Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ben ilk defa konu açıyorum buraya yeni üyeyimsiz geçen gün başka bi isimle açtınız bu konuyu. Cevap orda da verildi size. O sizi bırakmadan siz onu bırakın. Kendi sanki bakir de bakire arıyor pehh
Adam birakirim demis. Neyin konusu ki bu simdi. Soyleyin ve terkedn2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?
2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?
Kendini niye bu kadar küçük düşürüyorsun şu beyinsizin laflarını dinleyip ? Geçmişte yaşadıklarından dolayı kimse seni suçlayıp yargılayamaz. Senin için pişmanlıktir ya da değildir bu sadece senin hayatindan bir kesit, tecrübe ya da hata..Bi kızın yapmasıyla erkegin yapmasi farklı olurmuş çok sevsede acısından ölsede olmazmış benim karakterim dogru olmam dürüst olmam ilgilendirmezmis erkek kabul etsede bunu basina kakarmis tam 1. Yılımızda eski sevgilisiyle konusmus kiz bana mesajlari atmisti kutlamamiz gerekirken o gün bana zehir olmustu benimleyken olan hatasini affettim yalanini affettim ama benim gecmisimden beni silicek olmasi cok canımı acıtıyo
+1000000Bakiresiniz diyelim
Geçmişte hiç hatanız (?) yok diyelim
Yine de bu kişiden son hız kaçmanız lazım.
Aşık erkekten çok, psikopat, kindar, egosu yüksek, kadını 2.sınıf yaratık kabul eden biri gibi geldi bana.
Ben olsam ayrılırım. Bir ömür ağlayacağıma 1 yıl ağlarım. Çocuk baştan sona şer.
Gidişat hala aynıKeşke bize de bir şey yazıp gidişat hakkında bilgi versen canım
Bi kızın yapmasıyla erkegin yapmasi farklı olurmuş çok sevsede acısından ölsede olmazmış benim karakterim dogru olmam dürüst olmam ilgilendirmezmis erkek kabul etsede bunu basina kakarmis tam 1. Yılımızda eski sevgilisiyle konusmus kiz bana mesajlari atmisti kutlamamiz gerekirken o gün bana zehir olmustu benimleyken olan hatasini affettim yalanini affettim ama benim gecmisimden beni silicek olmasi cok canımı acıtıyo