çok kötüyüm ne olur yardım edin

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.593
10.168
773
Ankara
arkadaşlar çok kötüyüm eşimle konuştum güze güzel l bak dedim bayramda ayrı gayrı olmaz bayram barışmak içindir yarın el ele gidelim bayramlaşalım başladı bu ben gelmem annene ders olsun belki bu olaydan ders çıkarır da kardeşinin evliliği kurtulur dedi moralim çok bozuldu ağladım dışarı yemeğe çıkacaktık evden çıktık suratım asıldı ister istemez neden asıyosun suratını benim tavrım belliydi şaşıracak bişey yok dedi gitmiyeceğim anneni sevmiyorum sempatik gelmiyor bana dedi kalktım masadan gittiğimiz yer eve uzak vasıta az mecbur bununla döndüm o eve inmedi orucunu açmaya gitti arabada da devam etti şerefiimin üzerine yemin ederim ki annenle ölene kadar görüşmem biz sözlüyken rol yapmış vs. dedi inanın ağlamaktan yüzüm gözüm şişti ben seninle evlendim herkesi sevmek zorunda deilim diyor mübarek günde onu ALLAH A havale ediyorum.

önceki konumda yazmıştım eşim işinde yükselemedi ayriyeten esnaflık yapıyor çok şükür maddi sıkıntımız yok ama annem garanti olsun diye kpss ye gir istersen dedi olayın üstünden 1 ay geçti halen aynı ramazanda yemeğe çağırdı babam annem özür dilesin falan dedi gelmedi yani konu bu arkadaşlar ortada büyük bişey yok daha önce yaşanmış bi olay yok ailem sık gelmez zaten o annemlere gidince ne ikram edeceğini şaşırır annem yavrum der ama sonucu bu. çok kötüyüm benim ailemde arife günü hiç huzursuzluk görmedim ayrı bayrama giden anne babam olmadı bayramı böyle yaşadığım için üzgünüm

Son düzenleme:
daha orucumu bile açmadım tıkandım resmen çok kötüyüm k.v yi aradım aynen anlattım eşimin söylediklerini ben onunla konuşurum dedi keşke bir ay boyunca bi kez olsun konuşsaydı.neyse bakalım...

Bu ne saçmalık canım
Annen küfür mü etmiş hakaret mi etmiş ne demiş yani?
Ezdirmeyin bu kadar kendinizi ve annenizi lütfen sizde kv ye gitmeyin o zaman ben olsam vallahi öyle yapardım çok havalanmış eşiniz valla şimdi önünü aldınız oldu yoksa baş edemezsiniz

Bu ne saçmalık canım
Annen küfür mü etmiş hakaret mi etmiş ne demiş yani?
Ezdirmeyin bu kadar kendinizi ve annenizi lütfen sizde kv ye gitmeyin o zaman ben olsam vallahi öyle yapardım çok havalanmış eşiniz valla şimdi önünü aldınız oldu yoksa baş edemezsiniz
bende anlamadım arkadaşım annesini aradım ne bu dedim namusuna mı laf edildi şerefine mi hakaret mi edildi?bu kadar büyütecek ne var dedim.ramazan boyunca gitmedim bayramda burada olmayacak k.v olmayacak hoş k.v ye söylediğim halde destek olmadı ikide bir gel diye rahatsız etti beni.
ezilmekte ezdirmekte istemiyorum ama şaşırdım artık yoruldum bi aydır

Son düzenleme:
bende anlamadım arkadaşım annesini aradım ne bu dedim namusuna mı laf edildi şerefine mi hakaret mi edildi?bu kadar büyütecek ne var dedim.ramazan boyunca gitmedim bayramda burada olmayacak k.v olmayacak hoş k.v ye söylediğim halde destek olmadı ikide bir gel diye rahatsız etti beni.
ezilmekte ezdirmekte istemiyorum ama şaşırdım artık yoruldum bi aydır

