cok kötüyüm,nişanlım yüzüğü çıkardı

bi şakadan yüzük mü çıkarmış..
keşke baban öğrenmeseymiş,keşke eve gelince aramasaydın..

pardon bir de şaka nasıl bir şaka?o da var?
özel değilse paylaşırsan, daha sağlıklı yorumlar alırsın

evet bencede anlatırsan nişanlın açısındanda bakabiliriz meseleye..
ama yinede ne olursa olsun yüzüğü çıkarmak böyle kolay olmamalı diye düşünüyorum..
burda evli insanların ne sorunlarını okuyoruz, senin nişanlın bi tartışmada yüzüğü atarsa yarın öbürgün evlilikte karşılaşacağınız devasa sorunlar karşısında hemen boşanma davası mı açacak :53:

çok basit birşey birşeyler yiyecektik bende birşeyler teklif ettim o da bana alınacağım birtakım şeyler söyledi burger tarzıydı istediğmde.. o dA kalktı yok çok ihtiyacın vaR yok bilmemne süzüldün deyince birden alınaCağım tuttu oda bunun üzerine uzatınca bende suratımı düşürdüm hAlbuki caNım ben şöyle demek istedim dese demedi kırıcı geldi banada...üstüne üstlük uzattı durdu ve başka şeyleri kaRıştırdı felan ... başladı saçmaLamaya işte ... evet anlaMıyorum bu kaDAR kolay mı :( ve bAbam bu durumA ilk defa şahit oluyo çok üzüldü o üzüldüğü için bende çok üzüldümm :(

nisan ayına nikah tarihi almanın peşinde Ailem ise haziran istiyor ... biliyorum ayrılmayacağımızı şuaN için pişmAn olAcaĞını biliyorum ama bana bunu yapıp cezalAndırmaya mı çalışıyo ne yapmak istiyokiii :(

bugun konuştunuz mu hiç çok basiite bağlamış ağırdan satıyo kendini

ilk öncelikle yüzükten o kadar cabuk vazgeçip cebine koydugu için o adama kızdım:19::19::19::19: çok kızdım.ortada o kadar büyük bişeyde yok senn yerinde olsam tlfnu kapatırımmm beklerim ya burnu sürtülsün hyada senn gözündede bitsin

küçük bir hatayla yüzük çıkıyorsa sen hiç üzülme bile önce biraz bence de burnu sürtünsün kaçan kovalanır hesabı sen kaç o da senin peşinden gelsin ve değerini anlasın bence

canım bende nişanlıyım ve nisanda olacak düğünüm hazirana ertelendi..çok tartıştık kavgalarımızda oldu burda paylaştım..
bitme noktasına geldik..bizde yuzuk çıkardık..en sonki kavgada ben aramayı kestim..5 gün sonra gece o bin bir pişmanlıkla af dilemeye yalvarmaya başladı...uzun süre affetmedim senin gibi basit bir konudan saçmalamıstı ama ben snırlenıp bitti dedim..
herneyse oda biterse bitsin demşti ama dedğim gibi bisüre kendi haline bırak bak nasıl geri geliyo..
emin ol 2 güne kalmaz aflar başlar..haberlerni yaz..
hiçte canını sıkma ne olur..nişanlılıkta daha çok gerilicez emin ol..birde diğer konunuda okudum pskoloğa gitme kararı almışssın bencede gitmedilisin..
bu bahsettğim en sonkı küslüğümüzden sonra benim ısrarımla nişanlımla beraber destek alıyoruz suanda..seanslara birlikte giriyoruz
çoookk iyi geldi ikimizde inan..hala devam ediyoruz..mutlaka gidin beraber..ikinizede iyi gelicektir

bugun konuştunuz mu hiç çok basiite bağlamış ağırdan satıyo kendini

bugün akşam oldu tartışma ... babamın olayı duyduğunu söyledikten sonra bi sakinleşti duruldu yarın konuşAlımmı dedi bende daha fazla konuşmadan kapattım ... telefonumn şaRjı yok şaRj işyerinde ve zAten kapalı şuan

canım nısanlılık o kadar zor ki benımde basımda bılıyorum. her tartısmada aıleler giriyor araya. ama nısanlın hataydı olmaması lazımdı gıbı cumleler kuruyorsa cok zor yanı ıs. bıde yuzuk cıkarmak ne demek yaa. sen o kızla ewlenmek ıstemıssın kızınca yuzuk atıyor. ewlenınce napıcak bosanıcakmı yanı bumudur...

