Çok kötüyüm

İnanamıyorum ya sana!!!
Gerçekten şaşkınım. Harikasın :)
Ama keşke bunları size yapacak kadar alçalmasalardı.
Bir kadın boşanmak için bunlara gerek duymasaydı.
Seni tebrik ediyorum harika bir kadınsın sen!

Ben sığınma evinde değilim canım onlar öyle biliyo ailem beni başka bı şehre kaçırdı şuanda yanlizim denizim var oğlumla oh mis herşey mahkeme gününe kadarda burdayim
Yemin ederim benim içim soğudu burada.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur.

Ayy gercektenmi canım çok sağol gerçekten motive olmaya ihtiyacim vardı bazen kendimi çok cagresiz hissediyorum ağlıyorum ne olacak halim diyorum çok gucsuzlesiyorum gecmicek gibi geliyor bu gunler

ne bileyim ailene uzak ya da yakin ev tutmak degilki sorun sinirlenen gozu donen adam onlarin yaninda bile el kaldirir
Cnm onu o şekliyle asla kabul etmem zaten evlilik terapistine gotururum arti kendisinde tedaviye ihtiyacı var bu şekilde olursa kabul ederim olmassa benim yolum belli zaten

ooh beee güzel bi haber aldık sonunda tebrik ederim seni çok sevindim ya:)

çok sevindim senin adına ooh yaa Allah yardımcın olsun inşallah

Polis i arayıp can güvenliğin yok evden çıkamıyorum der seniz kapıdan alır .yada kendiniz gidip benim hayatim tenkid olanları anlatırsınız sizinle gideceğiniz yere kadar eşlik ederler .

Polis i arayıp can güvenliğin yok evden çıkamıyorum der seniz kapıdan alır .yada kendiniz gidip benim hayatim tenkid olanları anlatırsınız sizinle gideceğiniz yere kadar eşlik ederler .
Ooo hallettim canım nerdeyse 1 haftayı geçti :)

Çok sağol canım amin Allah razı olsun
Inşallah bundan sonra sizide evladinizida çok mutlu ve huzurlu bir hayat bekliyordur.

Birde ilk sayfalarda şuanda olduğunuz şehri yazmıştınız sanırım yönetimle konuşup ne olur ne olmaz diye onları sildirseniz iyi olur.

Canım insallah çok sağol ben bulundugum şehri yazdım ama orda değilim başka biyerdeyim

`