- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
Ben artık ne onun yanında kalmak istiyorum nede kötü gününde yanında oluyimbu işler parayla değil sırayla koca efendi.bugun senin canın yandı birgün onunda canı yanacak unutmasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artık ne onun yanında kalmak istiyorum nede kötü gününde yanında oluyimbu işler parayla değil sırayla koca efendi.bugun senin canın yandı birgün onunda canı yanacak unutmasın.
çocuğunuz var mı? kalmak istemiyorsanız kalmayın.belkide sadece bu akşamki davranışı değildi sizi bu kararı almaya yönlendiren? önce yarın gidin cenazenizde bulunun, son vazifenizi yapın sonra sağlıklı düşünerek bir karar verin.Ben artık ne onun yanında kalmak istiyorum nede kötü gününde yanında oluyim
Bir buçuk yaşında kızım var bilimiyorum belkide sanki sıkıntıya gelemiyor hep gülü gülistanlık olsun istiyorçocuğunuz var mı? kalmak istemiyorsanız kalmayın.belkide sadece bu akşamki davranışı değildi sizi bu kararı almaya yönlendiren? önce yarın gidin cenazenizde bulunun, son vazifenizi yapın sonra sağlıklı düşünerek bir karar verin.
Sağolun allah razi olsunÇok üzüldüm Allah amcanıza rahmet ve şefkatiyle muamele etsin İnşâllah
Kocanıza da yuh diyorum
Sağol allah razi olsun Evet bunu bu akşam fark ettimBaşın sağolsun.Eşiniz hiç yokmuş zaten, bundan sonra yokluğu da fark yaratmaz.
Sağolun allah razi olsun bilmiyorum ona olan kirkinligim hiç bitcegini sanmıyorumBaşin sagilsun öncelikle.
ölum en büyük nasihattir diye bi söz duymuştum bilmiyorum nerdendi.
Diyorki ; kırma, üzme, eziyet etme, merhamet et ,sev sevil, başıni okşa, doyur ,koru kolla,bak işte hepsi buraya kadar....ama anlayana tabi.
Ama sen öfkeyle oturup zararla kalkma arkadaşim sabirda çok iş vardir derler,dur bakalim kendi ayibini kendisi nasil toplayacak
çok soğuklarBasiniz sag olsun bence hemen karar vermeyin. Esinizin aile bağları nasil.
Sağol zaten evet deseydi de bu akşam gitmiycektik yarın gitcektik o boşluğu şöyle doldurayim anlayissiz düşüncesiz kalpsiz merhametsiz daha bir sürü şey icim rahat etmiyirBasın sağolsun ..
Bir amcam var ,babamın yarısı ..sarılıp kokluyorum onu ,belki babamın kokusunu duyarım diye .. Allah sağlık versin ..kaybı beni çok zorlar ..
Esin olacak öküzü evde bırakıp gitseydin keşke ..saat kaç olursa olsun .atlayacaksin taksiye ,havalimani yada terminal herneyse ..basıp gideceksin ..
Ben de olsam boşardım böyle bir ................................................ uzunca kulaklarını çınlattim, boşluğu kafana göre doldur ..
Başın sağolsun, eşinle aranda mutlaka başka sorunların da vardır. Bu kadar duygusuz bir insanla evlilik yürümez zaten.Nasıl yazcami bilmiyorum aglamaktan ne yazdigimida görmüyorum amcam bir aydi yoğun bakimdaydi sabah annemler gitti durumu çok kötüydü akşam eşim olacak insan gelince amcam çok kotu yarın gidelim dedim ben gelmiyorum sen istiyorsan gidebilirsin diyor sen kötü günümde yanimda olmuycaksan iyi gunumdede olma dedim tartıştık yattı ve amcam ölmüş ben bunu bir saat önce öğrendim başka bir şehirde yaşıyoruz ve bunu duyunca elim ayağım titredi ve ben bunu eşim olacak insana söyledim amcam ölmüş diyorum aglamaktan sesim çıkmıyor gözünü aciyor bana bakiyor tekrar yatiyor ben gitip diğer odada ağladım sesimden rahatsız olup kalkıp sinirlenip kapıyı kapattı yarın pişman olup özür dilesede benimle gelsede ne fayda ben böyle bir insanla nasıl yasarim ömür geçer mi bir insan bukadar katı olurmu bukadar vicdansız olurmu ben yarın giderken özel eşyalarımı yapmayıp birdaha donmemeyi düşünüyorum INŞALLAH bu kararimdan dönmem beni ikna etmesine izin vermeycem çok kotuyum amcam ölmüş ben burda ne yapıyorum allahim kafayı yiycem sadece tertlesmek içimi dukmek istedim
Sağol canim yok herşey normaldi hatta dün bütün gün birlikteydik çok mutluyduk yani bir sorun olmadığı zaman çok iyiBaşın sağolsun, eşinle aranda mutlaka başka sorunların da vardır. Bu kadar duygusuz bir insanla evlilik yürümez zaten.
Ne zaman gideceğiniz önemli değil .önemli olan sana tavrı ..Yaninda olup Seni teselli etmek yerine uyumayı seçmiş ..nerde kaldı iyi günde kötü günde diye başlayan evlilik yemini ?Sağol zaten evet deseydi de bu akşam gitmiycektik yarın gitcektik o boşluğu şöyle doldurayim anlayissiz düşüncesiz kalpsiz merhametsiz daha bir sürü şey icim rahat etmiyir