- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.798
- 388
- 45
- Konu Sahibi obenmdunym
- #81
YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
Bayan Üresin in kk şubesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
Gece gece ne içtin sen ya ? Seni kocan aldatırsa sen öyle yaparsın kadının işine karışma.YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
Siz evlimisiniz , yorumlarının rahatlıgına inanamıyorum.. Ha bende acil karar versin istemem o ayrı..YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
Kaynananim yorumlari ve tepkisi nedirkaynanamdayim onunla konustum . yarin o adamla da oturup konusucaz bosanmaya karar verdim
Degilim. Ama bir dusunun; ortada bir bebek var!Siz evlimisiniz , yorumlarının rahatlıgına inanamıyorum.. Ha bende acil karar versin istemem o ayrı..
Bayan Üresin in kk şubesi
Yakinen cevremde bu olaylarla cok karsilastim bosananlar cok pisman oldular .ortada kalan cocuklar .ne yapacagini bilemeyen kadinlar kendini ickiye vuranlar birgun biriyle oburgun baskasiyla gezenler dogru insani bulana kadar suren hayal kirikliklari .yani demem oki gelen gideni aratiyo .erkekler hep ayni yenisinide bulsan oda aldatmaz diye bi kural yok malesef.yinede en dogrusunu konu sahibi bilir.okadinin ekmeginede bal surmek istiyosa sursun.cunku o kadinin amacida buydu bosatip hazira konmak .malesef hayat boyle yapacak bi sey yok.
Bu adamın gidip o kadınla evleneceginimi sanıyorsunuz? Öyleyse yanılıyorsunuz.Yakinen cevremde bu olaylarla cok karsilastim bosananlar cok pisman oldular .ortada kalan cocuklar .ne yapacagini bilemeyen kadinlar kendini ickiye vuranlar birgun biriyle oburgun baskasiyla gezenler dogru insani bulana kadar suren hayal kirikliklari .yani demem oki gelen gideni aratiyo .erkekler hep ayni yenisinide bulsan oda aldatmaz diye bi kural yok malesef.yinede en dogrusunu konu sahibi bilir.okadinin ekmeginede bal surmek istiyosa sursun.cunku o kadinin amacida buydu bosatip hazira konmak .malesef hayat boyle yapacak bi sey yok.
Bence troll yada eşini aldatan bir erkekİnşallah trollsündür. Bunu söyleyen bir hemcinsimin varlığı bile utanç verici.
Sacmaliyo iste deli midir nedirGece gece ne içtin sen ya ? Seni kocan aldatırsa sen öyle yaparsın kadının işine karışma.
YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
Zuhahhaha. "Bence üçlü yapın ne olacak ki adamın canı seks istemiş sonuçta belki heyecan arıyor" falan yazacak birazdan.
Evli de değilmiş üstelik...Şimdiden hazır hamile olduğumda aldatabilir diyo
Bu aralar KK da geyik olmaya meraklı amma kadın var.Sacmaliyo iste deli midir nedir
Yahu cahil cahil konuşmayın. Adamın yaptığına kılıf mi alıyorsunuz? Eşi 4 aylik hamile niye seks yapamasin?YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
Midesi kaldırıyorsa kendi bilir, herkesin hayatına kimse karışamaz. :)
Eskiden çok az kimse metresiyle evleniyordu ama son yıllarda medyanında etkisiyle bayagı moda oldu gibi sanki.. Çok duyuyorum artık metresi ile evleneni, seviniyorumda açıkçası herkes layıgını buluyor, 3_5 yıla ilahi adalet tecil ediyor zaten..Bu adamın gidip o kadınla evleneceginimi sanıyorsunuz? Öyleyse yanılıyorsunuz.
Ya of bu kadar da saçmalamayın rica ederim ya! Gidin fantezilerinizi gizli yaşayın , rezil düşüncelerinizi alenileşyirmeyin!!Sakin ol. Seni sevmedigi icin aldatmadi sirf cinsellik icin o kadinla beraber. Bence göz yum. Bir erkegin seni aldatmasi seni sevmedigi anlama gelmez.