cok kötüyüm,nişanlım yüzüğü çıkardı

canım ben de nişanlıyım... nişanlı olmayı sevgili olmaktn ayıran şey ailelern işin içine girmesi , atılan her adımda onların da artık hesaba katılmaya başlanması değil mi?? nişanlın burda senin kadar ailene bi saygısızlık yapmş. hangi baba ister ki daha nişanlıykn yüzük çıkarabilecek kadar kolay pes eden bi adama kızını emanet etmeyi? babanın gözünde puan kaybetmş ve büyüklere ayıp etmş.. toparlanıp durumu telafi edersz en kısa zamanda inş. canım.. tartışma her ilişkide olur ama evlilik yolunda olan çiftlerde vazgeçmek bu kadar kolay telaffuz edilmez. eğer bu kadar kolaysa vazgeçmek , bağın ne kadar güçlü olduunu bi kez daha düşünmek gerekir diyorum...

kesinlikle çok haklısın babam en başta kızım ii düşündünmü diye sorduğunda iyi düşündüm evet demiştim çünkü o zAman bana bunlaRı yapmıyordu.. sözlendikten sonra böyle oldu.. ama hala geç değil düşünmeliyim evet... ve bi süre uzAK durmALıyım

işin ilginç tarafı yarından itibaren onunla bağlantılı bir şirkette işi öğrenme amaçlı hergün iki saat çaLışaCaĞım

bugün birlikte görüşmeye gittik... oraya gittiğimde muhaKkak ya aLmAyA gelecek yADa bi şekilde kaRşılacağız..

babAm kesinlkle görüşme bi süre sadece telefon dedi :(

bu durumda sizce bu işten vazgeçmelimiyim?

kesinlikle çok haklısın babam en başta kızım ii düşündünmü diye sorduğunda iyi düşündüm evet demiştim çünkü o zAman bana bunlaRı yapmıyordu.. sözlendikten sonra böyle oldu.. ama hala geç değil düşünmeliyim evet... ve bi süre uzAK durmALıyım

eğer ilk kez olmşsa böyle bişey genelleme yapıp fevri karar verme canım. o anki ruh halinden dolayı falan yanlş davrnamş olabilir ama bunu ve bu gibi hareketleri alışkanlk haline getrdyse o zaman iyi düşün derim.. evlilik düşünürken vazgeçmek çok zor bi karardır Allah korusun ya :44: sıkmamaya çalş canını

tartışırdık ama bu şekilde olmazdı bu ilk evet... biraz uzak kalsak birşeyleri daHa ii anlayabilir diye düşünüyorum
daha geçen hafta birgün görmesem özlüyorum diyodu.. belki görmese aKlı baŞına gelir.. o da mümkün olacak mı bilmiyorum iş yüzünden :S

işin ilginç tarafı yarından itibaren onunla bağlantılı bir şirkette işi öğrenme amaçlı hergün iki saat çaLışaCaĞım

bugün birlikte görüşmeye gittik... oraya gittiğimde muhaKkak ya aLmAyA gelecek yADa bi şekilde kaRşılacağız..

babAm kesinlkle görüşme bi süre sadece telefon dedi :(

bu durumda sizce bu işten vazgeçmelimiyim?

iş konusunu ,orayı arayıp ertelesen, olabilirse öyle yap..

izne ayrılaCak personel var beni bekliyo :(
aslında önce gitmicem dedim ama kadınlA konuştum tamam dedik akşam.. sabAha yok demek olmaz diye düşündüm.. tek çare gidip görünmeden uğramadan gelmek.. aynı bina değil neticede ...
aynı zamandA şu durumda bile onu utAndırmaK istemiyorum bide onun yaptığına bak siniirr

kızlar bu tartışmanın üzerine cts günü saBah çok kötü bi tartışma yaşadık benim işyerimde (kimse yoktu)

kahvaltılık aLıp geldik birlikte güyA kahvaltı yapacaktık bişeylere sinirlendi ben kAhvaLtılıkları kenara attım biz ne için geldik sen yine coştun ne vaR kızacakfelaN gibilerinden.. aldı kahvaltılıkları çaldı yere... her taRAf battı ve onu durdurAmaDım bastı gitti .. ağlaya ağlAya temizledim ofisi :( ve teyzeme gittim en yakınımda o var çünkü pAylAşabileceğim... teyzem ve eniştem halimi görünce çok kızdılaR ona ...