resmen bahane bulmuş.liseli çocuk mu ki bu öyle birşeyde yüzük atılır mı? gerçekten seven adamın kaybetme korkusu olur ve böyle birşeye kalkışmaz bile artı aileler var arada ayıp denen birşey vr.bence dönme bu çocuga olgun olur adam dediğin.

canım bende nişanlıyım ve nisanda olacak düğünüm hazirana ertelendi..çok tartıştık kavgalarımızda oldu burda paylaştım..
bitme noktasına geldik..bizde yuzuk çıkardık..en sonki kavgada ben aramayı kestim..5 gün sonra gece o bin bir pişmanlıkla af dilemeye yalvarmaya başladı...uzun süre affetmedim senin gibi basit bir konudan saçmalamıstı ama ben snırlenıp bitti dedim..
herneyse oda biterse bitsin demşti ama dedğim gibi bisüre kendi haline bırak bak nasıl geri geliyo..
emin ol 2 güne kalmaz aflar başlar..haberlerni yaz..
hiçte canını sıkma ne olur..nişanlılıkta daha çok gerilicez emin ol..birde diğer konunuda okudum pskoloğa gitme kararı almışssın bencede gitmedilisin..
bu bahsettğim en sonkı küslüğümüzden sonra benim ısrarımla nişanlımla beraber destek alıyoruz suanda..seanslara birlikte giriyoruz
çoookk iyi geldi ikimizde inan..hala devam ediyoruz..mutlaka gidin beraber..ikinizede iyi gelicektir

senin adına sevindim ya ne güzel bi çözüme gidiyorsun ikna olmuş demekki nişanlın.. ben kesinlikle gitme kararı aldım ama onu da ikna etmeye çalışıyorum çünkü doktor onu da isticektir ileriki seanslarda demişti teyzem..

aslında bende senin gibi aramayıp uzak durmAk istiyorum ama alışkanlıkmıdır nedir .. kavga dahi etsek unutuyorum sabahına içim acıyo ne yAptı ne etti diye onu düşünmeye başlıyorm ve dayanamAyp arıyorum ... bi aramasam hakikaten süründürsem diyorm hep ama ... içimde kızgınlık biriktiremiyorum ona karşı .. geçiyo hemen.........

nişanlını fazla şımartmışsın ner zaman kavga ederdk alttan alırdım bu sefer amadm böyle oldu diyosun. B ence kesinlikle arama. Sen nişanlını daha ihi tanırsın ama bana sanki yüzüğü çıkartmaya bahane arıyomuş gibi geldi.

canım nısanlılık o kadar zor ki benımde basımda bılıyorum. her tartısmada aıleler giriyor araya. ama nısanlın hataydı olmaması lazımdı gıbı cumleler kuruyorsa cok zor yanı ıs. bıde yuzuk cıkarmak ne demek yaa. sen o kızla ewlenmek ıstemıssın kızınca yuzuk atıyor. ewlenınce napıcak bosanıcakmı yanı bumudur...

bugüne kadar aileler dahil olmamıştı hiç.. bugün babam ilk defa benim ağladığımı görmesiyle öğrendi... hataydı derken olmayaCaĞı belliydi zAmAn zamanki taRtışmalaRımızdan dolayı...
ve nasıl olduysa bende saLaK salak dinledim o en son sölediği laflaRı...

senin adına sevindim ya ne güzel bi çözüme gidiyorsun ikna olmuş demekki nişanlın.. ben kesinlikle gitme kararı aldım ama onu da ikna etmeye çalışıyorum çünkü doktor onu da isticektir ileriki seanslarda demişti teyzem..

aslında bende senin gibi aramayıp uzak durmAk istiyorum ama alışkanlıkmıdır nedir .. kavga dahi etsek unutuyorum sabahına içim acıyo ne yAptı ne etti diye onu düşünmeye başlıyorm ve dayanamAyp arıyorum ... bi aramasam hakikaten süründürsem diyorm hep ama ... içimde kızgınlık biriktiremiyorum ona karşı .. geçiyo hemen.........