Yani ne desem bilmiyorum elbette huzurun kaçsın istemem ama biz bayanlar ağzımızın tadı kaçmasın diye alttan alıyoruz tepemize çıkıyorlar sonra baş edemiyoruz bende öyleyim maalesef haklı olduğum halde sustuğum çok olmuştur ama sen yolun başındasın koy tavrını bayramsa Bayram asıl edepsizlik eden o çünkü ne yapmış annen yani utanması lazım eşinin bence

Yani ne desem bilmiyorum elbette huzurun kaçsın istemem ama biz bayanlar ağzımızın tadı kaçmasın diye alttan alıyoruz tepemize çıkıyorlar sonra baş edemiyoruz bende öyleyim maalesef haklı olduğum halde sustuğum çok olmuştur ama sen yolun başındasın koy tavrını bayramsa Bayram asıl edepsizlik eden o çünkü ne yapmış annen yani utanması lazım eşinin bence

doğru söylüyosun canım susuyoruz ağzımın tadı bozulmasın evde kavga gürültü çıkmasın diye ama elimize geçen ne ezilmek iyiliğimin saygımın cezasını çekiyorum yarın tek başıma bayrama gidicem inan annem kötü biri değil ailem bu davranışı hakedecek insanlar değil

kendisini neden kasıyor biliyor musunuz? çünkü siz çok üstüne düşüyorsunuz.. bırakın ne hali varsa görsün eşiniz, gitmesin. siz gidin, yiyin, için hatta arada bir "annemi özledim" deyip kalın gece.. ailenizin özel gününde çağırmayın bile siz tek katılın.. yani kısaca onu ailenizin hayatından çıkartın.. bu konuda tek kelime bile etmeyin, eninde sonunda kendi açacaktır konusunu.. doğanın kanunu bu, kaçan kovalanır.. siz kendinizi ve ailenizi ağırdan alın biraz da.. :34:

kendisini neden kasıyor biliyor musunuz? çünkü siz çok üstüne düşüyorsunuz.. bırakın ne hali varsa görsün eşiniz, gitmesin. siz gidin, yiyin, için hatta arada bir "annemi özledim" deyip kalın gece.. ailenizin özel gününde çağırmayın bile siz tek katılın.. yani kısaca onu ailenizin hayatından çıkartın.. bu konuda tek kelime bile etmeyin, eninde sonunda kendi açacaktır konusunu.. doğanın kanunu bu, kaçan kovalanır.. siz kendinizi ve ailenizi ağırdan alın biraz da.. :34:
çok haklısın aslında burda yazan arkadaşların ortak görüşü bu üstüne düşersen kasar....ama bi aydır dediğiniz gibi yaptım bugün arife günü diye konuyu açtım açmaz olaydım

çok haklısın aslında burda yazan arkadaşların ortak görüşü bu üstüne düşersen kasar....ama bi aydır dediğiniz gibi yaptım bugün arife günü diye konuyu açtım açmaz olaydım

bir-iki ay değil belki 2 sene geçecek böyle, yıpratma kendini.. sen takıl rahat rahat.. onu yok say.. her akşam konuş annenle, git, gel, kal, ye, beraber gez.. eşin sanki ailen için yokmuş gibi davran.. kocaman bir insan sizin anneniz, küfür etmemiş- hakaret etmemiş.. çok çok özür dilerim ama eşin çok saygısız, çeksin biraz senden bana kalırsa.. :34:

bir-iki ay değil belki 2 sene geçecek böyle, yıpratma kendini.. sen takıl rahat rahat.. onu yok say.. her akşam konuş annenle, git, gel, kal, ye, beraber gez.. eşin sanki ailen için yokmuş gibi davran.. kocaman bir insan sizin anneniz, küfür etmemiş- hakaret etmemiş.. çok çok özür dilerim ama eşin çok saygısız, çeksin biraz senden bana kalırsa.. :34:
haklısın o yokmuş gibi yaşamak en doğrusu 2 sene sürerse biz diye bişey kalır mı evlilik sürer mi bilmem.ben sağlık problemleri olan bi insanım kışın bebek için tedaviye başlamam gerekiyor stres baş düşmanım ve bu süreçte en büyük destekçim annem ama bu işi askıya almak en makulü