ve biz o gün bugündür konuşmuyoruz teyzesinin kızı (ablası gibi) o araDı pazar sabahı uzatmayın soğukluk girmesin görüşün felan diye rica etti.. çarşamba günüde bana gelin dedi konuşalım.. ddim söz vermeyeym bakarız bi süre görüşmek istemiyorum beni ofisimde rezil bi duruma soktu ve bu insan iki günönce yüzüğü çıkaRmıştı dedim ben yoruldum görüşmek istemiyorum dedim.. bugünde aradı yine...çok pişmaN çok üzgün seni soruyo konuştunmu abla diye bana dedi.. ve aYnı şeyleri tekrar konuştk.. ve son olaRaK 1 saat önce nişanlım arAdı açmadm mesaj atmış müsait değilsin sanırım allaha emanet ol yazmış biraz öncede hiçbirşey düzelmeyecek senin beni sevdiğine inAnmıyorum bitecekse bitsin yazmış blöf mü bu ne şimdi ? cevap yazmalımıyım ne yapmalıyımki şimdi :(

kızlar bu tartışmanın üzerine cts günü saBah çok kötü bi tartışma yaşadık benim işyerimde (kimse yoktu)

kahvaltılık aLıp geldik birlikte güyA kahvaltı yapacaktık bişeylere sinirlendi ben kAhvaLtılıkları kenara attım biz ne için geldik sen yine coştun ne vaR kızacakfelaN gibilerinden.. aldı kahvaltılıkları çaldı yere... her taRAf battı ve onu durdurAmaDım bastı gitti .. ağlaya ağlAya temizledim ofisi :( ve teyzeme gittim en yakınımda o var çünkü pAylAşabileceğim... teyzem ve eniştem halimi görünce çok kızdılaR ona ...

ve biz o gün bugündür konuşmuyoruz teyzesinin kızı (ablası gibi) o araDı pazar sabahı uzatmayın soğukluk girmesin görüşün felan diye rica etti.. çarşamba günüde bana gelin dedi konuşalım.. ddim söz vermeyeym bakarız bi süre görüşmek istemiyorum beni ofisimde rezil bi duruma soktu ve bu insan iki günönce yüzüğü çıkaRmıştı dedim ben yoruldum görüşmek istemiyorum dedim.. bugünde aradı yine...çok pişmaN çok üzgün seni soruyo konuştunmu abla diye bana dedi.. ve aYnı şeyleri tekrar konuştk.. ve son olaRaK 1 saat önce nişanlım arAdı açmadm mesaj atmış müsait değilsin sanırım allaha emanet ol yazmış biraz öncede hiçbirşey düzelmeyecek senin beni sevdiğine inAnmıyorum bitecekse bitsin yazmış blöf mü bu ne şimdi ? cevap yazmalımıyım ne yapmalıyımki şimdi :(

ayy dayanamadım yazayım dedim ..
bu ne ya.kusura bakma ama nişanlın saçmalıo..

sakın kendini ezdirme..bu ne ya nişanlına çok kızdım üffff

blöf yapıo tabi..bak burdaki arkadaşlar çok doğru şeyler yazmış.kulak ardı etme hatta tekrar oku yazılanları..
değer veren adam üzmezzzzzz..bunu sende bilirsn dimi,,,

kesinlikle blöf yapıyor konunuzu sesli okuyordum erkek arkadaşım kulak misafiri olmuş garabti bölf o diye benim fikrimi destekledi:30:

ayy dayanamadım yazayım dedim ..
bu ne ya.kusura bakma ama nişanlın saçmalıo..

