- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
- Konu Sahibi Lightofgod87
-
Karşı komsumdan parduse eşarp aldım oğlumada kız elbisesi giydirdim ailem mardinden taksici buldu o bölgeyi tanimayan sonra o şekil sabah erkenden çıktım uçak biletimde alınmıştı bindim geldim kurtuldum artık çok sukur
Yemin ederim benim içim soğudu burada.Ben sığınma evinde değilim canım onlar öyle biliyo ailem beni başka bı şehre kaçırdı şuanda yanlizim denizim var oğlumla oh mis herşey mahkeme gününe kadarda burdayim
Ayy gercektenmi canım çok sağol gerçekten motive olmaya ihtiyacim vardı bazen kendimi çok cagresiz hissediyorum ağlıyorum ne olacak halim diyorum çok gucsuzlesiyorum gecmicek gibi geliyor bu gunlerİnanamıyorum ya sana!!!
Gerçekten şaşkınım. Harikasın :)
Ama keşke bunları size yapacak kadar alçalmasalardı.
Bir kadın boşanmak için bunlara gerek duymasaydı.
Seni tebrik ediyorum harika bir kadınsın sen!
İnşallah canimYemin ederim benim içim soğudu burada.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
Cnm onu o şekliyle asla kabul etmem zaten evlilik terapistine gotururum arti kendisinde tedaviye ihtiyacı var bu şekilde olursa kabul ederim olmassa benim yolum belli zatenne bileyim ailene uzak ya da yakin ev tutmak degilki sorun sinirlenen gozu donen adam onlarin yaninda bile el kaldirir
çok sevindim senin adına ooh yaa Allah yardımcın olsun inşallahİnşallah canım dua edin bana benim burdan yarin kurtulmam lazım inşallah 183 kapıdan alıp götürür ama oda sığınma evine götürür olmadı bı muddet kalırım orda ne yapayım ya bide 15 aylık çocuğum var uyku düzeni var yemek düzeni var orası kalabalık küçük bı çocukla nasıl sabrederim orda bilmiyorum aslında benim ailem var onlarda kalabilirim ama şu nalet yerden öyle elimi kolumu sallayıp cikamiyorum
Çok şükür canım huzurumda keyfinde yerinde melek oğlumla çok mutluyuz biz çok teşekkür ederimooh beee güzel bi haber aldık sonunda tebrik ederim seni çok sevindim ya:)
Ooo hallettim canım nerdeyse 1 haftayı geçti :)Polis i arayıp can güvenliğin yok evden çıkamıyorum der seniz kapıdan alır .yada kendiniz gidip benim hayatim tenkid olanları anlatırsınız sizinle gideceğiniz yere kadar eşlik ederler .
Çok sağol canım amin Allah razı olsunçok sevindim senin adına ooh yaa Allah yardımcın olsun inşallah
Inşallah bundan sonra sizide evladinizida çok mutlu ve huzurlu bir hayat bekliyordur.Çok sağol canım amin Allah razı olsun
Kurtulduğunuza çok sevindim :)Ooo hallettim canım nerdeyse 1 haftayı geçti :)
Canım insallah çok sağol ben bulundugum şehri yazdım ama orda değilim başka biyerdeyimInşallah bundan sonra sizide evladinizida çok mutlu ve huzurlu bir hayat bekliyordur.
Birde ilk sayfalarda şuanda olduğunuz şehri yazmıştınız sanırım yönetimle konuşup ne olur ne olmaz diye onları sildirseniz iyi olur.
2 şehir yazmistiniz oralarda değilseniz sorun yok o zaman.Canım insallah çok sağol ben bulundugum şehri yazdım ama orda değilim başka biyerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?