Çok kötüyüm napıcam :(

2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?
Adam birakirim demis. Neyin konusu ki bu simdi. Soyleyin ve terkedn

2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?

Öncelikle 2 yıl veya 2 ay bu kişiyi gerçekten tanıyor musunuz? Saygı bitmiş ki sizi evlendiğimizin ertesi günü bırakırım diyen adama minnet etme. Seninkinden farklı olarak benim de 2 yıllık ilişkim var, bana saygı duymuyor 1 hafta önce koydum mesafeyi farklı şeylere kafa yordum sende yap aynısını. Çok sevmek yeterli değil malesef gerekirse yardım al önce sen mutlu ol önce sen karar ver ki pişman olma canım

Bakiresiniz diyelim
Geçmişte hiç hatanız (?) yok diyelim
Yine de bu kişiden son hız kaçmanız lazım.
Aşık erkekten çok, psikopat, kindar, egosu yüksek, kadını 2.sınıf yaratık kabul eden biri gibi geldi bana.
Ben olsam ayrılırım. Bir ömür ağlayacağıma 1 yıl ağlarım. Çocuk baştan sona şer.

Bi kızın yapmasıyla erkegin yapmasi farklı olurmuş çok sevsede acısından ölsede olmazmış benim karakterim dogru olmam dürüst olmam ilgilendirmezmis erkek kabul etsede bunu basina kakarmis tam 1. Yılımızda eski sevgilisiyle konusmus kiz bana mesajlari atmisti kutlamamiz gerekirken o gün bana zehir olmustu benimleyken olan hatasini affettim yalanini affettim ama benim gecmisimden beni silicek olmasi cok canımı acıtıyo
Kendini niye bu kadar küçük düşürüyorsun şu beyinsizin laflarını dinleyip ? Geçmişte yaşadıklarından dolayı kimse seni suçlayıp yargılayamaz. Senin için pişmanlıktir ya da değildir bu sadece senin hayatindan bir kesit, tecrübe ya da hata..

Cok mu aşıksın ? Aşktan kimse ölmedi. Bırak gitsin. Geleceğini şimdiden gör ve kendine huzurlu bir hayat seç. Bu şekilde psikolojik baskı altında daha fazla ezmesine müsaade etme.

Eger bir erkek bakirelige önem veriyor ise kendisi de bakir olacak. Erkeğe birşey olmaz mantığı taşıyanin eşekten bir farkı yok..

Hayır ne bekliyosunku adam açıkça bırakırım demiş heralde yine de evlenmiceksiniz bile bile.

Arkana bile bakma ayril daha sana saygisi olmayan bir adamdan ne bekliyorsun ki

Geçen ay arkadaşım tam da bu sebepten nişanlısından ayrıldı dugune bir ay kala herşey hazırdı o hafta gelinlik bile alacaklardı bunlar olmasaydı adamın ben kimbilir kaç kızla yattım hatırlamıyorum dedi ama arkadaşımın başkasına gönderdiği acik fotolari dert oldu yani böyle boş boş seviyorum deyipte seni her türlü ezen birine niye ihtiyacın var anlamadım seni her şekilde kabul edecek birine ihtiyacın olsun şimdi saklayıp söylemezsen yarın öbür gün düğünden sonra bu adam seni bosar haberin olsun yol yakınken bence dön

Öncelikle sen hayatina hata olarak bakma ki baskalari sana hata olarak bakmasın.. bakire olmaman bir hata yada yalnis değil.. asil hatan hala onunla kalmayı düşünüyor olman. sen kendini kabullenmeden saygi duymadan bir baskasindan bunlari beklememelisin.. hic kimse senin mecburi istikametin yada zorunlu durağın degil..

Ya tamam önem verebilir gecmisine senin ama kendisi bakir miymis ne hakla sana bu safsatalari soyleyebiliyor. Bu maymunla evlenme bence hic bir açıklama yapmadan terket gitsin.
Evlenceksende git ameliyat ol sonuna kadar hakediyo kandirilmayo boyle öküz beyinliler. Görsun gununu ne dusunuyorsun sen kara kara. Olmusla ölmüse care mi var.
Kesinlikle bu öküze bakire olmadıgini söyleme. Söylersen seni birakcak. Karar senin iyice dusun devama etmek istersen ameliyat ol yok ben bu öküzle ömrümü çürütwmem dersen ayril gitsin.

Of yani artik su kadinlardan bi ellerini cekseler. Gecmis onemliymis. Biktik artik erkek temiz bir gecmis ister kadin iyi bir gelecek ister muhabbetinden bir bitsinler artik bitsinler de kurtulalım...

Su katılmamış bir öküz. sen evlenirsin bu kafayla ama o ışığı gördüm sende.
Normal birine söylense o dakika sen kimsin çekip basar giderdi çünkü sen hala seviyorum bilmemne.
Bu kadar mı değersizsiniz bir erkeğe muhtaçsınız anlamıyorum ki!

Bakiresiniz diyelim
Geçmişte hiç hatanız (?) yok diyelim
Yine de bu kişiden son hız kaçmanız lazım.
Aşık erkekten çok, psikopat, kindar, egosu yüksek, kadını 2.sınıf yaratık kabul eden biri gibi geldi bana.
Ben olsam ayrılırım. Bir ömür ağlayacağıma 1 yıl ağlarım. Çocuk baştan sona şer.
+1000000

Bi kızın yapmasıyla erkegin yapmasi farklı olurmuş çok sevsede acısından ölsede olmazmış benim karakterim dogru olmam dürüst olmam ilgilendirmezmis erkek kabul etsede bunu basina kakarmis tam 1. Yılımızda eski sevgilisiyle konusmus kiz bana mesajlari atmisti kutlamamiz gerekirken o gün bana zehir olmustu benimleyken olan hatasini affettim yalanini affettim ama benim gecmisimden beni silicek olmasi cok canımı acıtıyo

O zaman o seni bu sebepten terk etmeden sen onu geçmişinde yaptıklarından dolayı terk et. Senin canın yanacağına onun canı yansın, sen de şükret hem seni aldatacak kadar küçük, hem de geçmişini başına kakacak kadar basit bir adamdan kurtulduğun için.

Back
X