Çok kötüyüm. Sadece dertleşeceğim :(

bak bizama onlar üzülüyor mu bide bnu düşün.seni bütün kalbimle anlıyorum ama değiyor mu onlar için ağladıığımıza?

O da üzülüyor. Dün bana geldi. Tamam dedik bu gün burda tamamen bitsin barışma ihtimalimiz de kalmasın dedim gözleri doldu koydu başını göğsüme çok seviyorum seni biraz daha deneyelim dedi.

evet ayrıldık... ben onun için bu insnalara göğüs gerdim şimdi herkes arkamdan sırıtıyordur aptal diye heralde

imzan duruyor da şaşırdım bir an

millet kendi aptallığına doymasın konuşacak başka şeyi mi kalmamış ki senin acını konuşuyorlarmış

insan sabrediyor sabrediyor sonunda bikiyor :26: ama oda seni seviyor sende onu , tekrar deneyin derim , insallah düzelir araniz

Şimdiler de deniyoruz işte. Ya bitecek ya devam edecek. Ben biterecek diyorum korkuyorum. Yoksa yine yanımda hep konuşup görüşüyoruz. Yapamadık ayrılamadık ama barışamadık da

Ailem sıkıntı yaptı, o da kültürüne uyum sağlayamam diye düşünüyor sanırım. Yoksa benim için zerre kadar sorun değil. Ki sorun olacak bir şey de yok ortada.

Irkçılık yapan bi insan değilim bunu belirteyim bir çok kurt arkadaşım var. Sevgi çok önemli tabiki ama geleceği de düşünmen gerek çocuk seni çok seviyor sen onu çok seviyor olabilirsin ama kültür farkı konusunda çok zorluk çekersin aile için mesela onlar düğünde halay çekmek ister senin ailen surat yapar sen surat yaparsın ne kadar seven de bu olacak tablo gözüme şahit oldum buna canım

Şimdiler de deniyoruz işte. Ya bitecek ya devam edecek. Ben biterecek diyorum korkuyorum. Yoksa yine yanımda hep konuşup görüşüyoruz. Yapamadık ayrılamadık ama barışamadık da

olumsuz düsünme ya , barismaniz icin elinizden geleni yapin , beraber eglenmeye calisin sakalasin gülün , düzelir insallah. güzel haberlerini aliriz insallah

Seviyorsun ama anlaşamıyosun..
Bu adamla ömür geçer diyomusun??
Din dil ırk değil bence sorun kararsızlık

Seviyorsun ama anlaşamıyosun..
Bu adamla ömür geçer diyomusun??
Din dil ırk değil bence sorun kararsızlık

Anlaşıyorduk ilk başta da ama ben tedavi görmeye başlayınca huyum suyum değişti. Çıldırdım resmen Bir daha onları yaşamak istemiyor. O yüzden zaman verip ne yapabileceğimizi görmek istedik.

olumsuz düsünme ya , barismaniz icin elinizden geleni yapin , beraber eglenmeye calisin sakalasin gülün , düzelir insallah. güzel haberlerini aliriz insallah

İnşallah dua edin canım. İlk başta beni oyalamıyor zaman verip yokluğuna alışayım mı istiyor dedim ama gördü zamanın bende hiç bir şey değiştirmediğini. Çok sıkıştırdım dün bitsin dedi. Bak ilişkimiz olsa böyle olacak falan konuştuk biraz daha düşüneyim bunları dedi. Bir hafta dedim cumaya kadar. Sonra üzüldüm boş ver yokluğundansa böyle devam etsin dedim olmaz cuma gününe bitecekse bitecek ya da tam devam edeceğiz dedi. Bir tam devam etmekten kastı evlenmeye karar vermek artık. Belki de bu yüzden kararsız kalıyor. Ama bitmesin

sıkıştırma , bunalir. sen süslen (abartmadan) güzel görün gözüne fazla üstüne varma birbirinize iyi davranin insallah bitmez devam eder. herseyin hayirlisi olsun

Canımsın ya.içim yandı okurken.hakkında hayırlısı olsun.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aynı iş yerınde olmanın zorlukları malesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

( sen ne dedin peki?

İstemiyorum dedim sonra ben senden vazgeçemiyorum ama anlaşamıyoruz falan dedi iyi cumaya kadar zaman verelim dedim. Ama bu gün çıldırdım resmen artık başını yedim durdum. Bu gün burda bitsin artık yeter dedim istemiyor hani cuma demiştik dedi. Bilemiyorum benim de cuma bir kere daha olmuyor demesini kaldıracak gücüm kalmadı. Cumaya kadar konuşmayalım diyorum benimle bir gün konuşmamaya razı olmuyor ama bir sonuca da bağlayamıyoruz. Deli gibi oldum resmen. Canım yanıyor. Bitecekse bitsin bile diyorum bazen sırf şu iç sıkıntısından kurtulmak için. Ben vazgeçeceğim en sonunda.

Zor bir durum grçekten

bende bir bakıma bu sıkıntıları yaşıyorum benimkide kürt.. yozgatlı ben orduluyum.. biirbimizi sevdik ama yaşantılar uymuyo... o köyde de yaşıycaz diyo ben istemiyorum... devamlı tartısıyoruz... oda beni cok seviyo şakayla karışık kaçırcam seni kız falan diyo... bende çok seviyorum ama ailem olsun yaşantıları olsun hep sorun hep sorun... evlenirim bi sekilde ama ilerde ya mutsuz olursam.... ailem beni el bebek gül bebek büyüttü.. zora baskıya gelemem diye düşünüyorum. bi yandan da çok seviyorum onu kaybettiğimi düşünüyorum başkasıyla evlendiğini falan içim bir tuhaf oluyo... her iki şekilde de çıkmazdayım.. bende bu gidişlede onu kaybedicem zaten of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…