çok kötüyüm

Nasıl yazcami bilmiyorum aglamaktan ne yazdigimida görmüyorum amcam bir aydi yoğun bakimdaydi sabah annemler gitti durumu çok kötüydü akşam eşim olacak insan gelince amcam çok kotu yarın gidelim dedim ben gelmiyorum sen istiyorsan gidebilirsin diyor sen kötü günümde yanimda olmuycaksan iyi gunumdede olma dedim tartıştık yattı ve amcam ölmüş ben bunu bir saat önce öğrendim başka bir şehirde yaşıyoruz ve bunu duyunca elim ayağım titredi ve ben bunu eşim olacak insana söyledim amcam ölmüş diyorum aglamaktan sesim çıkmıyor gözünü aciyor bana bakiyor tekrar yatiyor ben gitip diğer odada ağladım sesimden rahatsız olup kalkıp sinirlenip kapıyı kapattı yarın pişman olup özür dilesede benimle gelsede ne fayda ben böyle bir insanla nasıl yasarim ömür geçer mi bir insan bukadar katı olurmu bukadar vicdansız olurmu ben yarın giderken özel eşyalarımı yapmayıp birdaha donmemeyi düşünüyorum INŞALLAH bu kararimdan dönmem beni ikna etmesine izin vermeycem çok kotuyum amcam ölmüş ben burda ne yapıyorum allahim kafayı yiycem sadece tertlesmek içimi dukmek istedim

Allah rahmet eylesin, başınız sagolsun
Eşinç duyarsızlıkta zirveye oynuyor. Ben de tahammül edemezdim.
Öte yandan amca sizin amcanız ve 1 aydır yoğun bakımdaymış.
Tek başınıza gitmeliydiniz.
Şu an biraz da kendinize olan kızgınlığınızın acısı çıkıyor.

bende esımden ızın almazdım yada benle gelmesını beklemezdım...kendim ne der ne eder giderdim....Basınız sagolsun...eşiniz yapmıs bir hata..hemde buyuk bir hata ama sizde bu acınızla ofkeyle hareket etmeyın....biraz konusmayın felan ama ofkeyle kararlar almayın...

Başınız sağolsun. Bu yüzden kızmakta haklısınız eşinize küsün gerekirse bir süre ama boşanmayı düşünmeyin. 1,5 yaşında da kızınız varmış ve sorun yok başka zamanlarda diyorsunuz. Empati yapamamış bencillik yapmış sizin duygusallığınızı anlayamamış ama evliliği bitirmek için öfkeyle kalkmayın derim...

Nasıl yazcami bilmiyorum aglamaktan ne yazdigimida görmüyorum amcam bir aydi yoğun bakimdaydi sabah annemler gitti durumu çok kötüydü akşam eşim olacak insan gelince amcam çok kotu yarın gidelim dedim ben gelmiyorum sen istiyorsan gidebilirsin diyor sen kötü günümde yanimda olmuycaksan iyi gunumdede olma dedim tartıştık yattı ve amcam ölmüş ben bunu bir saat önce öğrendim başka bir şehirde yaşıyoruz ve bunu duyunca elim ayağım titredi ve ben bunu eşim olacak insana söyledim amcam ölmüş diyorum aglamaktan sesim çıkmıyor gözünü aciyor bana bakiyor tekrar yatiyor ben gitip diğer odada ağladım sesimden rahatsız olup kalkıp sinirlenip kapıyı kapattı yarın pişman olup özür dilesede benimle gelsede ne fayda ben böyle bir insanla nasıl yasarim ömür geçer mi bir insan bukadar katı olurmu bukadar vicdansız olurmu ben yarın giderken özel eşyalarımı yapmayıp birdaha donmemeyi düşünüyorum INŞALLAH bu kararimdan dönmem beni ikna etmesine izin vermeycem çok kotuyum amcam ölmüş ben burda ne yapıyorum allahim kafayı yiycem sadece tertlesmek içimi dukmek istedim
Ne kadar gaddarmış eşin insanın amcası baba yarısı aynı durum onun akrabalarının başınada geçebilirdi çok vicdansızmış

onunda halası amcası ölünce aynısını yap.utanmadan senden farklı tepki beklemesin bi zahmet.

Başınız sağolsun.
Ancak gerçekten eşiniz çekilir gibi değil.
Başka odada ağlıyorsunuz acılısınız ve rahatsız olup kapı kapatıyor.
Rabbim evlatlarımızı vicdanlı merhametli kişilerle karşılaştırsın.
Nasıl GAMSIZLIK tır bu ya!

Herkesin duygusal yapısı farklıdır malesef, bazı aileler vardır te göz yaşı dökmezler cenazelerinde. Bazıları vardır aylarca atlatamazlar. Herkesin yaptığı kendini bağlar bence, üstünüze alınmayın. Eşinize kısasa kısas ta yapmayın. Siz aile terbiyeniz neyse ona göre davranın. Siz ona söyelendikçe savunma mekanizmasına gececektir. Sessizlik en güzel derstir insana, karşı tarafın vicdanını daha çok sızlatır. Siz gidin gelin cenazeye, hiç bir şey olmamış gibi..yaptığı hatayı fark edecektir mutlaka bir gün...