haklısın o yokmuş gibi yaşamak en doğrusu 2 sene sürerse biz diye bişey kalır mı evlilik sürer mi bilmem.ben sağlık problemleri olan bi insanım kışın bebek için tedaviye başlamam gerekiyor stres baş düşmanım ve bu süreçte en büyük destekçim annem ama bu işi askıya almak en makulü

aslında bu olay şu an size çok büyük görünüyor anlıyorum.. benzerlerini çevremde yaşayanlar oldu.. ama size samimi söyleyeyim, eşiniz de bu kin varken görüşmemesi daha iyi.. düşünsenize yarın inşallah bebeğiniz olduğunda anneniz ya da babanız bebek büyütmeyle ilgili bir fikir verdiğinde neler olur.. hani biz burada k.validesinden bıkıp konu açan arkadaşlara "araya mesafe koy" diyoruz ya, bırakın eşiniz de koysun.. eğer üstüne düşmezseniz, bir süre sonra daha yumuşar en azından bayramlarda gitmeye ikna olur.. kendinize hiç stres yapmayın, su akar yolunu bulur yazık siz canınızı sıkmayın :34:

aslında bu olay şu an size çok büyük görünüyor anlıyorum.. benzerlerini çevremde yaşayanlar oldu.. ama size samimi söyleyeyim, eşiniz de bu kin varken görüşmemesi daha iyi.. düşünsenize yarın inşallah bebeğiniz olduğunda anneniz ya da babanız bebek büyütmeyle ilgili bir fikir verdiğinde neler olur.. hani biz burada k.validesinden bıkıp konu açan arkadaşlara "araya mesafe koy" diyoruz ya, bırakın eşiniz de koysun.. eğer üstüne düşmezseniz, bir süre sonra daha yumuşar en azından bayramlarda gitmeye ikna olur.. kendinize hiç stres yapmayın, su akar yolunu bulur yazık siz canınızı sıkmayın :34:
haklısın adamın eleştiri ve tavsiyeye tahammülü yok benim ailem yumuşak iyi niyetli insanlar aslında ona rağmen bu halde belki de bu adamın görüşmemesi daha hayırlı. ama bu allahtan korkmaz diyorki çocuğum olursa göstermem sanki çocuk oluyorda gösterip göstermemesi kaldı....dediğin gibi su akar yolunu bulur ama ben soğurum bu adamdan böyle sürerse

haklısın adamın eleştiri ve tavsiyeye tahammülü yok benim ailem yumuşak iyi niyetli insanlar aslında ona rağmen bu halde belki de bu adamın görüşmemesi daha hayırlı. ama bu allahtan korkmaz diyorki çocuğum olursa göstermem sanki çocuk oluyorda gösterip göstermemesi kaldı....dediğin gibi su akar yolunu bulur ama ben soğurum bu adamdan böyle sürerse

"yaw he he" de sen benim ki gibi :) o bebek ağlasın, kendisi gece uyumasın, sen de biraz söylen başında, anneni yalvara yalvara getirir kendi arabasıyla "lütfen biraz yardımcı olur musunuz" diye :52: şimdi atıp tutması kolay böyle, inşallah alsın kucağına bebeğini, babalık nasıl oluyor anlar hiç endişe etme sen :34:

iste bende tam bu yüzden bosanma sürecini yasiyorum.
ailem beni esime verdi annem esimi sevdi eve geldiginde elinden ne gelirse yapti.
ama kv olacak o kibir müsvettesi ve esim olucak o insan annemi kücük gördüler.
hic unutmuyorum nisanlilik dönemimde annem kapida oturuyo esimle beni birakiyo annemi gördü arada sadece on metre var en fazla
ama yanina gidip selam dahi vermedi. benim yüzümden annem horlandi. onlar kimdiki bize bunca aciyi yasatti.
ama Allah büyük.
bir insan karisinim annesini sevmiyorsa bile sirf karisi icin bayramda gider el öper.
sadece bi bayram gecirdik ziyarete bile gelmedi. cok canim yandi.
ve simdo babamin evindeyim. basta cok aci gelmisti ama suan düsündükce rahatliyorum.
o piskopatla ömür gecmezdi diye. sadece canini yakmak istiyorum. ama nasil becerebilirim onuda bilmiyorun.
oysaki ailem nisanlilik döneminden beri hep alttan almalarina ragmen hep hakaret isittiler. buna dayanamiyorum.
arkadaslar yardim edin canini nasil yakabilirim ben bu insanin?

