çok kötüyüm ne olur yardım edin

zaten bundan sonra ona onum gibi hatta daha kötü davranıcam görsün nasıl oluyormuş.ben bugün bayrama tek geldim şehir dışından ablam gelcek onun için burda kalıcam bayramı burda geçiricem iplememeye başlıcam yani.duua etmekten allaha sığınmaktan başka yolum yok bu adamla baş edemiyorum.madem dinimizde kısas var sonuna kadar devam ediyorum sağol.

Oh cok iyi yapiyorsun. Herkese anladigi dilden konusacaksin. Senin adam da ancak bundan anlar. :46:

Oh cok iyi yapiyorsun. Herkese anladigi dilden konusacaksin. Senin adam da ancak bundan anlar. :46:
aynen canım sabah namaza gitti ben uyudum kahvaltı falan hazırlamadım bana diyor ki kahvaltı ettin mi çay falan yok mu bende dedin ki ben kahvaltımı burda etmiyeceğim hiç bişey diyemedi bana acımayana ben hiç acımam artık

Drumunuz çok zor, Allah yardımcınız olsun.

Ama demişsiniz ya kısasa kısas diye. Aslen bende haklı olduğunuzu düşünüyorum ancak bunu yapmak sizi yıpratmayacak mı? Eşinize olan saygınızı sevginizi zamanla törpülemeyecek mi? Yani o bunu anlayana kadar sizin duygularınız olduğu yerde kalacak mı? Annenize Allah esirgesin bir şey olsa, hak etmeden yapılan bu tavır içinize batmayacak mı? Anladıgım kadarıyla sizde benim gibi annenize düşkün bir bayansınız. Ancak benim size verebileceğim en elle tutulabilir tavsiye, kısas yapmak yerine, sakin bir zamanda içimdekileri anlatıp, bu şekilde devam edemeyeceğimi söylemek olurdu.

Şimdi burda arkadaşlar diyeceklerdir, bekara kadın boşamak kolaydır diye, (ki hiç bir iddiam yok) ancak böyle bir hayatı yanımda yatan adamla yaşamak kolay mıdır? Eğer konuşmanızın sonucunda, boşanmak istediğini söylerse, alınmayın ancak sizi yeterince sevmeyen bir adam vardır karşınızda. E bende beni sevmeyen bir adamla evli kalmayı tercih etmezdim herhalde diye düşünüyorum.

Allah yardımcınız olsun.

amin sağolun dualarınız için....ben yarın içim burukta olsa gitcem ailemi bayramda yalnız bırakmam ölümlü dünya insanlar bugün var yarın yok... ben yarın surat asmasamda ailem üzülecek ama elimden gelen bişey yok o kibirli ama bi gün ona da ders veren biri çıkar.ha bu arad çocuğum olursa göstermem dedi zaten

Sanki sadece onun çocuğu tek başına karar veriyor :20:
Canım bu arada naptın bugün merak ettim :26:

ama demişsiniz ya kısasa kısas diye. Aslen bende haklı olduğunuzu düşünüyorum ancak bunu yapmak sizi yıpratmayacak mı? Eşinize olan saygınızı sevginizi zamanla törpülemeyecek mi? Yani o bunu anlayana kadar sizin duygularınız olduğu yerde kalacak mı?

bu çok doğru bir tespit
bence bunu eşine söylemelisin
belki sen hatanı anlayacak vazgeçeceksin tavrından ama bende çoktan bi şeyler bitmiş olacak diyebilirsin
o zaman nolcak değecek mi

Walla canim biz kadinlar boyle habire altan altan alirsak coooook AGLAYIP SISIRIRIZ gozlerimizi! Ne bu canim kendini ne zannediyor bu insan? Oldu kendi annelerine her turlu hizmet saygi sevgi, bizimkilere gelince her turlu tavir. Ama suc bizde biraz dis gostermemiz lazim..

Sanki sadece onun çocuğu tek başına karar veriyor :20:
Canım bu arada naptın bugün merak ettim :26:
hiç canım anneanneme gittik annemlerle eşim aramıyorda gelmiyorda bugün eve döncem annem missilleme yapma sen git ailesine diyor (şehir dışından geldiler) benim içimden gelmiyor

Walla canim biz kadinlar boyle habire altan altan alirsak coooook AGLAYIP SISIRIRIZ gozlerimizi! Ne bu canim kendini ne zannediyor bu insan? Oldu kendi annelerine her turlu hizmet saygi sevgi, bizimkilere gelince her turlu tavir. Ama suc bizde biraz dis gostermemiz lazim..
çok haklısın arkadaşım ama annem missileme yapma diyor ama yapcam dişimi göstercem

Drumunuz çok zor, Allah yardımcınız olsun.

Ama demişsiniz ya kısasa kısas diye. Aslen bende haklı olduğunuzu düşünüyorum ancak bunu yapmak sizi yıpratmayacak mı? Eşinize olan saygınızı sevginizi zamanla törpülemeyecek mi? Yani o bunu anlayana kadar sizin duygularınız olduğu yerde kalacak mı? Annenize Allah esirgesin bir şey olsa, hak etmeden yapılan bu tavır içinize batmayacak mı? Anladıgım kadarıyla sizde benim gibi annenize düşkün bir bayansınız. Ancak benim size verebileceğim en elle tutulabilir tavsiye, kısas yapmak yerine, sakin bir zamanda içimdekileri anlatıp, bu şekilde devam edemeyeceğimi söylemek olurdu.

