Çok kötüyüm napıcam :(

Rubygloom

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
80
27
3
29
2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?

Ne varsa bilsin hersekilde yanımda durabilcek olmasini görmek istiyorum bi yandanda ben onu bana karsi hatalariylada affedebiliyorum bunu söylesem adam benim karakterime bile bakmadan beni silicek düsüncesi ağrıma gidiyo bu sefer sevgisinide sorguluyorum canım yanıyo

Bi kızın yapmasıyla erkegin yapmasi farklı olurmuş çok sevsede acısından ölsede olmazmış benim karakterim dogru olmam dürüst olmam ilgilendirmezmis erkek kabul etsede bunu basina kakarmis tam 1. Yılımızda eski sevgilisiyle konusmus kiz bana mesajlari atmisti kutlamamiz gerekirken o gün bana zehir olmustu benimleyken olan hatasini affettim yalanini affettim ama benim gecmisimden beni silicek olmasi cok canımı acıtıyo

Saçmalayıp durma Allahaşkına daha yaşın kaç basın kaç, elin evrilememiş maymununa verdiğin ödünlere bak, seviyormuş , erkeğin yapmasıyla kızın yapması farklı oluyormuş da şuymuş da buymuş da. Git aklını başına al, dünyada bir sürü erkek var, yaşın da ufak sanki sevgili ya da koca kaçıyor, ıssız adaya düştünüz de bir tek o var sanki erkek diye de nazını çekiyorsun şempanzenin.

Herseydede sadece kendini hakli görüyo. Bilmiyorum çok kafam karışık hangisini düsünücegimi şaşırıyorum duygu olunca sevgi olunca dahada farklı oluyo

Bide bi sefer konusu açılmıstı ben gecmisinde ne oldugun nasil oldugun beni ilgilendirmez en dipte ol tutar cıkarır severim bana nasil oldugun önemli demistim oda bana seni nasil ilgilendirmez ya gecmis beni cok ilgilendirir senin gecmisin demisti

Ne varsa bilsin hersekilde yanımda durabilcek olmasini görmek istiyorum bi yandanda ben onu bana karsi hatalariylada affedebiliyorum bunu söylesem adam benim karakterime bile bakmadan beni silicek düsüncesi ağrıma gidiyo bu sefer sevgisinide sorguluyorum canım yanıyo
"Çok aşık" bir erkek profili gerçekten:işsiz:

İstemsiz sevgisinide sorguluyorum ben sevdiğim icin insan ya sevmiyo düsünceside acıtıyo
Bekarete onem veriyor olabilir, kimseyle beraber olmamis biriyle olmak istiyor olabilir, bunu elestirme hakkimiz yok, herkesin tercihi elbette ama diger saydığın şeyler cok daha buyuk problem bence.. Hep kendini hakli gormesi, sinirli olmasi mesela.. Hepsi bi yana, sen bu adamdan resmen korkuyorsun, kim ki o?

Herseydede sadece kendini hakli görüyo. Bilmiyorum çok kafam karışık hangisini düsünücegimi şaşırıyorum duygu olunca sevgi olunca dahada farklı oluyo
Öncelikle "R" harfi neydi emekti, sevgiydi ; onu sevelim ve koruyalım. Sorununuza gelirsek köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeyi iyi bilir erkekler. İnanın probleminiz sadece bekaret değil burada. En ufak şeyden bile ciddi kavga edecek biri var karşınızda. Sizi sorun etmeden kabul ediyorum dese bile hayatı zindan edecek nefes alışınız bile batacak. Keşke bu kadar takacağınız şeyi yapmasaydiniz olan olmuş artık. Bence bu ilişkiyi gözden geçirin.

2 senedir bunu ondan saklayabilmenize hayret ettim. Iki senedir yeni sevgilimle coktan sevismistim ben olsam. Aman neyse.. madem oyle dusunuyor, yol ver gitsin. Seni sen oldugun icin degil, kendi bakire bozma egosu icin isteyen bi magra adamina degmez
Yaptıgım hata sadece 1 kere oldu hepsiyle olucak olsa hata denmez. Benide kurcalayan bu çok sevdigini söylüyo cokta ilgileniyo ama böyle biseyi söylersem beni silicek olmasi ne kadar sevgi ki diye

Bekarete onem veriyor olabilir, kimseyle beraber olmamis biriyle olmak istiyor olabilir, bunu elestirme hakkimiz yok, herkesin tercihi elbette ama diger saydığın şeyler cok daha buyuk problem bence.. Hep kendini hakli gormesi, sinirli olmasi mesela.. Hepsi bi yana, sen bu adamdan resmen korkuyorsun, kim ki o?
Annemde böyle düşünüyo böyle bi konu olmasa bile yine ilerisini göremiyorum sen tükeniyosun diyo bu sefer onu düsünmesem bu dediklerini düsünüyorum. Hicbisey demeden ayriliyim diyorum bu sefer iyi yanlari geliyo aklima

