Çok kötüyüm

Yarin polisi arayip can guvenliginiz olmadigini, darp edildiginizi soyleyin. Hastaneden darp raporu kesinlikle alin umarim btm vermezler. Ama her sekilde ceza alir alt ve ust soyuna isledigi icin daha agirlastirici yaptirimlari var. psikologa gidip psikolojik darp raporuda alip dosyaniza ekleyin. Mumkunse konusmalarin ekran resmini alin. Mahkemeye delil olarak sunulabilir. Cok gecmis olsun. Merak etmeyin Turk hukuk sistemi her zaman kadinin yaninda. Evladinizin da velayeti size verilir.

Yok geç kalmış sayılmazsınız, yine gelir polis bence .
Çok üzgünüm

Bir tanığımızı jandarma (köyde yaşıyorlar) kapısına kadar gelip almıştı çocuğuyla birlikte. Bir iki gece karakolda kalıp kadın sığınma evine geçmişti. Daha yeni anlattı abla beni hayatta bulamazlardı, normal sıradan apartman gibiydi dedi.

Allah yardımcın olsun canım.

Tek başına evden çıkmaya çalışırken çok dikkatli ol, hatta çıkma. Göz hapsinde olduğunu anlarsan ya da şüpheli hareketler sezersen 155'i ara can güvenliğinin olmadığını, ölümle tehdit edildiğini, boşanma davanın olduğunu, dayak yediğini, evden adım atamadığını, eşinin ailesinin aşiret olmasıyla seni tehdit ettiklerini ve ekip gönderilmesi gerektiğini söyleyebilirsin. Dikkatli ol lütfen daha fazla dayak yiyebilirsin, telefonun elinden alınabilir yani alıkonulabilirsin tamamen. O zaman tamamen çaresiz kalırsın. Çok dikkat etmen gerek.

Kızlar şimdi polis arkadastanda hbr geldi oda sizlerin dediği gibi 155 i ara kapına gelsin diyorlar fakat vicudumda darp izleri olduğu için önce karakola sonra darp raporu için hastaneye goturceklermis yarına sadece 10 20 gece bı uçak var bu şartlar altında uçakta kaçacak bı gece karokolda kalmam gerekirmiş bu sartlarda hem küçücük bebegimle zor olacak hemde bundan direk aileme zarar vermeye çalışacaklar bende kendimce düşündüm elimde para yok ama kart var bı arkadaşa rica edicem karttan para çekmesi için sonra taksiye binicem havaalanina kadar gidicem tabi taksici tanıdık olma ihtimali yüzde 70 ama bu riski göze almalıyım benim burdan çıkmam lazım zaten Ankara'ya gider gitmez hemen avukatima gidicem ve karakola gidicem darp raporumuda alicam ama benim burdan çıkmam lazim

Vah vah çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Urfa birecik mi yoksa orası? Valla kardeş kimse alınmasın ama Urfalıları hiç sevmem. Hepsi böyle kendilerini bir halt sanarlar kadına şiddet aşırı derecede çok onlarda.
Sana nasıl bir tavsiye versem bilmiyorum ama neden polise gidip darp raporu falan almaktan çekiniyorsun? Hem boşanırken sana kanıt olur bu. Ara polisi gelsin ancak öyle kaçabilirsin diğer türlü çok tehlikeli.

lanet olsun şöyle pis insanlara ahlaksızlar ya..
Polis olayını erkenden hallet canım..
Ailen ne diyor bu konuda..

Ben yeni görüyorum mesajınızı, olayın ne zaman olduğu önemli değil, 183'e demediniz mi polis yönlendirsin diye? Bırakın bence polis arkadaşı falan, 183 konuyu takip ettiği için bölgenizdeki bütün polis birimi çok daha hassas davranıyor, ayrıca dediğim gibi aile içi şiddet mağduruyum diyecektiniz, hastaneye yönlendiriyorlar, hakkında hemen uzaklaştırma çıkıyor (yaklaşamaz arayamaz size, yaklaşırsa direk hapis), bunlar boşanma davanıza da katkı sunar, önce bunları yapın bence, sonra nereye isterseniz gidersiniz

Bir de sizde halihazırda devam eden şu anda hayat tehlikesi var. Bu son konu ceza davası, boşanma tamamen ayrı hukuk davası.

Arkadaşlar tek tek anlatmak benim için çok daha zor olacak onun için direk buraya yaziyim karakolu aradim bana sagliyacaklari tek olanak darp raporuyla beraber eşimi nezarete atmak benide otobüse kadar bindiriyolar birakiyolar esimi tutuklasalar ne olcak otobüsü yoldan cevirirler bütün firmaları taniyolar onun için polis işini Ankara'da yapmaya karar verdim karşı komsumdan parduse eşarp aldım gozlugumu takicam oğlumada kiz kıyafeti şapka aldım tanıdık bı taksici ayarladım bu şekilde kacicam bana dua edin ne olur

Abla ooof artık hayırlı haberlerini duyalım istiyorum.
Çocuğunu sıkı tembihle madem kılık değiştireceksiniz ağzını açmasın.
Ankara'da başına bela olmayacak mı nasıl koruyacaksın kendini orada bu soysuzlar aşiretinden?

Canım bebeğim çok küçük daha 15 aylık konusamiyo bile doğru düzgün orda direk koruma istetcem darp raporu alicam devlete siginacam devlet koruyacak ona rağmen de başıma bişi gelirse ne yapiyim kafama kafama darbe.yedim öldürecekti beni başka çarem yok ya burda kalıp olucem yada onurumla gururumla olucem en azından kendim için bisiler yapmaya çalışıyorum Allah korur beni devlet korur beni ne yapayım

Bazılarına şaka gibi gelir, bazıları kafasına yumruk yiye yiye yaşar.
Hepimizin duaları seninle, hepimiz rahat bir nefes alacağız senin huzura kavuşmanla.
Bizi haberdar et ve çok çok dikkatli ol..
Allah yardımcınız olsun

şu yazdıklarından bile güçlü bir kadın olduğunu anlayabiliyorum. yapıcaksın Allah'ın izniyle dualarımız seninle.

Allah yardımcınız olsun ama dediğim gibi ankarada da olsa 183 ile beraber hareket etmenizi çok tavsiye ediyorum, sizin kendi kendinize gidip şikayetçi olmanızdan çok daha etkili sonuç alırsınız. 183 bakanlığa bağlı ve konuyu denetliyor böyle durumlarda, o yüzden polis ve savcı daha hassas davranıyor (örneğin savcı uzaklaştırma kararını hemen çıkartıyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…