediğini söyledi.düğünümüz ortada kaldı ertelendi aileler anlaşamadı ama hep sabrettik ailem istemedi ikna ettim.tam yazın düğün yapacağız derken ayrılmak istiyorum dedi.sorun da şu:ailemi görmek gelmek gitmek istemiyormuş eve gelseler bile çıkar gidermiş.babamdan nefret ediyormuş.tamam hatalı babam ama onun aileside dört dörtlük değil ben sevdiğim için göze alıyorum o alamıyor.ailelerle yakın oturcaz birde tek çocuk gibiyim zihinsel engelli kardeşim var başka kardeşim yok.ailem bana muhtaç ilerki zamanlarda.ama bu unutup yolumuza devam edelim demedi.bende senin ailenin yanına gitmem olur biter dedim yok neymiş bne kızmışım gitmek zorundaymışım o erkekmiş kız evine gidip gelmek zorunda değilmiş ben yalnız gidip görecekmişim anamı babamı.bi şeyler söyleyin kızlar.çok kötüyüm evim döşendi gelinliğim alındı onun gibi seveni bulabiecekmiyim başka birini sevebilecekmiyim.napıcam ben.
cnm eğer nişanlının ailesi anlattığın gibiyse bir an önce kaç kurtar kendinibabam babasıyla pek anlaşamadı.sorun şu kayınpederim çok cimri ve dünür gibi davranmadı.yani normal sıradan bi akarabalık gibi davrandı.babam kız tarafı olduğu için biraz pohpohlanmak istedi ama onlar bırak onu normal bile davranmadılar.fazla toplum içerisine karışmamışlar nerede ne konuşulur nasıl davranılır hiç dikkat etmediler.babam bütün bunlar yüzünden istemedi yani ufak tefek konular büyüdü yumak oldu.hayallerindeki dünür ilişkisini bulamadı.çocuk idare ediyordu sonra çocukta soğuk davrandı ailesi hakkında böyle düşünüldüğünü hissedince.düğün zamanı iyice zıvanadan çıktı işler.şimdi sakinledi herkes yaza düğün yapalım derken şimdide nişanlım böyle rest çekti.kendi bilir kimsenin ettiği yanına kalmaz
nişanlım ayrılmak istiyor.o kadar sorun yaşadık ama herşeyi atlattık tam derken dün gece ayrılmak istediğini söyledi.düğünümüz ortada kaldı ertelendi aileler anlaşamadı ama hep sabrettik ailem istemedi ikna ettim.tam yazın düğün yapacağız derken ayrılmak istiyorum dedi.sorun da şu:ailemi görmek gelmek gitmek istemiyormuş eve gelseler bile çıkar gidermiş.babamdan nefret ediyormuş.tamam hatalı babam ama onun aileside dört dörtlük değil ben sevdiğim için göze alıyorum o alamıyor.ailelerle yakın oturcaz birde tek çocuk gibiyim zihinsel engelli kardeşim var başka kardeşim yok.ailem bana muhtaç ilerki zamanlarda.ama bu unutup yolumuza devam edelim demedi.bende senin ailenin yanına gitmem olur biter dedim yok neymiş bne kızmışım gitmek zorundaymışım o erkekmiş kız evine gidip gelmek zorunda değilmiş ben yalnız gidip görecekmişim anamı babamı.bi şeyler söyleyin kızlar.çok kötüyüm evim döşendi gelinliğim alındı onun gibi seveni bulabiecekmiyim başka birini sevebilecekmiyim.napıcam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?