böyle yaptığın için nişanlında kaybetme korkusu gitmiş..
nede olsa arar asskk diye aramıyor oda..
sana tavsiya-em bukezde alttan alma..
bu yuzuk çıkarma ısının çocuk oyuncagı olmadıgını oyle bç öğretki ona bidaha asla yeltenmezssin..
bu kavgadada alttan alan taraf sen olursan en ufak tartışmada yine yuzuğu cebine koyar nede olsa askkk bırakmıyor beni ne yaparsam yapyım diye..
aman arkadaşım bence kendine hakim ol biraz..
iş babana kadar gitmiş..
kendini tut..
bırak o sana ulaşssın..ki arayacaktırda...

şarjının bitmesi iyi olmuş..dayanamayıp belki tekrar arardın..

ne demekmiş yüzük çıkarmak,
madem baban öğrendi,kesinlikle alıp karşısına konuşsun, yüzük çıkarmak öyle olmaz böyle olur diye..
bi güzel fırçalasın, usulünce tabiii:34:
aklınca efelik yapacak, yüzük çıkartıp..:51:

yani ben etkilemeyeyim tabi de ailenle iyice konuş konuyu ve büyüklerinin her zaman sözünü dinle.

işin ilginç tarafı yarından itibaren onunla bağlantılı bir şirkette işi öğrenme amaçlı hergün iki saat çaLışaCaĞım

bugün birlikte görüşmeye gittik... oraya gittiğimde muhaKkak ya aLmAyA gelecek yADa bi şekilde kaRşılacağız..

babAm kesinlkle görüşme bi süre sadece telefon dedi :(

şarjının bitmesi iyi olmuş..dayanamayıp belki tekrar arardın..

ne demekmiş yüzük çıkarmak,
madem baban öğrendi,kesinlikle alıp karşısına konuşsun, yüzük çıkarmak öyle olmaz böyle olur diye..
bi güzel fırçalasın, usulünce tabiii:34:
aklınca efelik yapacak, yüzük çıkartıp..:51:

KESİNLİKLE DAYANAMAZ AraRDIMM :(
babam babasını arayaacağm bizim kızımız sahipsiz değil .. ben laF söylemeye kıyamıyorum o kim demiş :(

canım ben de nişanlıyım... nişanlı olmayı sevgili olmaktn ayıran şey ailelern işin içine girmesi , atılan her adımda onların da artık hesaba katılmaya başlanması değil mi?? nişanlın burda senin kadar ailene bi saygısızlık yapmş. hangi baba ister ki daha nişanlıykn yüzük çıkarabilecek kadar kolay pes eden bi adama kızını emanet etmeyi? babanın gözünde puan kaybetmş ve büyüklere ayıp etmş.. toparlanıp durumu telafi edersz en kısa zamanda inş. canım.. tartışma her ilişkide olur ama evlilik yolunda olan çiftlerde vazgeçmek bu kadar kolay telaffuz edilmez. eğer bu kadar kolaysa vazgeçmek , bağın ne kadar güçlü olduunu bi kez daha düşünmek gerekir diyorum...

böyle yaptığın için nişanlında kaybetme korkusu gitmiş..
nede olsa arar asskk diye aramıyor oda..
sana tavsiya-em bukezde alttan alma..
bu yuzuk çıkarma ısının çocuk oyuncagı olmadıgını oyle bç öğretki ona bidaha asla yeltenmezssin..
bu kavgadada alttan alan taraf sen olursan en ufak tartışmada yine yuzuğu cebine koyar nede olsa askkk bırakmıyor beni ne yaparsam yapyım diye..
aman arkadaşım bence kendine hakim ol biraz..
iş babana kadar gitmiş..
kendini tut..
bırak o sana ulaşssın..ki arayacaktırda...

ya ne diyeyimm kimseye anlatamıyodum bAna ne kAdaR iyi geldi bu konuşmalaRınız söyledikleriniz
Allah razı olsun ...
çok haklısın bende hep böle düşünüorum ama yApamıyordumm bu defa aramamalıyımm lütfen bu gücü kendime verebilmem için birkaç gün dayanabilmek için dua edin bana.. buna çok ihtiyaCım vaR..

Back
X