Öncelikle "R" harfi neydi emekti, sevgiydi ; onu sevelim ve koruyalım. Sorununuza gelirsek köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeyi iyi bilir erkekler. İnanın probleminiz sadece bekaret değil burada. En ufak şeyden bile ciddi kavga edecek biri var karşınızda. Sizi sorun etmeden kabul ediyorum dese bile hayatı zindan edecek nefes alışınız bile batacak. Keşke bu kadar takacağınız şeyi yapmasaydiniz olan olmuş artık. Bence bu ilişkiyi gözden geçirin.
Sinir anındaki yüz ifademin bile battığı olmustu. Ya ben sevgimden göremiyorum yada gerçekler acı.. Kafam çok karışıkkk

Annemde böyle düşünüyo böyle bi konu olmasa bile yine ilerisini göremiyorum sen tükeniyosun diyo bu sefer onu düsünmesem bu dediklerini düsünüyorum. Hicbisey demeden ayriliyim diyorum bu sefer iyi yanlari geliyo aklima
Nedir iyi yanlari? Rica etsem sayar misin? Daha akliselim hareket etmene yardimci oluruz belki..

Nedir iyi yanlari? Rica etsem sayar misin? Daha akliselim hareket etmene yardimci oluruz belki..
Mesela çok neşeli ne zaman canım sıkkın olsa biseye üzülsem tek basıma bırakmayan biri ağlayabildiğim dertleşebildigim biri ilgisiz bırakmıyor yada kafasına buyruk davranmıyor ama en kücük sey büyük sorunlara neden oluyor aşırı sinirli iyiyken beni cok cekiyosun üzüyorum seni diyosa kötüyken neyimi cektin deyip nankörlük yapabiliyo acık acık ben hep haklıyımda diyor ama özürde dilediği oluyo dengesiz mi denir ne denir ki

Sinir anındaki yüz ifademin bile battığı olmustu. Ya ben sevgimden göremiyorum yada gerçekler acı.. Kafam çok karışıkkk
Görüyorsunuz ancak duymuyorsunuz. Bu arabesk aşk anlayışı da beni benden alıyor. Yıllardır empoze edilip duruyor kıskanan erkek sever maço erkek candır erkek dediğin sıktı mı suyunu çıkaracak yumruğu masaya vurup sözünü dinletecek. Ya benimsin ya toprağın. Asiksan her harekete sabreymelisin kadınsan aşk kutsaldır. Sevdiysen şöyledir böyledir terk edilmez. Bilinçaltımızda bunlar geziyor. Tabi yaşamadığını daha bir sürü şey vardır. Hemen terk etmek size ayıp ve kötü geliyordur. Hepimize öyle. Doğrusu sevgililik döneminde boyle sorunlara göz yummayip bitirmektir. Adı üstünde flört dönemi ya bu davranışlarını değerlendirip adım atmaya öyle karar vermeliyiz. Evlilikten daha çok büyütüyoruz gözümüzde geçiniz bitirin ve rahat edin. Ömrünüzün sonuna kadar bekar kalmak böyle bir stresle yasamaktan daha iyidir.

Görüyorsunuz ancak duymuyorsunuz. Bu arabesk aşk anlayışı da beni benden alıyor. Yıllardır empoze edilip duruyor kıskanan erkek sever maço erkek candır erkek dediğin sıktı mı suyunu çıkaracak yumruğu masaya vurup sözünü dinletecek. Ya benimsin ya toprağın. Asiksan her harekete sabreymelisin kadınsan aşk kutsaldır. Sevdiysen şöyledir böyledir terk edilmez. Bilinçaltımızda bunlar geziyor. Tabi yaşamadığını daha bir sürü şey vardır. Hemen terk etmek size ayıp ve kötü geliyordur. Hepimize öyle. Doğrusu sevgililik döneminde boyle sorunlara göz yummayip bitirmektir. Adı üstünde flört dönemi ya bu davranışlarını değerlendirip adım atmaya öyle karar vermeliyiz. Evlilikten daha çok büyütüyoruz gözümüzde geçiniz bitirin ve rahat edin. Ömrünüzün sonuna kadar bekar kalmak böyle bir stresle yasamaktan daha iyidir.
Çok doğru diyorsun hepsini biliyorum ama kafamdaki düşüncelerle karışıp duruyorum an geliyor sevdiğini hissediyorum yapısıda böyle ama yalan kabul etmem diyor yalanını yakalamışlığım var bu 2 yıla yakın sürede ona hiçbir hatam olmadı bekaret konusunuda söyleyip yoluma bakayım diyorum ama diceklerinin haddi hesabı yok biliyorum. Hicbirsey demeden gidiyim diyorum seviyorsun gidemiyorsun dedigin gibi. Zamana bırakayım diyorum sürekli bunları düşünüpte nereye kadar

Back
X