Şimdi burda arkadaşlar diyeceklerdir, bekara kadın boşamak kolaydır diye, (ki hiç bir iddiam yok) ancak böyle bir hayatı yanımda yatan adamla yaşamak kolay mıdır? Eğer konuşmanızın sonucunda, boşanmak istediğini söylerse, alınmayın ancak sizi yeterince sevmeyen bir adam vardır karşınızda. E bende beni sevmeyen bir adamla evli kalmayı tercih etmezdim herhalde diye düşünüyorum.

Allah yardımcınız olsun.
söylediklerinde çok haklısın eşimden soğudum ne yapcam nası devam etcem bilmiorum

eşiniz çok çocukca davranmış.anne bu anne sonuçta senin iyiligin için senin hayatını garanti altına almak için damadının kpss ye girmesini istemis bundan daha doğal ne olabilir.çok büyük yemin de etmiş.ailenden asla vazgeçme.madem anneni sevmiyormuş niye simdi söylüyor ki

eşiniz çok çocukca davranmış.anne bu anne sonuçta senin iyiligin için senin hayatını garanti altına almak için damadının kpss ye girmesini istemis bundan daha doğal ne olabilir.çok büyük yemin de etmiş.ailenden asla vazgeçme.madem anneni sevmiyormuş niye simdi söylüyor ki
annemden vazgeçmem mümkün değil zaten suçlu değil olsa bile o benim herşeyim

eşim hiç bişey olmamış gibi davranıyor evde herşey yolunda eskisi gibi davranıyor ama ben iyi değilim annemler tatile gitcek bi kaç güne annemden evin anahtarını alıp belki bi kaç gün kafamı dinleyeceğim

eşim hiç bişey olmamış gibi davranıyor evde herşey yolunda eskisi gibi davranıyor ama ben iyi değilim annemler tatile gitcek bi kaç güne annemden evin anahtarını alıp belki bi kaç gün kafamı dinleyeceğim

ben kimseye boşan demem ama sen bu adamla bu şekilde mutlu olamazsın, resti çek bence

haklısın geç bile kaldım sinirlerim çok bozuk düzelmek için hiç bi çabası yok beni dinlemiyor bile

ciddi bir şekilde resti çekmeden de düzelmez zaten, annen hakaret mi etmiş, küfür mü etmiş. Nedir bu erkeklerin ve erkek ailelelerin sorun çıkarıp , kız ailelerin hep yeter ki kızımız mutlu olsun tavırları.. çok iyi olunca böyle şımarıyorlar işte. Annen ona kaynanalık yapsa kıymete binerdi. Ağlama onun karşısında üzülmede. Kararlı bir şekilde yaptığının çok yanlış olduğunu söyle, iyiliğe bu şekilde mi karşılık veriyorsun nankörlük etme de, annem sana hakaret etse eşimdir derim yanında olurum ama senin savunulacak hiçbir tarafın yok de.Yeter de , dayanamıyorum ben böyle olmasına, bu durum düzelicek başka yolu yok, bıktım artık de. Sinirli şekilde de, öyle eğilip büzülüp değil. Geri adam atmazsa benden bu kadar de, benim mutsuzluğumla madem mutlu olucaksın sen beni hiç sevmemişsin de

ciddi bir şekilde resti çekmeden de düzelmez zaten, annen hakaret mi etmiş, küfür mü etmiş. Nedir bu erkeklerin ve erkek ailelelerin sorun çıkarıp , kız ailelerin hep yeter ki kızımız mutlu olsun tavırları.. çok iyi olunca böyle şımarıyorlar işte. Annen ona kaynanalık yapsa kıymete binerdi. Ağlama onun karşısında üzülmede. Kararlı bir şekilde yaptığının çok yanlış olduğunu söyle, iyiliğe bu şekilde mi karşılık veriyorsun nankörlük etme de, annem sana hakaret etse eşimdir derim yanında olurum ama senin savunulacak hiçbir tarafın yok de.Yeter de , dayanamıyorum ben böyle olmasına, bu durum düzelicek başka yolu yok, bıktım artık de. Sinirli şekilde de, öyle eğilip büzülüp değil. Geri adam atmazsa benden bu kadar de, benim mutsuzluğumla madem mutlu olucaksın sen beni hiç sevmemişsin de
artık göze göz dişe diş kocamda k.v de eski halimi ancak rüyalarında görürler iyi niyetim hiç bişey kazandırmadı.k.v bana karşı yeniden tavır aldı aramıyor annesine gitmedimya

Bende ayni sorunu yasiyorum sonuc ne oldu cozebildinizmi
evet çözdük o dönem çok sıkıntı çektim çok üzüldüm ama geçti sorunuzu bilmiyorum ama umarım çözersiniz. bi kere ben bu konuda tavrımı çok net koydum hiç geri adım atmadım küsmedim evi terk etmedim ama ailesinden bi kişi ile bile görüşmedim iftar davetleri oldu gitmedim sen tavır koyduğun sürece tavrım bu dedim şeker bayramında tek gittim sonra bizim taşınma işimiz çıktı annem yardıma gelecek dedim temizlik v.s işlerimiz vardı bu yine höt zöt demeye kalktı bende düşün taşın kararını ver eğer böyle devam edeceksen hiç yorulmayalım taşınmadan bu işi bitirelim dedim öyle yola geldi

Annenin dediğinde ne varmış ki.. Bu kadar alınganlıkda fazla :53:

Benim annemde nişanlıma kpss'ye gir, hayatınızı garantiye alın dedi.. Nişanlım kpss kursuna gidiyor şimdi.. Yani Annenin öyle demesi aslında senden çok eşininde iyiliği içinn.. Daha az çalışarak daha iyi şartlarda çalışarak geçinmeniz için.. Ama anlayana işte.. :19:

Back
X