- 28 Nisan 2016
- 40
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi dertli hayat
-
Teşekkür ederim yorumunuz için kutu bitince kontrole gidicem doktora test falan yapıcakmış umarım ilerleme olurKardeşimde kullanıyor sakın pes etmeyin. İnanın bana cildiniz çok güzelleşecek ama birazcık sabır ve düzenlilik gerektiriyor. Şuankinden daha da kötüleşecek daha kırmızı daha belirgin ve acılı sivilceler ama sonra hepsi geçecek :) dudak kurumalarınız için doktorunuzdan öneri lipbalmlar yumuşatıcılar nemlendiriciler isteyin çünkü bu ilaçla birlikte cildiniz çok kuruyavak ve yenilenecektir. Kendinizi sevmekten asla vazgeçmeyin :))
Canım seni şuan nasıl anlıyorum biliyor musun
Bende sivilce tedavisi gördüm o zaman ortaokula gidiyordum bu ilacı bim kullandı ben bi hafifini kullandım
Okul dönemi çok kötüydü dalga geçen arkadaşlarım yüzünden okula gitmek istemiyordum
Dudaklarım paramparça olmuştu yolda basım eğik yururdum senin yaşını bilmiyorum ama o zamanlar küçüktüm tabi
Şimdi cildimi goren herkesten bebek gibi olmuşsun tepkisini alıyorum biraz sabretmek lazım sakin bırakma hem sağlığın için hem kendin için sonuç çok iyi olucak
[QUOTE="dertli burdaki yorumlardan sonra bırakmama kararı aldım moralim yerine geldi teşekkür ederim herkese
Benimki yanaklarmın altında küçük küçük kırmızı ama alnımdakiler biraz çok görüntü kötü tabi yanaklarımın ortası boş sadece çenemdede yoktu ilaçtan olduSivilcenin ne derece olduğuna bağlı benim tenim gözükmüyordu bile o yüzden 7 -8 ayda tamamen bitti ama şuan ne kadar cips çekirdek falan yesemde çıkmıyor
Benimki yanaklarmın altında küçük küçük kırmızı ama alnımdakiler biraz çok görüntü kötü tabi yanaklarımın ortası boş sadece çenemdede yoktu ilaçtan oldu
Dikkatli olursun bundan sonra ve sabret tedavi bittikten sonra bebek gibi cildin olacak.En son çare gittiğim doktor bu ilacı verince artık erteleyemedim
o ilaca devam et önce daha kötüymüş gibi yapıp hepsini dökecek bebek gibi olacaksınArkadaşlar son 2 yıldır yüzümde sivilce problemi oluştu ilk başlarda pek önemsemedim hata yaptım.Hep üstünü kapattım ve kendimi kandırdım yüzüm çirkin değil diye .Sonra pişman olup doktorlara gittim ama verdiği ilaçlar hiç etki yapmadı en son özel e gittim oda bana roaccutane ve sabun verdi ama hiç bırakmamamı düzenli kullanmamı söyledi.30 hapın 18 i bitti ama alnındaki ve yanağımdaki sivilceler dahada kızardı sanki dudağımda parçalandı çok kötü gözüküyorum insanlarla konuşamıyorum utanıyorum ya.Annem bile bugün yüzüme baktı yüzünde ne değişiklik var hani boşa para saçıyorsun dedi tüm moralimi dahada bozdu.Ben napim ya nasıl düzelcek bu yüzüm bu ilaç hem tadı kötü hemde şu an bi işe yaramıyo bari kullanmasam bu kadar beklenti içimde olmam.Bana akıl verir misiniz?Hergün bu yüzü görmekten bıktım ya artık
bu ilaç zort diye mukemmel yapmaz. sabret. cilt ürünlerinden aşırı büyük anında mucize bekliyorsunuz.Arkadaşlar son 2 yıldır yüzümde sivilce problemi oluştu ilk başlarda pek önemsemedim hata yaptım.Hep üstünü kapattım ve kendimi kandırdım yüzüm çirkin değil diye .Sonra pişman olup doktorlara gittim ama verdiği ilaçlar hiç etki yapmadı en son özel e gittim oda bana roaccutane ve sabun verdi ama hiç bırakmamamı düzenli kullanmamı söyledi.30 hapın 18 i bitti ama alnındaki ve yanağımdaki sivilceler dahada kızardı sanki dudağımda parçalandı çok kötü gözüküyorum insanlarla konuşamıyorum utanıyorum ya.Annem bile bugün yüzüme baktı yüzünde ne değişiklik var hani boşa para saçıyorsun dedi tüm moralimi dahada bozdu.Ben napim ya nasıl düzelcek bu yüzüm bu ilaç hem tadı kötü hemde şu an bi işe yaramıyo bari kullanmasam bu kadar beklenti içimde olmam.Bana akıl verir misiniz?Hergün bu yüzü görmekten bıktım ya artık
Arkadaşlar son 2 yıldır yüzümde sivilce problemi oluştu ilk başlarda pek önemsemedim hata yaptım.Hep üstünü kapattım ve kendimi kandırdım yüzüm çirkin değil diye .Sonra pişman olup doktorlara gittim ama verdiği ilaçlar hiç etki yapmadı en son özel e gittim oda bana roaccutane ve sabun verdi ama hiç bırakmamamı düzenli kullanmamı söyledi.30 hapın 18 i bitti ama alnındaki ve yanağımdaki sivilceler dahada kızardı sanki dudağımda parçalandı çok kötü gözüküyorum insanlarla konuşamıyorum utanıyorum ya.Annem bile bugün yüzüme baktı yüzünde ne değişiklik var hani boşa para saçıyorsun dedi tüm moralimi dahada bozdu.Ben napim ya nasıl düzelcek bu yüzüm bu ilaç hem tadı kötü hemde şu an bi işe yaramıyo bari kullanmasam bu kadar beklenti içimde olmam.Bana akıl verir misiniz?Hergün bu yüzü görmekten bıktım ya artık
bende kullandım o ilacı bir kutu değil +6 ay kullanmasan fayda etmez.sabert üç ay sonra baby face oluyor yüzün önce kusuyor sivilceler o kusanlar işte ömür boyu çıkaracağın sivilceleri tek seferde çıkarıyorsun.sonrası bebek gibi bir cilt mucive bir ilaç.gözeneklere kadar temizliyor.Dayanmaya çalışıcam hiç değilse 1 kutuyu bitiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?