sakın kendini ezdirme..bu ne ya nişanlına çok kızdım üffff

blöf yapıo tabi..bak burdaki arkadaşlar çok doğru şeyler yazmış.kulak ardı etme hatta tekrar oku yazılanları..
değer veren adam üzmezzzzzz..bunu sende bilirsn dimi,,,

bencede kendini ezdirme..
hem çok sinirli bir insansa ve basit şeylerden hemen bitirelim diyorsa bu insanın evliliği ne kadar sağlam olur
ayrılırsa ayrılsın herşeyin hayırlısı
cevap yazma hatta tel ini kapat

bence nisanlın en garantı kozunu oynuyor sana karsı daha kaç gün once yüzüğü çıkardı diye o kadar üzüldün, arkasından hemen affetmissin. e simdi de gozünü korkutuyor hemen atlamanı bekliyor. gerçi belki biz bunları yazarken sen çoktan aradın bile ama... ya kaç tane konuya aynı seyleri yazdım ben sıkıldım yazmaktan. yapmayın boyle su erkeklere bu kadar yüz vermeyin. kendinizi çantada keklik gibi gostermeyin. her dediklerini kabul edip, her hatalarını affetmeyin. simdiden bu kadar taviz verirseniz evlenince ne yapacaksınız. ezileceksiniz evliliğiniz boyunca. nisanlınız sizin onu terkedebıleceğinizi bılse size bunların hiç birini yasatamazdı emin olun.

SANA BİŞEY DİYEYİMMİ BU ADAM LA EVLENİRSEN

seni her ufak tartışmada evde yalnız bırakıp çıkıp gidecek.
seni sürekli ailene akrabalarına arkadaşlarına rezil edecek...

asi ve bencil bir adam...

yol yakınken bitir bence
seni baş tacı edecek güleryüzlü bir adam bul..
çekilmez bunun derdi...

bide akrabaysa akraba kıza destek olacak başka insanmı kalmamış. ailesinin reddettiği bir kadına ne sahip çıkıyo dert dinliyoo..

sevgilim in bir akrabası var bu bayan 24 yaşında sevgilimde 34 yaşında ......bu bayan sürekli sevgilime çağrı atyıyor boş boş muhabbet ediyorlar..sevgilime bu durumu sorduğumda ise bana o benim akrabam evlenip boşandı ailesi ona sırt çevirdi kocaman oğlu var ben ona abilik yapıyorum....bana güvenip bitek bana dert anlatıyor bunun dışında başka birşey yok dedi....bilmiyorum ama ben hala bunu hazmedemedim

sen bunu kaç defa yazdın kopyala yapıştırmı yapıyorsun:20::20:

Ve babam duydu gorusmiceksin burnu surtsun dedi :(

babanın söyledigini yap tatlım inan onlar hep dogruyu biliyo. benm de başımdan böyle olay geçti nişanlım aglattı beni die babamda aynısı dedi telimi elimden aldı. üzülmüştüm ayagına kapanmıştm ver telimi die ama iyikide vermedi öyle bi burnu sürtüldü öyle bi geldiki evime. insan özlüyo seviyosa bide zor bi durum ama babanın sözünden çıkma. eger o teli verseydi ben ona yazcaktım olay dahada büyücekti. ailenin dedigini yap saten seviyosa gelir...

bir tartışmadan hemen kafaya göre hopp diye yüzük çıkarılırmı çocuk oyuncağımı bu işler canım:19:

canım bak,kızma bana ama ,nişanlın seni parmağında oynatıyor..
kahvaltılıkları yere atmak ne demek..daha nişanlısınız..
nişanlıyken böyle yaparsa, evlenince daha rahat olacak..
evli olunca da eşya, cam, çerçeveyi indirecek, .:31:
çünkü yine affedeceğini biliyor..

tel.ine attığı msjlar da blöf, karşılık verme biraz, sende hiç duramıyorsun ki..
biraz sakin ol ve sessiz kal..bırak yırtınan, koşan o olsun..

