• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm. Sadece dertleşeceğim :(

Canım benim ne güzel yüreğin var. Sene olmuş 2014 hala dil din ırk ayrımı yapanlar var maalesef . Ters bakanlar var . Erkek arkadaşın da bundan çekiniyor olabilir.
Gözlerini kapat ondan bir başkasıyla evlendiğini hayal et. Aklın kalır anıların kalır acıların geride kalır hiç içine sindiremezsin.
(Şahsi kanaatim)
Sakın peşini bırakma. O itsin sen git .
Aynı durumu bende yaşadım,ama geçti.Alıştım galiba.
Ama eğer gerçekten olduramıyorsanız Allah'ım içinden aşkı alsın karşına düzgün bir insan çıkarsın , yaralarını sardırsın.

Neden istemiyorlarmış. Barışma ihtimaliniz yok mu?

Oların evine gtmiyorum ayrı ev istiyorum diyeymiş.asıl sebebi allah bilir.sevdiğim insanla küs değiliz zaten.ama aileler barışmaz sanıyorum.çok zıt kutuplar.. biz ne kadar alttan alsakta bozacak bişeyler yine buldlarörneğin.tektaraflu fedakarlık nereye kadarki

Ben Turk esimde Kurt hic abartili bi degisiklik yok kulturumuzde. Bizde 5 kere ibadet ediyoruz onlarda.. tek sorun dugunde halay cekme olsun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim ne güzel yüreğin var. Sene olmuş 2014 hala dil din ırk ayrımı yapanlar var maalesef . Ters bakanlar var . Erkek arkadaşın da bundan çekiniyor olabilir.
Gözlerini kapat ondan bir başkasıyla evlendiğini hayal et. Aklın kalır anıların kalır acıların geride kalır hiç içine sindiremezsin.
(Şahsi kanaatim)
Sakın peşini bırakma. O itsin sen git .
Aynı durumu bende yaşadım,ama geçti.Alıştım galiba.
Ama eğer gerçekten olduramıyorsanız Allah'ım içinden aşkı alsın karşına düzgün bir insan çıkarsın , yaralarını sardırsın.

Ne güzel yazmışsın. Çok teşekkür ederim. Barıştık çok şükür. :16: Kendimi ayrılığa alıştırmaya çalışıp, Rabbim hayırlısını ver diyorum ki barıştık. Ama bir ders aldım bu ayrılıktan. kimseye çok bağlanmayıp, Allah'tan hep hayırlısını istemek lazımmış. Çok güzel bir dua etmişsin Allah razı olsun. Ben de öyle diyorum artık hayırlı değilse de içimden sevgisini alsın acı çekmeden ömrümü zehir etmeden bitsin.

Kimse yargılamasın, üzerime gelmesin, hüküm vermesin. Canım yanıyor hem de çok. Eski konularımdan bilirsiniz, erkek arkadaşım. Hiç anlaşamadığım, güvenemediğim, hayatı burnundan getirdiğim. Sonra ayrıldım. Barışmak istedim olmadı. Delirdim sanki. Sonra yüz yüze gelince yapamadık ayrılamadık ama barışamadık da. Yeniden başlarız diye deneyelim dedik aynı iş yerindeyiz, her gün görüştük, dışarıda görüştük, aşkımız sevgimiz hep aynıydı. Yine bunaldım bu işi çözelim diye üzerine gittim kesin zaman söyledim ama dün yine üzerine gidince bitsin o zaman dedi. Eve çağırdım, seni seviyorum ayrılamıyorum ama barışsak nasıl olacak dedi memleketlerimiz ayrı, ırklarımız, dilimiz ayrı. Peki dedim şimdi bitsin, ama seviyorum çoğu zaman evlendiğimizi düşünüyorum ama bunlarda aklıma gelince vazgeçiyorum dedi bir hafta daha zaman verdik. Böyle gitsin daha uzun zaman verelim dedim olmaz daha fazla kararsızlıkla seni üzemem ya devam edeceğiz ya bitecek dedi. Bence bitecek. Ben bunu kaldıramam, nefes alamıyorum o yokken. Göz yaşım hiç dinmiyor. Gitmesin bitmesin. Ben İzmirden kalkıp 1500 km ötede Kürt bir adam sevdim, ellerine, tırnaklarına, kirpiklerine, yürüyüşüne kadar. Çok sevdim. Canım çok yanıyor, nefesim tükeniyor...

