arkadaşlar çok kötüyüm eşimle konuştum güze güzel l bak dedim bayramda ayrı gayrı olmaz bayram barışmak içindir yarın el ele gidelim bayramlaşalım başladı bu ben gelmem annene ders olsun belki bu olaydan ders çıkarır da kardeşinin evliliği kurtulur dedi moralim çok bozuldu ağladım dışarı yemeğe çıkacaktık evden çıktık suratım asıldı ister istemez neden asıyosun suratını benim tavrım belliydi şaşıracak bişey yok dedi gitmiyeceğim anneni sevmiyorum sempatik gelmiyor bana dedi kalktım masadan gittiğimiz yer eve uzak vasıta az mecbur bununla döndüm o eve inmedi orucunu açmaya gitti arabada da devam etti şerefiimin üzerine yemin ederim ki annenle ölene kadar görüşmem biz sözlüyken rol yapmış vs. dedi inanın ağlamaktan yüzüm gözüm şişti ben seninle evlendim herkesi sevmek zorunda deilim diyor mübarek günde onu ALLAH A havale ediyorum.
önceki konumda yazmıştım eşim işinde yükselemedi ayriyeten esnaflık yapıyor çok şükür maddi sıkıntımız yok ama annem garanti olsun diye kpss ye gir istersen dedi olayın üstünden 1 ay geçti halen aynı ramazanda yemeğe çağırdı babam annem özür dilesin falan dedi gelmedi yani konu bu arkadaşlar ortada büyük bişey yok daha önce yaşanmış bi olay yok ailem sık gelmez zaten o annemlere gidince ne ikram edeceğini şaşırır annem yavrum der ama sonucu bu. çok kötüyüm benim ailemde arife günü hiç huzursuzluk görmedim ayrı bayrama giden anne babam olmadı bayramı böyle yaşadığım için üzgünüm
önceki konumda yazmıştım eşim işinde yükselemedi ayriyeten esnaflık yapıyor çok şükür maddi sıkıntımız yok ama annem garanti olsun diye kpss ye gir istersen dedi olayın üstünden 1 ay geçti halen aynı ramazanda yemeğe çağırdı babam annem özür dilesin falan dedi gelmedi yani konu bu arkadaşlar ortada büyük bişey yok daha önce yaşanmış bi olay yok ailem sık gelmez zaten o annemlere gidince ne ikram edeceğini şaşırır annem yavrum der ama sonucu bu. çok kötüyüm benim ailemde arife günü hiç huzursuzluk görmedim ayrı bayrama giden anne babam olmadı bayramı böyle yaşadığım için üzgünüm
Son düzenleme: