- 19 Temmuz 2017
- 400
- 253
- 18
- Konu Sahibi Lightofgod87
-
Allah yardimciniz olsunArkadaşlar tek tek anlatmak benim için çok daha zor olacak onun için direk buraya yaziyim karakolu aradim bana sagliyacaklari tek olanak darp raporuyla beraber eşimi nezarete atmak benide otobüse kadar bindiriyolar birakiyolar esimi tutuklasalar ne olcak otobüsü yoldan cevirirler bütün firmaları taniyolar onun için polis işini Ankara'da yapmaya karar verdim karşı komsumdan parduse eşarp aldım gozlugumu takicam oğlumada kiz kıyafeti şapka aldım tanıdık bı taksici ayarladım bu şekilde kacicam bana dua edin ne olur
Lightofgod87 çok merak ediyoruz sizi.. bizi de haberdar edin lütfen nasılsınız? Naptınız? Güzel gelişmeler vardır inşallah dualarım sizinle..
Gerçekten benim de aklım kendisinde kaldı hayırlı haberlerini bi alsaydık ohh diycem. Kafamdan bi sürü senaryo geçiyo. Korkarak açıyorum haberleri. Umarım güvendedirlerAcaba konu sahibini gideceğini fark edip telefonunu mu aldılar.Umarım öyle değildir.kendisi için endiseleniyorum
Gerçekten benim de aklım kendisinde kaldı hayırlı haberlerini bi alsaydık ohh diycem. Kafamdan bi sürü senaryo geçiyo. Korkarak açıyorum haberleri. Umarım güvendedirler
Sürekli aklımdaydı , napti , iyi mi diye . Mesajınız biraz da olsa içimi rahatlattı , son durumu yazmayınca bayaa bir endişelendim çünkü .Bu arkadaş bi önceki konusundada kopup gitmişti o zmanda çok merak ettim evine dönmüş yeni olayda çıktı geldi muhtemel yeni konuya kadar beklemede kalıcaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?