kızlar o mesajlaRın üzerine birkaç defa daha dA evi aradı fişi çektim ve teyzemi aramış telefonlarıma bakmıyor sevmediğini bliyorm artık istemediğinide.. istemiyorsa açsın teli söylesin demiş.. teyzemde bana ara ve bir süre görüşmek istemediğini söyle dedi..ve teyzemi aradığın için aradım yoksa aramayı yada açmayı düşünmüyodum telefonu dedim.. tartışma konusunu tekraR konuştuk daHa sakin.. devam etmek istemiyomusun dedi ... bende dedimki şuan kaFam çok kARışık amA devAm edecek olursam ancak tek bi şartla olabilir dedim evlilik terapisine gitmeyi kabul edersen acaK dedim.. yoksa bir adım öteye gitmem seninle Aşkından ölsemde dedim.. ve sonuç kabul etti gitmeyi... tamaM gidelim dedi.. görüşmeyelim şuan dedim biraz kafamızı dinleyelim ara sıra hal haTır soraRım o zaman dedi cevap vermedim ve kAPattık

Arkadaşım ilk yazdığınız olayla ilgili insanlar bu kadar yüz verme demişler ama sen yine dayanamayıp yelkenleri suya indirmişsin anlaşılan,ctesi kahvaltı yapmak için görüştüğünüze göre...

Ayrıca o gün bugündür görüşmüyoruz demişsiniz ama ctesiden beri sadece 2 gün oldu,sanırım sizin için tartışmalar hep sizin dayanamayıp,haklı olduğunuz halde alttan almanızla çözülüyor.

Böyle yapmaya devam ederseniz,kahvaltılıklara yaptığını size de yapabilir yarın öbür gün.Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.O haksız olduğu halde yüzüğü çıkarıyor,sonra bi de birkaç gün sonra bu hareketleri yapıyor,siz hala durduramadım diyorsunuz.Ben olsam onun gitmesini beklemeden kendim çıkıp giderdim bu yaptığının üstüne,gitmeden evvel de yüzüğü tutuştururdum eline...Özür dilemeye bile tenezzül etmeyip,kendisiyle konuşmadığın için de bu iş olmayacak diyor.Adamdaki şımarıklığa bak!

Büyük ihtimalle siz yine bunları görmezden gelip bu kişiyle yola devam edeceksiniz ama bence böyle birinden kaçarak uzaklaşmakta fayda var:31:

kızlar o mesajlaRın üzerine birkaç defa daha dA evi aradı fişi çektim ve teyzemi aramış telefonlarıma bakmıyor sevmediğini bliyorm artık istemediğinide.. istemiyorsa açsın teli söylesin demiş.. teyzemde bana ara ve bir süre görüşmek istemediğini söyle dedi..ve teyzemi aradığın için aradım yoksa aramayı yada açmayı düşünmüyodum telefonu dedim.. tartışma konusunu tekraR konuştuk daHa sakin.. devam etmek istemiyomusun dedi ... bende dedimki şuan kaFam çok kARışık amA devAm edecek olursam ancak tek bi şartla olabilir dedim evlilik terapisine gitmeyi kabul edersen acaK dedim.. yoksa bir adım öteye gitmem seninle Aşkından ölsemde dedim.. ve sonuç kabul etti gitmeyi... tamaM gidelim dedi.. görüşmeyelim şuan dedim biraz kafamızı dinleyelim ara sıra hal haTır soraRım o zaman dedi cevap vermedim ve kAPattık

evlilik terapisi iyi fikir..
ama yinede iyi düşün eşyaları kıran seni de dövmesin de
inş. hayırlısı olur

haklısınız ne dersenizz

Ama yelkenler suya inmedi bir süre görüşmeyeceğiz sonrasında da destek alacağız...
o hiçbi tartışma sonrasında aramaz meraK etmezdi ilk defa böle bi dönüş yaptı... ve ben resmi konuştum uzun bi süre yüzyüze ve telefondsa görüşmeyeceğiz ve ben eskisi gibi olmayı düşünmüyorum bundan sonra:.

aksi halde evlendikten sonra olaCakları bende tahmin edemiyorum.. olay bu raddeye geldi ve evlilik terapisti son şansımız bunu oda biliyor aRtık...

Back
X