cok kötüyüm,nişanlım yüzüğü çıkardı

Oooo en ufak bir şeyde nişanlınız çocuk oyuncağı gibi yüzüğü mü çıkartacak.Bence yüzüğü çıkartacak yer arıyormuş.Anlattıklarınıza göre öyle yüzük çıkartılacak bir şey yok ki ortada.En ufak bir şeyde şimdiden yüzüğü çıkartan ileride evlenince nele yapar :50: Bütün bunların üzerine de tartışma yaşamışsınız ve kahvaltılıkları fırlatmış gitmiş.Siz niye kendinize bunların yapılmasına göz yumuyorsunuz?Çıkardıysa yüzüğü arayıp sormayın bırakın o koştursun kolay mı öyle ya.Bunlara şimdiden göz yumarsanız ileride ooo neleri yutmak zorunda kalırsınız.:19:

bu kadar basit olamaz gibi geliyor bana.
aranızda senin görmediğin yada görmek istemediğin birikmiş bişeyler var sanki.
ilişkinizi gözden geçirip özeleştiri yapmaya çalış. senden yana yanlışlar varsa düzeltmek için adım atabilirsin ama nasıl bilemiyorum.
ama,
eğer bahane bulmaksa niyeti o zaman yapacak bişey yok zaten. pişman olursa araması gereken o tabiki sen aramamalısın

İnşallah o nişanlına, çocukluğuna ve nazına rağmen mutlu olursun. :50:

Biraz eğer verdiğin kararın arkasında durup görüşmezsen aklı başına gelir diye ümit ediyorum .. inş düzelir tatlımm..

üzülme canım madem yüzüğü o çıkarmış o uğraşsın hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme

sevgilim in bir akrabası var bu bayan 24 yaşında sevgilimde 34 yaşında ......bu bayan sürekli sevgilime çağrı atyıyor boş boş muhabbet ediyorlar..sevgilime bu durumu sorduğumda ise bana o benim akrabam evlenip boşandı ailesi ona sırt çevirdi kocaman oğlu var ben ona abilik yapıyorum....bana güvenip bitek bana dert anlatıyor bunun dışında başka birşey yok dedi....bilmiyorum ama ben hala bunu hazmedemedim

Kesin aldatıyor hemen irtibatlarını kesmesını söyle bence..

Kod:
senin adına sevindim ya ne güzel bi çözüme gidiyorsun ikna olmuş demekki nişanlın.. ben kesinlikle gitme kararı aldım ama onu da ikna etmeye çalışıyorum çünkü doktor onu da isticektir ileriki seanslarda demişti teyzem..

aslında bende senin gibi aramayıp uzak durmAk istiyorum ama alışkanlıkmıdır nedir .. kavga dahi etsek unutuyorum sabahına içim acıyo ne yAptı ne etti diye onu düşünmeye başlıyorm ve dayanamAyp arıyorum ... bi aramasam hakikaten süründürsem diyorm hep ama ... içimde kızgınlık biriktiremiyorum ona karşı .. geçiyo hemen.........

Bu kadar kolay affedıp hemen yüz werdıgıne göre yaşının ufak oldugunu dusundum..Kaç yasındasın,ılk sewgılınle mı nişanlandın hemen ??Bence ılk kavgada hemen kahvaltıya cagırman basta hata..Herkese sorup da dinlemeden hemen affetmen tamamen suç..Yakında bu cocuk tekmeyı basarsa sasrıma ...Bence ara wer we kendını de tut 5-6 gun hiç arama da açma da ''cok kırıldım ,kendımle olmam lazım ''desene..:36:

Biraz eğer verdiğin kararın arkasında durup görüşmezsen aklı başına gelir diye ümit ediyorum .. inş düzelir tatlımm..

evet bir süre görüşmeyeceğiz zaten.. çünkü ben onu görürsem hemen yumuşarım unuturum yaptıklarını.. o yüzden görmemek görüşmemek en iyisi ...

Kod:

Bu kadar kolay affedıp hemen yüz werdıgıne göre yaşının ufak oldugunu dusundum..Kaç yasındasın,ılk sewgılınle mı nişanlandın hemen ??Bence ılk kavgada hemen kahvaltıya cagırman basta hata..Herkese sorup da dinlemeden hemen affetmen tamamen suç..Yakında bu cocuk tekmeyı basarsa sasrıma ...Bence ara wer we kendını de tut 5-6 gun hiç arama da açma da ''cok kırıldım ,kendımle olmam lazım ''desene..:36:

dün akşam söyledim bi süre görüşemeyelim kafamızı dinleyelim dedim bi süre böle resmi olmak burnunun sürtmesi için yeter inş

bu kadar basit olamaz gibi geliyor bana.
aranızda senin görmediğin yada görmek istemediğin birikmiş bişeyler var sanki.
ilişkinizi gözden geçirip özeleştiri yapmaya çalış. senden yana yanlışlar varsa düzeltmek için adım atabilirsin ama nasıl bilemiyorum.
ama,
eğer bahane bulmaksa niyeti o zaman yapacak bişey yok zaten. pişman olursa araması gereken o tabiki sen aramamalısın

aşırı kıskanç ve kontrolü elde tutmak istiyo ... onun sözü dinlenecek onun dediği olacak hep... benimde hatalarım var elbet ama her zaman idare eden ben olamam bunu anlamaması büyük sorun oluşturuo aramızda...

şimdi görüşmüyoruz bi süre böle devam edecek bakalım

insanlar görüşmeyince araya soğukluk girmez mi birşeyler düzelsin derken daha kötü olma ihtimali yok mu?
kavga etsek de tartışsak da bunu o an çözmeliyiz bence brz görüşmeyelim desek bu belki karşı tarafın daha çok hoşuna gidecek böyle devam etmek isteyecek tamamen kaybetme ihtimali de var.

İlişkiyi bu kadar zorlamanıza anlam veremedim.

En ufak şeyde yüzük çıkartan, tartıştığınızda arayıp sormayan, sizi başkalarının yanında rezil eden biriyle evlenmek için bu ısrar neden?

Bulunmaz hint kumaşı mı Allah aşkına? Evlenmiş olmak için evleniyormuşsunuz gibi geldi bana.

Her şey bir kenara, bir ömür geçer mi böyle biriyle, her şeyden önce bunu düşünmek lazım. Unutmayın, evlendikten sonra hiçbir şey daha iyi olmaz; bilakis, evlenmeden önce fark ettiğiniz sorunlar kartopu gibi çoğalarak devam eder.

Ama olumsuz yorumlara kulaklarınızı kapatmışsınız. Şu an tek derdiniz biraz burnunun sürtülmesi ve hemen arkasından eskisi gibi olmak.

Evlilik terapisti meselesini de anlamadım. Ortada ille de kurtarılması gereken bir evlilik olsa veya yıllar geçtikçe iletişiminizi yitirmiş olmanız gibi biçimsel birtakım sorunlarla karşı karşıya olsanız neyse, ancak nişanlılık biraz da birbirini daha iyi tanımak ve o kişiyle evliliğin mümkün olup olmadığını görmek için yapılmıyor mu? Sorun bu kadar temeldeyken ve anlattığınız her detay o kişiyle asla mutlu olamayacağınızı bu denli açık biçimde gözler önüne sererken, her ne pahasına olursa olsun bu ilişkiyi kurtarmak istemek neden?

Bence yol yakınken geri dönün.

barışmadık görüşmüyoruz :(

sui_generis

söylediklerini günlerdir dinliyorum ailemden inan ki.. ama seviyorum vazgeçmek istemiyorum..

evet mevcut şartlarda devam etmesi de mümkün değil

görüşmediğim sürede düşüneceğim

bende çok yoruldum..

nisanlilik doneminde sudan sebeplerden ayrilik yasaniyorsa evliliginiz emin ol kisa surer...
bosver birak oluruna...bitsin bence...
sonra evleneceksin, sorunlar devam edecek, bosanacaksin...keske nisanliyken ayrilsaymisim seviyorum diyerek durumu bu kadar zorlamasaymisim diye basini taslara vuracaksin...

çok basit birşey birşeyler yiyecektik bende birşeyler teklif ettim o da bana alınacağım birtakım şeyler söyledi burger tarzıydı istediğmde.. o dA kalktı yok çok ihtiyacın vaR yok bilmemne süzüldün deyince birden alınaCağım tuttu oda bunun üzerine uzatınca bende suratımı düşürdüm hAlbuki caNım ben şöyle demek istedim dese demedi kırıcı geldi banada...üstüne üstlük uzattı durdu ve başka şeyleri kaRıştırdı felan ... başladı saçmaLamaya işte ... evet anlaMıyorum bu kaDAR kolay mı :( ve bAbam bu durumA ilk defa şahit oluyo çok üzüldü o üzüldüğü için bende çok üzüldümm :(

bana bahane yaratıyor gibi geldi daha önce bi arkadaşımdada şahit olmuştum yoksa tamam kızar eder uçar hatta saçmalar ama sırf gıcık ol diye yapar yüzük çıkarmaz öyle bilir ailelerin duyacağını çünkü tahmin eder insan sen ağlamaklı dolasırken ailen hiçmi sormucak kızım noldu diye? üzülmemeye çalış tatlım ama bana böyle geldi doğruluğunu bilemem sonuçta bir tahmin ama arkadasımın basına defalarca geldi böyle en sonunda bitti kızın ilişkisi bazen normalde araları iyiydi çocuğun aileside severdi ama zamanla en ufak olayda garip tartışmalar çıkarıyodu

he birde ister inan ister inanma hani sen çok aşıksın ya canım her durumda ona dönüceksin ya onun rahatlığıda var senin moralini istediği gibi bozar hatta el kaldırır böyle korkutma amaclı biraz vurmazda sus sus cevap verme gibisinden bu adam seni bitirir aşkın gözü kör ama senin gözlerin açılsın canım bu ne şeylik (argo kullanmamak için uğrasıyorum) adamda ya vallahi sana yardımcı olmak istiyoruz biraz ağır gelebilir ama gerçekler acıdır bunları sen değil biz görebiliriz ancak bu adam sana ancak kafası iyi olduğunda canı seninle kavga etmek istemediğinde bide ilerde yakınlasmak için sana biraz iyi davranır her durumda ne böyle ben tahammül edemem cidden sen niye ömrünü berbat ediyorsun tepem attı k.bakma uçtuysam biraz kişiliği ne olursa olsun insan sevgisi temizdir içinde bi his vrsaki kadnlarda bu hisler kuvvetlidir kaç emin olmadığın işe bulaşmaki ailen sana sahipte çıkıyo zamanında benim ablam nişan atsa annem kafasını kırardı oda şimdi adamn biriyle evli gözleri şiş şiş dolaşıyo dişli olun ya ne bu o adamı boşver adammı yok tatlım sana bıraksana şunu ben hiç bi yorumda böyle körü körüne bırak dedim mi demedim mi hatırlamıyorum ama ısrarcıyım sende zor mor deme bu adamla yaşamak kadar zor değil hiçbirsey sana bundan emin ol

Back
X