- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi Nightingale
-
sözlünle ayrıldınız mı yoksa canım? :44:
bak bizama onlar üzülüyor mu bide bnu düşün.seni bütün kalbimle anlıyorum ama değiyor mu onlar için ağladıığımıza?
evet ayrıldık... ben onun için bu insnalara göğüs gerdim şimdi herkes arkamdan sırıtıyordur aptal diye heralde
evet ayrıldık... ben onun için bu insnalara göğüs gerdim şimdi herkes arkamdan sırıtıyordur aptal diye heralde
insan sabrediyor sabrediyor sonunda bikiyor :26: ama oda seni seviyor sende onu , tekrar deneyin derim , insallah düzelir araniz
Ailem sıkıntı yaptı, o da kültürüne uyum sağlayamam diye düşünüyor sanırım. Yoksa benim için zerre kadar sorun değil. Ki sorun olacak bir şey de yok ortada.
Şimdiler de deniyoruz işte. Ya bitecek ya devam edecek. Ben biterecek diyorum korkuyorum. Yoksa yine yanımda hep konuşup görüşüyoruz. Yapamadık ayrılamadık ama barışamadık da
Seviyorsun ama anlaşamıyosun..
Bu adamla ömür geçer diyomusun??
Din dil ırk değil bence sorun kararsızlık
olumsuz düsünme ya , barismaniz icin elinizden geleni yapin , beraber eglenmeye calisin sakalasin gülün , düzelir insallah. güzel haberlerini aliriz insallah
İnşallah dua edin canım. İlk başta beni oyalamıyor zaman verip yokluğuna alışayım mı istiyor dedim ama gördü zamanın bende hiç bir şey değiştirmediğini. Çok sıkıştırdım dün bitsin dedi. Bak ilişkimiz olsa böyle olacak falan konuştuk biraz daha düşüneyim bunları dedi. Bir hafta dedim cumaya kadar. Sonra üzüldüm boş ver yokluğundansa böyle devam etsin dedim olmaz cuma gününe bitecekse bitecek ya da tam devam edeceğiz dedi. Bir tam devam etmekten kastı evlenmeye karar vermek artık. Belki de bu yüzden kararsız kalıyor. Ama bitmesin
Millete neymiş insanın derdi kendine yetiyor zaten.
imzan duruyor da şaşırdım bir an
millet kendi aptallığına doymasın konuşacak başka şeyi mi kalmamış ki senin acını konuşuyorlarmış
O da üzülüyor. Dün bana geldi. Tamam dedik bu gün burda tamamen bitsin barışma ihtimalimiz de kalmasın dedim gözleri doldu koydu başını göğsüme çok seviyorum seni biraz daha deneyelim dedi.
( sen ne dedin peki?
İstemiyorum dedim sonra ben senden vazgeçemiyorum ama anlaşamıyoruz falan dedi iyi cumaya kadar zaman verelim dedim. Ama bu gün çıldırdım resmen artık başını yedim durdum. Bu gün burda bitsin artık yeter dedim istemiyor hani cuma demiştik dedi. Bilemiyorum benim de cuma bir kere daha olmuyor demesini kaldıracak gücüm kalmadı. Cumaya kadar konuşmayalım diyorum benimle bir gün konuşmamaya razı olmuyor ama bir sonuca da bağlayamıyoruz. Deli gibi oldum resmen. Canım yanıyor. Bitecekse bitsin bile diyorum bazen sırf şu iç sıkıntısından kurtulmak için. Ben vazgeçeceğim en sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?