- 28 Nisan 2016
- 40
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi dertli hayat
-
Canım abur cubur bile yemiyorum peki kardeşine kaç güne etki etti benim daha 1 ay olmadıKardeşim de kullandı onları sakın pesetme..önce öyle yapıyor sonra baya iyileştiriyor..yağlı yemekten uzak durman lazım ilacı kullanırken canım mutlaka dikkat et ona..
Hatırladığım kadarıyla dört ay kullandı..daha senin çok yeni sabır istiyo görüntü moral bozuyo evet ama sonuç çok iyi..Canım abur cubur bile yemiyorum peki kardeşine kaç güne etki etti benim daha 1 ay olmadı
Bendede şu an öyle çıkmayan yerlerde çıktıBenim arkadaşım da sivilce tedavisi görmüştü. Önce sivilce çıkartıyor ilaçlar ki yüzündeki o iltihabı o şekilde atıyorsun sonra düzeliyor. 6 aylık bir tedavi sürecinden geçmişti. Hemen bırakma bence moralini de bozma takıntı yaptıkça daha da çoğalır.
Dayanmaya çalışıcam hiç değilse 1 kutuyu bitiricemHatırladığım kadarıyla dört ay kullandı..daha senin çok yeni sabır istiyo görüntü moral bozuyo evet ama sonuç çok iyi..
Canım seni şuan nasıl anlıyorum biliyor musunDayanmaya çalışıcam hiç değilse 1 kutuyu bitiricem
Dayanmaya çalışıcam ama insanlar o kadar acımasızki bakışları çok zorluyorNormal kötüye gitmesi, önce cilt altındakileri kusacak sonra iyileşeceksin. Bir kutu değil, doktor ne kadar kullanmanı söylediyse o kadarını kullan sakın pes etme, ödülün büyük olacak. Annene de kulaklarını tıka mümkünse.
Sanırım 6 ay kullanılıyordu o ilac. Kullanırken gercekten devasa sivilceler, her yerde sivilceler, acayip kurumalar çatlamalar kanamalar oluyor.. ama sonucu cok güzel oluyor.
Sabredin bence. Bol bol nemlendirici kullanin. Ama su bephanten var ya ondan, sürekli yanınızda olsun. Odanızda, cantanızda hep bulunsun. Sürekli tazeleyin. Bol bol su icmeye çalışın. Bel agrisi tarzında ağrılar da yapıyor, hazırlıklı olun. Ve kolesterolü yükseltiyor o ilac dikkat edin yeme icmenize.
Size önerebilecegim seyler: bol bol nemlendirici (çatlamaları kanamaları engelliyor), bol su ve günes koruyucu. Artık yaz ayına girdigimiz icin günes koruyucu olmadan asla günesle temas etmeyin, cildiniz suan kendini yenilemeye uğraştığı icin pek cok günes lekesinolusur cildinizde ve sonra onla ugrasirsinz.
En son çare gittiğim doktor bu ilacı verince artık erteleyemedimKuzenlerim ve erkek arkadaşım kullandı o ilaçtan ilk aylar deri altındaki sivilceleri kusuyor sonra zamanla geçiyor. Keşke kışa doğru başlasaydın çok dikkatli olman lazım sürekli güneş kremi kullan yoksa geçmeyen güneş lekelerin olur. Bol su iç kuruluk yapıyor ciltte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?