Çok kötüyüm yüzüme daha fazla dayanamicam artık?

Teşekkür ederim yorumunuz için kutu bitince kontrole gidicem doktora test falan yapıcakmış umarım ilerleme olur

O ilacı bir tanıdığım kullanıyor yüzü senin dediğin gibi oldu başlarda hatta dudakları çok kötüydü şimdi yüzü iyi dudağı içinde aloeveralı dudak nemlendiricisi kullanıyor iyi geliyor dudaklarına

[QUOTE="dertli burdaki yorumlardan sonra bırakmama kararı aldım moralim yerine geldi teşekkür ederim herkese

Sivilcenin ne derece olduğuna bağlı benim tenim gözükmüyordu bile o yüzden 7 -8 ayda tamamen bitti ama şuan ne kadar cips çekirdek falan yesemde çıkmıyor

Ama canımcım o ilacı kullananların hepsi tarif ettiğin şekilde görünüyor zaten. Azıcık sabır sonra mis gibi olacaksın.

Sivilcenin ne derece olduğuna bağlı benim tenim gözükmüyordu bile o yüzden 7 -8 ayda tamamen bitti ama şuan ne kadar cips çekirdek falan yesemde çıkmıyor
Benimki yanaklarmın altında küçük küçük kırmızı ama alnımdakiler biraz çok görüntü kötü tabi yanaklarımın ortası boş sadece çenemdede yoktu ilaçtan oldu

Bu arada gunesten cok iyi korunman lazim doktorun daha iyi bilir ama yaz boyunca 20 mg in ustu pek tavsiye edilmez dozu iyi ayarlandigi surece zararini gormezsin ertelememekle iyi yapmışsın ben de nisanda baslamistim o zamanlar

Benimki yanaklarmın altında küçük küçük kırmızı ama alnımdakiler biraz çok görüntü kötü tabi yanaklarımın ortası boş sadece çenemdede yoktu ilaçtan oldu

Simdi çoğalma evresindeler temizlenmeye başladığında çok iyi görünecek psikolojini bozma hic

İnan benim hiç sivilce sorunum olmadı çok şükür ama bu yorumları okudukça ben bile heveslendim , lütfen lütfen sabırlı ol, demekki önce ciltteki iltihabı pisliği önce dışarı atarak temizliyor çok süper bişey
sakin bırakma burayada bi kaç ay sonra mutlu haberlerini yazarsın ☺

Sivilce ilaclarinin ozelligi bu ilk kotu eder sonra etkisini gosterir. Kendini soyutlama , her insanin vucuduyla ilgili binbir sorunu olabiliyor umarim en kisa surede kurtulursun

Sakın bırakma 6 ayın sonunda mükemmel bir cildin olacak ama sabun olayını bilemedim çünkü ilaç zaten kurutuyor bir de sabunla kurutmak ? 2 ay da bir kan testi olacaksın biliyorsun değil mi? Dudakların içinde hametan kullan :)

o ilaca devam et önce daha kötüymüş gibi yapıp hepsini dökecek bebek gibi olacaksın

bu ilaç zort diye mukemmel yapmaz. sabret. cilt ürünlerinden aşırı büyük anında mucize bekliyorsunuz.
doktoruna telefon ac sana ilaca uygun eczanelerde satılan nemlendirici içerikli bir krem versin. ama kendin evde buldugunu sürme.
ailende bu konuda pek bilgi sahibi degilmiş. laflarına bakma. birde bu ilacın içtiginde cildi kustıurma dönemi var. bnu atlattıktan sonra herşey iyice gidecem ama nemlendiricisiz zorlanırsın.
doktorunu cekinmeden ara

kesi

kesinlikle o ilacı bırakmayın. yan etkisi dudakları mahvetmesi, onun için de bol bol nemlendirin. ama inanın tedavinin sonunda ay gibi cildiniz oluyor. bu zamana kadar neden yapmamışım diye pişman olacaksınız.bol bol su için ilacı kullanırken, zaten kullanım süresi min 6 ay . 3. aya geldiğinizde farkedersiniz değişiklikleri. lütfen sabredin..

Sihirli değnek değil ya bu zaman ver kendine, bende de ufak tefek sivilceler olurdu zoretanin diye bir ilaç vardı 5 ay kullandı sonra düzeldi. Birdenbire olmaz.

Ben 6 ay tedavi gördüm . Sonuç gayet iyi oldu. Moralin bozulmasın, o ilaç ilk öyle kurutuyor yüzünün soyulmasini sagliyormus. Inşallah en kısa sürede geçer. Zaten ilaçların fayda sağladığını 2 ay sonunda anca görürsün. Sabır et canım. Geçmiş olsun...

Dayanmaya çalışıcam hiç değilse 1 kutuyu bitiricem
bende kullandım o ilacı bir kutu değil +6 ay kullanmasan fayda etmez.sabert üç ay sonra baby face oluyor yüzün önce kusuyor sivilceler o kusanlar işte ömür boyu çıkaracağın sivilceleri tek seferde çıkarıyorsun.sonrası bebek gibi bir cilt mucive bir ilaç.gözeneklere kadar temizliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…