- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağoln Allah razı olsun belki birinizin şu ettiği dua kabul olur Allah ın kimin kalbini daha çok sevdiğini bilemeyizMubarek günlerin yuzu suyu hurmetine Allah yardimciniz olsun. Allahım bütün dertlilere deva nasip etsin.
Aynen öyleydi. 7 yıl önce eşim bekardi bende yoktum hayatında. O zaman 11 ay yatıp beraat yedi şimdi de 5 aydır içerde yatarı 4.5 yıl falan ediyoCok sacma baskasinin yerine hapis yatma o evliyse sizde evliydiniz...
Sanirim bir turisttle olan bişeydi parasini mi ne almıştı,16 yil cok değil mi cinayet ve tecevüzculer bu kadar almiyor..
Ne kadar zamndir hapiste. 16 yil alıyor ams o kadar yatmayck heralde bu surede icerde olduğu süreden duser heralde gecmis olsun
7 yıl önce ben yoktum eşim bekardibu ısın ıcınde bır ıs var... aklım almadı gercekten cok uzuldum
bı ınsan esını evını bırakıp durduk yere nıye cezaevıne gırmek ıstesın
az bı sure degıl omur boyu sıcılıne işlenıcek
Aynen öyle olduDaha önce anlatmışti konu sahibi sanirim gasptan açılmış dava, bir turistle sanırım bi şeyler olmus..beraat etmiş basta ama sanirim temyizde karar bozuldu ceza aldi... basta beraat edince heralde bitti sandilar..
Eşim artık iş işten geçti diyor böyle olacağını tahmin etmedim diyor oda çok üzgün16 yıl ne bileyim yaw dile kolay.
Ben olsam gerçek suçlu kardeşimde olsa çeksin cezasını derdim hele de böyle adilik ettikten sonra .
Demek ki sen ya bencil yada çok akıllısınBen esiniz kadar mantiksiz birini hayatimda gormedim
Bu adam ya aptal ya da gercekten suclu
Sizin akliniz aliyor mu 16 sene kardesiniz icin hapiste yatar misiniz?Demek ki sen ya bencil yada çok akıllısın