insan sevdikten sonra dinmiş,dilmiş,ırkmış,cartmış,curtmuş hak getire...haline üzüldüm açıkçası..onlada olmuyor onsuz da olmuyor..ınsan vazgecmeyı bılemıyor,bende farklı değilim aslında ..bıraz sende kendımı gordum..:5::5:

insan sevdikten sonra dinmiş,dilmiş,ırkmış,cartmış,curtmuş hak getire...haline üzüldüm açıkçası..onlada olmuyor onsuz da olmuyor..ınsan vazgecmeyı bılemıyor,bende farklı değilim aslında ..bıraz sende kendımı gordum..:5::5:

Aynen öyle ne onunla oluyor ne onsuz. Arkadaşlık yaptığımız bu süre iyi geldi sanki, ama sonumuz ne olur bilmiyorum. Şu anda da evlilik düşünmek istemiyorum. 26 yaşındayım evlilik de olması gerekiyor gibi ama biraz bekleyip artık ondan bir adım gelsin istiyorum.

Aynen öyle ne onunla oluyor ne onsuz. Arkadaşlık yaptığımız bu süre iyi geldi sanki, ama sonumuz ne olur bilmiyorum. Şu anda da evlilik düşünmek istemiyorum. 26 yaşındayım evlilik de olması gerekiyor gibi ama biraz bekleyip artık ondan bir adım gelsin istiyorum.

bence şuan evlilik pek sağlıklı değil cnm...yaşı kafana takma..

Aslında onunla tanışmadan öncede hep 28-29 gibi evlenirim diyordum. Ama insanlar sıkıştırıyor şimdiden birini bulamazsan o yaşta ortada kalırsın falan :(

o milleti al bi kaşık suda boğğ..ne gelirse başımıza onlardan geliyor zaten..ıstedıgın gıbı yaşa...ıstersen 40nda evlen..hadı 27nde evlendın allah korusun olmadı ayrılmak ıstıyorsun,bu sefer mıllet boşandı demesın dıye boşanmak ıstemeyız ama hayatımız zehır olur,cocuk ıstemezsın veya cocugun olmaz mıllet aaaa çocuk nıye yok,sorun mu var dıye bıd bıd bıd konuşur...mılletın ağzı torba deılkı büzemiyorsun...millete göre yasamaktan vazgeçsek cok sey degısecek aslında ama gel de yap!! senın yapman gerekn o yada bu demıycem cunku suan kendı bıldıgını okuyacaksın cunku aynısını ben yaptım...evde kal nolcak,ufff cok gergınım kusura bakma şu millet olayı ıyıce sınırımı bozdu..

o milleti al bi kaşık suda boğğ..ne gelirse başımıza onlardan geliyor zaten..ıstedıgın gıbı yaşa...ıstersen 40nda evlen..hadı 27nde evlendın allah korusun olmadı ayrılmak ıstıyorsun,bu sefer mıllet boşandı demesın dıye boşanmak ıstemeyız ama hayatımız zehır olur,cocuk ıstemezsın veya cocugun olmaz mıllet aaaa çocuk nıye yok,sorun mu var dıye bıd bıd bıd konuşur...mılletın ağzı torba deılkı büzemiyorsun...millete göre yasamaktan vazgeçsek cok sey degısecek aslında ama gel de yap!! senın yapman gerekn o yada bu demıycem cunku suan kendı bıldıgını okuyacaksın cunku aynısını ben yaptım...evde kal nolcak,ufff cok gergınım kusura bakma şu millet olayı ıyıce sınırımı bozdu..

Doğru söylüyorsun hep millet derdimiz. İnsan istemese de oluyor mahalle baskısı gerçi. aman ne bileyim. Zaten şimdilik evlilik konusunu düşünmek istemiyorum.

Back
X