- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
Nasıl yazcami bilmiyorum aglamaktan ne yazdigimida görmüyorum amcam bir aydi yoğun bakimdaydi sabah annemler gitti durumu çok kötüydü akşam eşim olacak insan gelince amcam çok kotu yarın gidelim dedim ben gelmiyorum sen istiyorsan gidebilirsin diyor sen kötü günümde yanimda olmuycaksan iyi gunumdede olma dedim tartıştık yattı ve amcam ölmüş ben bunu bir saat önce öğrendim başka bir şehirde yaşıyoruz ve bunu duyunca elim ayağım titredi ve ben bunu eşim olacak insana söyledim amcam ölmüş diyorum aglamaktan sesim çıkmıyor gözünü aciyor bana bakiyor tekrar yatiyor ben gitip diğer odada ağladım sesimden rahatsız olup kalkıp sinirlenip kapıyı kapattı yarın pişman olup özür dilesede benimle gelsede ne fayda ben böyle bir insanla nasıl yasarim ömür geçer mi bir insan bukadar katı olurmu bukadar vicdansız olurmu ben yarın giderken özel eşyalarımı yapmayıp birdaha donmemeyi düşünüyorum INŞALLAH bu kararimdan dönmem beni ikna etmesine izin vermeycem çok kotuyum amcam ölmüş ben burda ne yapıyorum allahim kafayı yiycem sadece tertlesmek içimi dukmek istedim
Allah rahmet eylesin, başınız sagolsun
Eşinç duyarsızlıkta zirveye oynuyor. Ben de tahammül edemezdim.
Öte yandan amca sizin amcanız ve 1 aydır yoğun bakımdaymış.
Tek başınıza gitmeliydiniz.
Şu an biraz da kendinize olan kızgınlığınızın acısı çıkıyor.