çok kötüyüm kızlar hayallerim yıkıldı...napıcam ben

çok kötü sözlerde söyledi zaten

Herşeyin Hayırlısı de Rabb'ine bırak...
O en güzel vekildir...
Senin karşına daha hayırlısını çıkarır bak gör ve sabret...

anlamıyorum ya biz kötü olduk hep.ailem hatasını bana çektircek ömür boyu nasıl sevgiyse artık.

kalp rahatsızlığım çıktı sinir stres mafoldum işte.evet olan bana oldu o gitcek 2 ay sonra bulur evlenir ama kızın öle olmuyor işte.

nefret etmesini anlyorum babam çok hata yaptı bana bile çok ağır sözler söyledi ama ne olursaolsun saygı durmak zorundayız dedim anlamadı.benim babamdan daha beter bi kayınpedere düşsünde göreyim ben onu.

Aminnn canım aminnnn, kadir kıymet bilmeyenler beter olsunlar inş. benimde canım yandığımda sölerim hep..Geçer ama dert etme.

kendiliğinden çekti gitti işte.dün gece ayrılalım dedi bugünde ne aradı ne sordu.

tatlım bak senin de iki lafından biri babam hatalı babam hatalı....sen babanın arkasında durmazsan kimse durmaz. evet düğünü erteledi ama neden erteledi... durduk yere kimse kızının düğününü bir hafta kala ertelemez. onun hatalı yönlerine sustukça bu iş yürümez.. bu saatten sonra da konuşsan da işe yaramaz. yol yakınken dön. ama emin olarak yap. kalbinde isteyerek yap bunu. bu nedir senin gözlerinden nefret ediyorum diyen biriyle evlenebilir misin:hayır... işte bu da aynı şey. onlar senin ailen,parçan ve onlardan kopamazsın. tecrübeyle sabit...

Son düzenleme:

çok haklısınız.zaten bu gidişle o bu inatlıkla devam ederse sorun falan çözülmez.

kalp rahatsızlığım çıktı sinir stres mafoldum işte.evet olan bana oldu o gitcek 2 ay sonra bulur evlenir ama kızın öle olmuyor işte.

Aman be tatlım bunumu dert ediyorsun hemde ne olacağı hiç belli olmaz
bende kendimi ne kahrettim aldatıldığım kadınla evlenecek diye geceleri uyuyamıyordum :) ne oldu onlar ayrıldı sonra baskası olmus uzun sure onlada cıkmıs sonra gene ayrılmıs
ben sevmişim sevilmişim evlenmişim oh
evrene negatif enerji yollama şuadna böyle düşünüyorsun zamanla acılar hafifleyecek
öyle olsa anasını babasını evladını kaybeden insanlar nasıl yaşabilir , dimii

çok güzel yazmışsınız.ben herşeyi göze aldım ama o arada birde olsa benim için bazı şeyleri göze alamadı.yazık ya çok sevmiş gerçekten.

ne hayalı canım.asıl bu adamla evlenırsen hayallerının canına okundugunu göreceksın.ne demek" sen kızsın benım aileme gelıceksın ama ben gıtmem".oldu paşam başka.aman dıyeyım arkadasım evlılık boyle bırşey degıl aman dıyeyım uzak dur

haklısın canım dönse bile bu zihniyetle bir adamla evlenmemem lazım.ama duygular işin içine girince yaşananlar anılar mafediyor insanı.Allah yardımcım olsun.

çok üzüldüm inan ama bak şöyle bir şey vardır herşey olduktan sonra bunları görüp yaşamaktansa bazen hayırlı olan olur seni çok iyi anlıyorum seviyorsun ve biz kadınlar sevdiklerimiz için yeterki huzurumuz bozulmasın diye göze alırız herşeyi. sen çok iyi niyetli temiz kalpli biriymişşinki Allah önceden göstermiş sana geçen hafta kuzenimde yaşadı aynı şeyi hatta onun daha beter bir durumdu... kızlar bende bir şey söyleyeceğim size iki yıllık ilişkim var birbrimize güvenimiz hep tamdı cuma günü okulda tam derse girecekken bi çocuk bzim sınıftaki kızlara içlerinden biride kız arkadaşı babasının öleceğini bi kalp doktoru bulması gerektiğini anlatıyordu ben kayıtsız kalamadım dayımı aradım bu işlerden anlıyor diye o aradada hoca geldi telefonumu çocuğa verdim konuş getir sınıfa dedim oda getirmemiş üstüne erkek arkadaşım aradığında da açmış ben arkadaşıyım babam kalp krizi geçirdi yardımcı oldu dayısıyla konuşturdu demiş ki çocuk arkadaşım bile değil 4 gündür konuşmuyorz inancımı sarstın dedi ama ben kötü niyetle bi şey yapmadım kızlar anlattımda bunu sen br erkeğe nasıl telefonunu bırakırsın ne kadar tanıyorsun falan dedi sürekli birde ondan borç almıştım bu kavganın üzerine birde demezmi dün gece kartın parasını ne zaman gönderiyortsun diye gururum incildi. ya kendisi yapsa bunu ben kendimi biliyorum ben ne yaptığımı biliyorum der durur hep hatalı ben oluyorum. bugün mesaj attı konu uzamasın daha fazla bir daha telefıonunu başkalarına verme dedi yi niyetli olma vicdansız ol demiyorum telefonunu başkasına verme dedi ne yapayım sizce konuyu kapatayım mı

Son düzenleme:
haklısın canım dönse bile bu zihniyetle bir adamla evlenmemem lazım.ama duygular işin içine girince yaşananlar anılar mafediyor insanı.Allah yardımcım olsun.

benim tüm bu acılar yaşandıktan hemen sonra aklımda tutmaya tek şey yaşadığım acı idi yaşadığımı unutmuyayımki bir gün olur ya affetmiyeyim onu diye ama malesef yaşadığım acıyı taze tutamadım
acı çekmiyorum sadece yaşadıpım ıbiliyorum hissetmiyorum

zaman sadece

arkadaşım bende hemen hemen aynı durumdayım bir yanda dolu dolu geçen 6 yılım var tüm güzellikleriyle bir yandanda beni sevmeyen bir adam bu olaylar nasıl bu hale geldi ben müdahale edemedim bende bilmiyorum akışına bırak biraz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun çok üsteleme

ben ailemi karşıma aldım ama yinede kıymet bilmedi.hele o babası varya ettiği yanına kalmasın çok öküz bi adammış.

hala dönse diyorsun sen bırak şuna ya. ben seni istemiyorum. sen kimsin ki de. babam düğünü erteledi de neden erteledi.senin hiç mipayın yok de. keşke o zaman sözünü dinleseydim de....

ben babamın ailemin hep arkasında durdum ama babamda hep yüze vurdu lafını sözünü yani saçmaladı.haklıyken haksız duruma düştü.onlar yaşayacaklar anlayacaklar yüzleri gülmez bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…