- 3 Ağustos 2017
- 61
- 70
- 88
- Konu Sahibi Lightofgod87
-
Ben az önce aradım 183 u dediklerinizin aynisini söylediler benim davam açıldı avukatimda var zaten yarın polise gidicem yanlız tek korkum yolda birakmazlar emniyete yetismeden yakalarlar onun için tanıdık bı polis bulmaya calisiyorum beni emniyete goturmek için çünkü olay anında aranmasi lazımdı geç kaldım benim gitmem gerekicek sanirim
Vah vah çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Urfa birecik mi yoksa orası? Valla kardeş kimse alınmasın ama Urfalıları hiç sevmem. Hepsi böyle kendilerini bir halt sanarlar kadına şiddet aşırı derecede çok onlarda.Kızlar şimdi polis arkadastanda hbr geldi oda sizlerin dediği gibi 155 i ara kapına gelsin diyorlar fakat vicudumda darp izleri olduğu için önce karakola sonra darp raporu için hastaneye goturceklermis yarına sadece 10 20 gece bı uçak var bu şartlar altında uçakta kaçacak bı gece karokolda kalmam gerekirmiş bu sartlarda hem küçücük bebegimle zor olacak hemde bundan direk aileme zarar vermeye çalışacaklar bende kendimce düşündüm elimde para yok ama kart var bı arkadaşa rica edicem karttan para çekmesi için sonra taksiye binicem havaalanina kadar gidicem tabi taksici tanıdık olma ihtimali yüzde 70 ama bu riski göze almalıyım benim burdan çıkmam lazım zaten Ankara'ya gider gitmez hemen avukatima gidicem ve karakola gidicem darp raporumuda alicam ama benim burdan çıkmam lazim
Etti işte ben aptal gibi tekrar güvendim geldim hata ustune hata çocuğuma zarar vermezde elimden alırlar tek korkum o yoksa çoktan şimdi polisi aramıştım yardım istemiştim belki yine polise bişi yapamazlar ama anneyim evladımı düşünüyorum burda gece uçak yok otobüsle 12 saatlik yola 15 aylık çocuk nasıl dayansin bide ben otobüsle vatana kadar onlar uçakla yada arabayla çoktan gelirler ankaraya
Kızlar şimdi polis arkadastanda hbr geldi oda sizlerin dediği gibi 155 i ara kapına gelsin diyorlar fakat vicudumda darp izleri olduğu için önce karakola sonra darp raporu için hastaneye goturceklermis yarına sadece 10 20 gece bı uçak var bu şartlar altında uçakta kaçacak bı gece karokolda kalmam gerekirmiş bu sartlarda hem küçücük bebegimle zor olacak hemde bundan direk aileme zarar vermeye çalışacaklar bende kendimce düşündüm elimde para yok ama kart var bı arkadaşa rica edicem karttan para çekmesi için sonra taksiye binicem havaalanina kadar gidicem tabi taksici tanıdık olma ihtimali yüzde 70 ama bu riski göze almalıyım benim burdan çıkmam lazım zaten Ankara'ya gider gitmez hemen avukatima gidicem ve karakola gidicem darp raporumuda alicam ama benim burdan çıkmam lazim
Abla ooof artık hayırlı haberlerini duyalım istiyorum.Arkadaşlar tek tek anlatmak benim için çok daha zor olacak onun için direk buraya yaziyim karakolu aradim bana sagliyacaklari tek olanak darp raporuyla beraber eşimi nezarete atmak benide otobüse kadar bindiriyolar birakiyolar esimi tutuklasalar ne olcak otobüsü yoldan cevirirler bütün firmaları taniyolar onun için polis işini Ankara'da yapmaya karar verdim karşı komsumdan parduse eşarp aldım gozlugumu takicam oğlumada kiz kıyafeti şapka aldım tanıdık bı taksici ayarladım bu şekilde kacicam bana dua edin ne olur
Ailem ne desin taksici ayarladilar parasını yolladilar yarın beni bekliyolarlanet olsun şöyle pis insanlara ahlaksızlar ya..
Polis olayını erkenden hallet canım..
Ailen ne diyor bu konuda..
Canım bebeğim çok küçük daha 15 aylık konusamiyo bile doğru düzgün orda direk koruma istetcem darp raporu alicam devlete siginacam devlet koruyacak ona rağmen de başıma bişi gelirse ne yapiyim kafama kafama darbe.yedim öldürecekti beni başka çarem yok ya burda kalıp olucem yada onurumla gururumla olucem en azından kendim için bisiler yapmaya çalışıyorum Allah korur beni devlet korur beni ne yapayımAbla ooof artık hayırlı haberlerini duyalım istiyorum.
Çocuğunu sıkı tembihle madem kılık değiştireceksiniz ağzını açmasın.
Ankara'da başına bela olmayacak mı nasıl koruyacaksın kendini orada bu soysuzlar aşiretinden?
Bazılarına şaka gibi gelir, bazıları kafasına yumruk yiye yiye yaşar.Canım bebeğim çok küçük daha 15 aylık konusamiyo bile doğru düzgün orda direk koruma istetcem darp raporu alicam devlete siginacam devlet koruyacak ona rağmen de başıma bişi gelirse ne yapiyim kafama kafama darbe.yedim öldürecekti beni başka çarem yok ya burda kalıp olucem yada onurumla gururumla olucem en azından kendim için bisiler yapmaya çalışıyorum Allah korur beni devlet korur beni ne yapayım
şu yazdıklarından bile güçlü bir kadın olduğunu anlayabiliyorum. yapıcaksın Allah'ın izniyle dualarımız seninle.Arkadaşlar tek tek anlatmak benim için çok daha zor olacak onun için direk buraya yaziyim karakolu aradim bana sagliyacaklari tek olanak darp raporuyla beraber eşimi nezarete atmak benide otobüse kadar bindiriyolar birakiyolar esimi tutuklasalar ne olcak otobüsü yoldan cevirirler bütün firmaları taniyolar onun için polis işini Ankara'da yapmaya karar verdim karşı komsumdan parduse eşarp aldım gozlugumu takicam oğlumada kiz kıyafeti şapka aldım tanıdık bı taksici ayarladım bu şekilde kacicam bana dua edin ne olur
Keşke olsaydı keşke benim içinde kötü bı kabus olsaydı çok affedersiniz ama bu şerefsiz beni ne sözlerle yeminlerle getirdi Allah dilerim sürüm sürüm surunsunler bana bunları yasattiklari icinLütfen tüm bunlar şaka olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?