Çok kötüyüm

Allah yardimciniz olsun

Acaba konu sahibini gideceğini fark edip telefonunu mu aldılar.Umarım öyle değildir.kendisi için endiseleniyorum
Gerçekten benim de aklım kendisinde kaldı hayırlı haberlerini bi alsaydık ohh diycem. Kafamdan bi sürü senaryo geçiyo. Korkarak açıyorum haberleri. Umarım güvendedirler

Gerçekten benim de aklım kendisinde kaldı hayırlı haberlerini bi alsaydık ohh diycem. Kafamdan bi sürü senaryo geçiyo. Korkarak açıyorum haberleri. Umarım güvendedirler

Umarim. Belki de olayların heyecanıyla bizi unuttu.umarım oyledir.yakin zamanda mutlu haberlerle gelmesini istiyorum

Bu arkadaş bi önceki konusundada kopup gitmişti o zmanda çok merak ettim evine dönmüş yeni olayda çıktı geldi muhtemel yeni konuya kadar beklemede kalıcaz:)
Sürekli aklımdaydı , napti , iyi mi diye . Mesajınız biraz da olsa içimi rahatlattı , son durumu yazmayınca bayaa bir endişelendim çünkü .

İnşallah çocuğuyla beraber rahattır ve ilk fırsatta bizlere hayırlı haberler yazar .

Arkadaşlar kaçtım ama çok zorluklarla kaçtım çok şükür Ankara'ya gittim ailem beni İzmir'e gönderdi onlarda kadın sığınma evinde dediler tabi kiyameti koparttilar 65 yaşında anneme o...tarzında küfürler etmişler karektarsizlar asacaz kesecez gelin bitti bizim için çocuğu alacaz tarzında kudurdular benden zaten hbr alamadilar tlf kullanmadim internete girmedim bu sebeple sizede yeni yazabiliyorum hala izmirdeyim yeni hat aldım bı muddet daha burada kalicam dün kayinbaba sahisi dayımı arayıp bayrama kadar kafasını dinlesin bayramdan sonra gelelim bu işi düzeltelim bilmemne demiş sanki o küfürleri eden onlar değilmiş gibi gorumcelerim kactigimin ertesi günü çingene gibi evime girmişler(komsumdan öğrendim)cocugumun oyuncaklarini balkon masasini ve sandalyeleri almislar kendi evlerine götürmüşler sanki çocuğu alabileceklerya yani sonuç itibariyle bizimkiler bayramdan sonra tekrar beni biyere yollayacaklar ve asla beni tekrar vermiceklerini cocugumuda asla vermicekelrini soyleyip yollayacaklar bu iş kesinlikle bizim acimizdan bitti ailem ben istesemde istemiyorlar bu arada beni kadın sığınma evinde biliyorlar ailem kesinlikle sahipsiz gibi gondermeyiz biz gerekirse seni şehir şehir kaciririz diyorlar durum bu arkadaşlar

Sabah erkenden çiksan kimse gormez seni polis merkezine git ordan direk ailenin evine.Simdi polise kapiya cağirisan sorun cikartilar.Bize gelismelerden haber ver.
Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…