Anlamadım 2 ay mı oldu ilaca başlayalı?İlaç yeni kullanmaya başladım iki ay kadar iyiydim normal insan gibi.Ama geçen kış panik atak ve anksiyete çok yoğun geçti ben de çok ciddi hastalandım okul dönemi.yine öyle mi olacağım diye bu okul dönemi başlayınca yine kötü olmaya başladım Ne yapacağım
İlaç kullanmıyorum ben ama benimde dönem dönem beynimde basınç ve kulaklarımda basınç oluyor sanki beynim havada sallanıyormuş gibi ama işin garip tarafı uyuyup uyanınca geçiyor. Genelde bunu kafama takımca atak gibi geliyor düşünmemeye çalış poşete buz doldurup başına uygula en iyi öyle rahatlıyorum. Yada burnuma tuzlu su çekiyorum oda bi nebze içimi rahatlattığı için başımda rahatlama sağlıyorArkadaşlar ilk gun yarım xanax sizde de beynimde sanki basınç var kulaklarım ugulduyor mutsuzum ağlamak geliyor normal mi
Tesekkur ederim.ilacsiz atlatiosunuz ne guzellİlaç kullanmıyorum ben ama benimde dönem dönem beynimde basınç ve kulaklarımda basınç oluyor sanki beynim havada sallanıyormuş gibi ama işin garip tarafı uyuyup uyanınca geçiyor. Genelde bunu kafama takımca atak gibi geliyor düşünmemeye çalış poşete buz doldurup başına uygula en iyi öyle rahatlıyorum. Yada burnuma tuzlu su çekiyorum oda bi nebze içimi rahatlattığı için başımda rahatlama sağlıyor
Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ilaç içmek çözüm gibi gelmiyor belkide benim ileri boyutta olmadığındandıf bilmiyorumTesekkur ederim.ilacsiz atlatiosunuz ne guzell
Atak geçirdiğinde kendini salma lütfen kalk soğuk suyla elini yüzünü yıka balkona çık derin derin nefes al yoldan geçen arabaları sesli sesli say renklerini söyle. Biliyorsun ki hiç bişey olamayacak sadece atak geçiriyorsun ve buda diğerleri gibi geçecekBen de yine atak geçiriyorum, çok korkuyorum ve titriyorum yardım edin bana
Nasıl oldunuz kafanızı başka şeylerle meşgul edin hemen.Yalnız kalmayın o an çok zor biliyorum ama iyi şeyler düşünmeye çalışın.Odaklanamıyorsanız o an başka şeye yürüyüşe çıkın.Ben de yine atak geçiriyorum, çok korkuyorum ve titriyorum yardım edin bana
Duygu nasıl oldun birazdaha iyimisinNe yapacağım ben yapamıyorum hiç birşey yiyemiyorum uyuyamıyorum üstelik çocuğum da var ona da yetemiyorum akrabam arkadaşım yok çok çaresizim
Evet iyiyim cok sukur.Arada anksiyete zorluyor ama yine de cok ağır geçmiyorDuygu nasıl oldun birazdaha iyimisin
Sizin neyiniz var.kendi adıma konuşmam gerekirse tam anlamı ile bitmiyor dönemsel yasabiliyor insan.Sadece artık insan ne yapması gerektiğini ve gectigini biliyor.2022 de ilac kullandım ilk bir yıl kadar sonra bıraktım.yaklasik 2 senedir kullanmiyorum.Ama bazen ilac arar duruma gelmiyor değilim.Çok şükür sevindim inşallah bende toparlarım biran önce
Maneviyat zikir tesbih ve pssk izzet güllü izleyin dini olarak hayalhanem mehmet hoca bendede vardı bacımNe yapacağım ben yapamıyorum hiç birşey yiyemiyorum uyuyamıyorum üstelik çocuğum da var ona da yetemiyorum akrabam arkadaşım yok çok çaresizim
Teşekkürler öneriniz icin şuan iyiyim.3 yil önceki paylaşımlarım onlarManeviyat zikir tesbih ve pssk izzet güllü izleyin dini olarak hayalhanem mehmet hoca bendede vardı bacım
Sevindim canım iyi olun hepTeşekkürler öneriniz icin şuan iyiyim.3 yil önceki paylaşımlarım onlar
Anksiyete panik atak depresyon var bendeSizin neyiniz var.kendi adıma konuşmam gerekirse tam anlamı ile bitmiyor dönemsel yasabiliyor insan.Sadece artık insan ne yapması gerektiğini ve gectigini biliyor.2022 de ilac kullandım ilk bir yıl kadar sonra bıraktım.yaklasik 2 senedir kullanmiyorum.Ama bazen ilac arar duruma gelmiyor değilim.
Ne gibi sorunlar yaşadınız acaba bende sürekli kanser olacağım öleceğim korkusu yaşıyorum geçen sen çok fazlaydı artık biraz alıştım bazen 20 gün olmuyor bazen de en ufak bi ağrım sızm olsa ter içinde kalıyorum aşırı korkuyorumTeşekkürler öneriniz icin şuan iyiyim.3 yil önceki paylaşımlarım onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?