• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm yardim edin

YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
Gece gece ne içtin sen ya ? Seni kocan aldatırsa sen öyle yaparsın kadının işine karışma.

Yakinen cevremde bu olaylarla cok karsilastim bosananlar cok pisman oldular .ortada kalan cocuklar .ne yapacagini bilemeyen kadinlar kendini ickiye vuranlar birgun biriyle oburgun baskasiyla gezenler dogru insani bulana kadar suren hayal kirikliklari .yani demem oki gelen gideni aratiyo .erkekler hep ayni yenisinide bulsan oda aldatmaz diye bi kural yok malesef.yinede en dogrusunu konu sahibi bilir.okadinin ekmeginede bal surmek istiyosa sursun.cunku o kadinin amacida buydu bosatip hazira konmak .malesef hayat boyle yapacak bi sey yok.

Türkçeyi güzel katletmişsiniz.
Ekmeğine bal sürmek diye bir deyim yok

Yakinen cevremde bu olaylarla cok karsilastim bosananlar cok pisman oldular .ortada kalan cocuklar .ne yapacagini bilemeyen kadinlar kendini ickiye vuranlar birgun biriyle oburgun baskasiyla gezenler dogru insani bulana kadar suren hayal kirikliklari .yani demem oki gelen gideni aratiyo .erkekler hep ayni yenisinide bulsan oda aldatmaz diye bi kural yok malesef.yinede en dogrusunu konu sahibi bilir.okadinin ekmeginede bal surmek istiyosa sursun.cunku o kadinin amacida buydu bosatip hazira konmak .malesef hayat boyle yapacak bi sey yok.
Bu adamın gidip o kadınla evleneceginimi sanıyorsunuz? Öyleyse yanılıyorsunuz.

YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..

size inanamıyorum
umarım kadın değilsinizdir
umarım bir erkek olarak dalga geçmek için burdasınızdır
şu zihniyetle tartışmam mümkün değil gerçekten

Zuhahhaha. "Bence üçlü yapın ne olacak ki adamın canı seks istemiş sonuçta belki heyecan arıyor" falan yazacak birazdan.

Evli de değilmiş üstelik...Şimdiden hazır hamile olduğumda aldatabilir diyo..Bu hesabı açanın erkek olduğunu düşünüyorum

Bu adamın gidip o kadınla evleneceginimi sanıyorsunuz? Öyleyse yanılıyorsunuz.
Eskiden çok az kimse metresiyle evleniyordu ama son yıllarda medyanında etkisiyle bayagı moda oldu gibi sanki.. Çok duyuyorum artık metresi ile evleneni, seviniyorumda açıkçası herkes layıgını buluyor, 3_5 yıla ilahi adalet tecil ediyor zaten..

Sakin ol. Seni sevmedigi icin aldatmadi sirf cinsellik icin o kadinla beraber. Bence göz yum. Bir erkegin seni aldatmasi seni sevmedigi anlama gelmez.
Ya of bu kadar da saçmalamayın rica ederim ya! Gidin fantezilerinizi gizli yaşayın , rezil düşüncelerinizi alenileşyirmeyin!!

o kadinin amacinin bu olup olmamasi umrumda degil alip tepe tepe kullansin ! bosananlar neden pisman neden hemen bir erkek muhabbeti yapiliyorki ? benim gururum nerde ? yerlerde mi kalsin burnunu surtup barissam nolcak yine aynisini yapicak cinsellik konusunda suan hic sikintimiz yokken bunu yapan adam benim dogumumdan lohusaligima kadar neler yapar ? bosandiktan sonra calisip kendi ayaklarimin uzerinde duramam mi ? illaki hayatimda bi erkek mi olmasi gerekiyor arayista yanlis yola dusuyolar diyenler var herkes oyle olmaz bence onlar calisip ayakta durmayi degil bir erkegin sirtina dayayip yasamayi tercih etmisler . benmi yanlis dusunuyorum suam bilmiyorum kafam cok karisti

Back
X