Çoktan giremedim çok sağolun ALLAH razi olsun hepinizden o zaman çok kırgın çok ofkeliydim ofkem geçti ama kırgınlık hayla var baristiktan sonra sordum sen niye bukadar duygusuz kalabildin bukadar vicdansız olabildin benim amcam öldü ben uzulmedim senin amcan icinmi uzulcem tamam gelip aglasaydin uzulseydin demiyorum en azinda bir tesseli etseydin dedim. yüksek sesle agliyormusum öyle ağlamayı agit yakar gibi geliyor bir tepki veremiyormus bilmiyorum ne olursa olsun yanimda olmasını beklerdim

Eşimin bir lafı vardır, hayatta 3 önemli şey vardır asla insansız olmaz diye, 1) doğum, 2) evlenmek, 3)ölüm.

Kimse eşinizden sizin kadar üzülmenizi bekleyemez, kan bağı yoktur samimiyeti yoktur yokturda, yoktur...
Ancak eşiniz size saygı gösterebilirdi ve sizin yanınızda durup acınızı paylaşabilirdi.
Eşler ne için var? İyi günde ve kötü günde de desteğimiz onlar... Eşinizin yaptığı çok saçma.
Kalkıp sizi teselli edeceğine "ağıt yakar gibi ağlıyorsun" demesi daha da saçma.

Davranışının elle tutulur bir yanı yok.
Vicdansız ve gaddar bir eşiniz var, temkinli olun derim.
Yarın öbürgün ne yapacağını kestirmek mümkün değil gibi....

Çoktan giremedim çok sağolun ALLAH razi olsun hepinizden o zaman çok kırgın çok ofkeliydim ofkem geçti ama kırgınlık hayla var baristiktan sonra sordum sen niye bukadar duygusuz kalabildin bukadar vicdansız olabildin benim amcam öldü ben uzulmedim senin amcan icinmi uzulcem tamam gelip aglasaydin uzulseydin demiyorum en azinda bir tesseli etseydin dedim. yüksek sesle agliyormusum öyle ağlamayı agit yakar gibi geliyor bir tepki veremiyormus bilmiyorum ne olursa olsun yanimda olmasını beklerdim
bence esiniz gercekten cok garip biri. Hani bircok konu okuyorum, gordugum en garip adamlardan biri. Esinin bir yakini olmus agliyor, sesten rahatsiz olup sinirleniyor falan. Sonradan yaptigi aciklama da sacma sapan bi sey. Allah kolaylik versin yani.

Bizim aile baglari da pek kuvvetli degildir, pekte gorusmeyiz. Allah korusun annem, babam olmadigi surece digerlerine biraz üzülürüm ama aglayabilir miyim bilmiyorum hiç ama evlilik, ölüm, dogum gibi durumlarda gitmek gerekir tabi yinede o konuda haklisiniz ama bunda bosanacak birsey yok bence. Gece gece uyku sersemi bende kalkip teselli veremeyebilirdim.
Ayrica bagira bagira aglamak banada garip geliyor. Canim çok yanarak agladigim oldu benimde ama hic bagira bagira aglamadim.
Buarada eşimde dayisini ve bikac akrabasini kaybetti ama hic agladigini gormedim.

Amcam ölmüş ağıt Yakıyorum zaten demek lazım. Çok duygusuz biri. Sizin amcaniza üzülmek zorunda değil ama acinizda size destek olmak zorunda ne halt yemeye koca olmuş o zaman böyle tirt açıklama mı olur? Bahaneye bakar mısın ya! Siz artık ona karşı temkinli olur çok merhametli biri gibi durmuyor. Allah sizi onun eline düşürmesin.

Sizin eşinizde vicdan kavramı yok..belkide sadece size ve akrabalarınıza karşı belkide genel olarak merhametsiz yapıda biri.Bugün sizin tarafınıza gelir ölüm acısı yarın öbür gün eşinizin belkide ne yakınlarım dediklerine gelir.vakti gelen elbetteki bir bahneyle göçüp gidecek.İşin özü o acılı kederli günlerde insan olabilmek..ben bu tutumunun size karşı olduğunu düşündüm amma neyse..Gelin girmeyen ev olur da ölüm girmeyen ev olmaz derler bizim buralarda...Siz yine de herhangi bir kimse için hak vaki olduğunda onun yaptığı insaniyetsizliği yapmayın.Herkesin ayıbı kusuru kendinde kalsın.

Amcanız ne yapmış olursa olsun eşiniz sizin üzüntünüze üzülmeliydi.
Aralarında çok büyük bir davada olabilirdi. Bunun bi önemi yok. Adam ölmüş ve siz harap haldesiniz.
O kapı öyle kapanmaz böyle kapanır deyip kapatın sizde kapılarınızı ona

Evet gercekten bende eşimin düşüncesini tamamen cuzmus değilim normalde çok merhametlidir kadınlara çocuk karşı yaşlılara hayvanlara yani buna çok şahit olmuşumdur ama ölüme çok soğuk zaten hepimiz bir gün olmiycekmiyiz ölmek yok olmak değildir o insan için üzülmez amcası öldü hiç üzüldüğünü görmedim hatta babaannesi öldüğünde yüksek sesle ağlayan kuzenleriyle tartismisti ama ben agit yakar gibi aglamiyi çok hoş görmüyorum bilmiyorum ama o acıyı yaşarken insan ses tonunu ayarlamayi dusnemiyor kizimda yatıyordu uyanip korkmasın diye kapıyı kappatim yanına gelmememin sebebi aglamami abartı görmüş ama eşim olarak canimin acidigini gormesini isterdim çok kırgınım kızım için takmamaya çalışıyorum

Benim de kayinvalidem vefat etti.. NE kadar aran olmasada bu gibi durumlarda gitmemek olmaz...

Back
X