'' Ben seninle evlendim herkesi sevmek zorunda mıyım '' klasik erkek tavrı ... Böyle derler ama kendi aileleri söz konusu olunca kusursuz sevgi ve saygı beklerler ... Ben anlamıyorum artık arkadaşım ... Sen şu olayını çözersen walla ben de denicem aynı yöntemi takipteyim yani :51:

iste bende tam bu yüzden bosanma sürecini yasiyorum.
ailem beni esime verdi annem esimi sevdi eve geldiginde elinden ne gelirse yapti.
ama kv olacak o kibir müsvettesi ve esim olucak o insan annemi kücük gördüler.
hic unutmuyorum nisanlilik dönemimde annem kapida oturuyo esimle beni birakiyo annemi gördü arada sadece on metre var en fazla
ama yanina gidip selam dahi vermedi. benim yüzümden annem horlandi. onlar kimdiki bize bunca aciyi yasatti.
ama Allah büyük.
bir insan karisinim annesini sevmiyorsa bile sirf karisi icin bayramda gider el öper.
sadece bi bayram gecirdik ziyarete bile gelmedi. cok canim yandi.
ve simdo babamin evindeyim. basta cok aci gelmisti ama suan düsündükce rahatliyorum.
o piskopatla ömür gecmezdi diye. sadece canini yakmak istiyorum. ama nasil becerebilirim onuda bilmiyorun.
oysaki ailem nisanlilik döneminden beri hep alttan almalarina ragmen hep hakaret isittiler. buna dayanamiyorum.
arkadaslar yardim edin canini nasil yakabilirim ben bu insanin?
senin durumun tam olarak nasıldı bilemiyorum ama eşim her bayramda giderdi yada hafta sonları akşam falan bu olay yaşandıktan sonra tavır aldı. sende üzülme kibri ve kibirli insanı rabbim sevmezmiş onlar anneni hor görmüş bir gün elbet onlarda yaşayacak bunları geçmiş olsun allah yar ve yardımcın olsun bakalım benim sonum ne olacak

'' Ben seninle evlendim herkesi sevmek zorunda mıyım '' klasik erkek tavrı ... Böyle derler ama kendi aileleri söz konusu olunca kusursuz sevgi ve saygı beklerler ... Ben anlamıyorum artık arkadaşım ... Sen şu olayını çözersen walla ben de denicem aynı yöntemi takipteyim yani :51:
ben onun ailesine her zaman saygılı ve mesafeli oldum hiç kırmadım gördüğüm karşılık bu büyük bişey yaşansa dahi benim hatırıma gelmeliydi.bu olay çözülür mü bilmem ama ben de bundan sonra onun gibi olcam ailesine karşı annesi de beni gel git diye taciz etmeyi bıraksın tavrıma saygı duysun ben bugün ağlamaktan iftarımı bi saat geç yaprım aradım ben konuşuyum diyor bayram gelmeden aklın nerdeydi? sen idare etcen diyor! sabır diyor! ha bide laf arasına ne sokuşturuor biliyomusun sen keyfine bak sabah Anneannene git otur ordan annene geçersin(kendi tatilde annesine gitmemi tembihliyor ben ağlarken)

hayirlisi olsun canini hic sıkma sen....ALLAH yardimcin olsun.. ama bence anne ve aile her kesden daha deyerli esden bile..yeterki annem babam uzulmesin gerisi bos ..(bu benim dusuncem )

Back
X