arkanda durmayan ve babandan nefret eden bir adamdan bence senin ayrılman lazım onun değil...
onun gibi seveni bulma daha iyi bacım...babandan nefret ediyo ama seni seviyo öylemi..
ilerleyen zamanda kardeşin içinde kötü sözler söylerse kaldıramazsın..
yol yakınken paçanı kurtar bence..
her şeyin hayırlısı...
canım bence de nişanlının sevgisi bitmiş. bizimde düğün öncesinde eşimin ailesi çok sıkıntılar çıkardı aileme hakaretler edildi bana hakaretler edildi. suçumuz da ne biliyomusun eşimin ailesinin durumu yoktu düğünü altını falan hep eşim kredi çekip yapacaktı. babamda dedi ki oğlum milleti eğlendirmek için hiç kendinizi masrafa sokmayın altın istemiyoruz hatta düğün bile istemediler yeterki siz mutlu olun evliliğinizin ilk yıllarını borç içinde geçirmeyin dedi canım babam benim. tabi karşı taraf bunu yanlış anladı bende bi kusur var sandılar bişey istemeyince bizimkiler. hakaretler ettiler aileme bana ama herşeye rağmen vazgeçmedik evlendik eşim ailesiyle küstü barıştırmak için ben ve ailem girdi araya falan filan.. yani sonuç olarak aile ailedir iyi yada kötü. seni kabul eden ailenide kabul etmek zorunda sende evleneceğin insanın ailesini kabul etmek zorundasın. seni bi tercih yapmaya zorluyorsa bu insan zaten sana değer vermemiştir
çok kötü sözlerde söyledi zaten
niye hastanede yatıyorsun intiharmı ettin psikolojinmi bozuldun
bak ayrılın bak gör arkandan ne deliliğin kalacak nede hastalığın
madalyanı takacaklar
erkeklere çok değiyor oh güzelim ohhh
öğrenirsin yavaş yavaş
nefret etmesini anlyorum babam çok hata yaptı bana bile çok ağır sözler söyledi ama ne olursaolsun saygı durmak zorundayız dedim anlamadı.benim babamdan daha beter bi kayınpedere düşsünde göreyim ben onu.
nişandan dönmekte zor biliyorum.
ben de aynı hatayı yaptım ilk evliliğim de.
elaleme rezil oluruz pişman oluruz şudur budur diye
ve sonuç ayrıldım..hayatım hiç bişey aynı çatının altında yaşadıklarına benzemez lütfen bu sıkıntıları
hafife alma verdiğin her karar iyi yada kötü gelceğini belirleyecek..
Aile soz konusu oldugunda problemler gitgide buyur. Bir de yakin oturcakmissiniz. Hadi uzak otursaniz biraz anlayis gosterebilirdim nasil olsa cok gorusulmeyecek, eski yasananlar da zamanla korelcek diye dusunurdum.
Simdi haydi ustunu kapatalim evlenelim gozuyle bakiyorsun ama en kucuk bir sorunda, onceden yasanilanlarin hepsi hooop geri gelir. Asla unutulmazlar ve unutma ki problemlerin ustunu kapatmayla hic bir sey elde edemezsin. Sadece biraz zaman kazanmis olursun. O yuzden sorunlari tam olarak cozmeden adim atmayin derim ben.
kalp rahatsızlığım çıktı sinir stres mafoldum işte.evet olan bana oldu o gitcek 2 ay sonra bulur evlenir ama kızın öle olmuyor işte.
kısaca sana aileni sil diyor. Peki o kendi ailesini silebilir mi?
Nişanlın henüz nişanlılık süresinde bile fazlasıyla bencilken tüm hayatını onunla geçirebilecek misin?
İlk heyecan geçtiğinde birbirinize saygı duyabildiğiniz ölçüde bir arada kalabilirsiniz. Ama şimdiden nişanlın sana duvarlar örmüşken tüm ömür o duvarlarla yaşayabilir misin?
Belkide en doğru kararı nişanlın vermiştir.
Unutma arkadaşım; Eski eş, eski nişanlı, eski sevgili olur ama eski aile olmaz.. Aileni baştan istemeyen bir adamın sende ailesi olma..
ya saçmalama ne olmuş yani 27 yaşındasın bende 27 yaşındayım 1 cocugum var 2 tane kocam oldu hayatımda çokmu iyi oldu yani
inan evlenip ayrılcağına buradan ayrılman daha iyi
evlendikten sonra büyü bozulacak şimdi kabul etsende etrafında anasıyla babasıyla iyi gecinen aileler gördüğünde benim kocam bana neden deger vermiyor dieyceksin, gübn gelecek belkide aileni ardına aldıgın adam yatagına baska kadını alacak , aldatmasada seni hep hor görecek
neden snei dogurmus buyutmus aılenı bır erkek ıcın sırtlamıs olacaksın ve emın ol ıyı dıye bahsetmeyeceker senın ıcın
kac yasındasın akıllı ol mantıklı ol birazcık
haklısın canım dönse bile bu zihniyetle bir adamla evlenmemem lazım.ama duygular işin içine girince yaşananlar anılar mafediyor insanı.Allah yardımcım olsun.
haklısın canım dönse bile bu zihniyetle bir adamla evlenmemem lazım.ama duygular işin içine girince yaşananlar anılar mafediyor insanı.Allah yardımcım olsun.
Canim bugun senin ailene oyle davranan yarin kim bilir sana nasil davranir nisanlin ayrilmak istedigini soylemiste felaketin kiyisindan donmussun sana baska biri mi yokk caniim bak ben sana deyim yarin birgun pisman olursun ailen gibi birini bulamazsin da onlarda sirt cevirirse tikanir kalirsin bi kosede seni seven adam seni kaybetmekten korkar ayrilmak istemis nasil sevgi bu allahini seversen?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herşeyin Hayırlısı de Rabb'ine bırak...
O en güzel vekildir...
Senin karşına daha hayırlısını çıkarır bak gör ve sabret...
tatlım bak senin de iki lafından biri babam hatalı babam hatalı....sen babanın arkasında durmazsan kimse durmaz. evet düğünü erteledi ama neden erteledi... durduk yere kimse kızının düğününü bir hafta kala ertelemez. onun hatalı yönlerine sustukça bu iş yürümez.. bu saatten sonra da konuşsan da işe yaramaz. yol yakınken dön. ama emin olarak yap. kalbinde isteyerek yap bunu. bu nedir senin gözlerinden nefret ediyorum diyen biriyle evlenebilir misin:hayır... işte bu da aynı şey. onlar senin ailen,parçan ve onlardan kopamazsın. tecrübeyle sabit...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?