Çok kötüyüm

Hilel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
451
431
53
Yanlış yere açmış olabilirim ama Allah ım 3 aylık evliyim çok zor şart ile onay alarak evlendik başka memleket de yalnizın gidecek yerim bile yok eşim beni aldattı ilk önce annesin üzerine bile yemin ederek arkadaşın kendi tlden msj laştını dedi sonra bana aşık saplantılı kadın dedi yalanlar yalanlar ... eşimi seni seviyorum derken başkası da ona diyormuş 2. Evlilim çok severek evlendik ailem ölün kalsn şakın dönüş yok dedi napcam bn bir yapan bin yapar hayatım böle mi geçsin

Mesleğin varmi? Ilk evliliginden cocuk varmi? Birikmis paran ve ya altının var mı??
Cok üzüldüm. 3 aylik evlilikte rengini erkenden belli etmiş yazık olsun ona :(

Allah yardımcın olsun. Eşinin böyle yapmasının sebebi ne? Daha çok yenisiniz çünkü.

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm 😣 çalışıyor musunuz ? Eşinizi ne zamandır taniyordunuz

Çocuk yapmadan (yaşanacağı varmış) bunu görmen iyi olmuş, Allah yardımcın olsun. Bu kadar erkenden neyden sıkılmış , neyi aramış da bulamamış... hiçbiri bahane değil ama bahanesi neymiş... ağzıma geleni sayasım geldi!

İş ayarlayin kendi ayaklarınızin üstünde durun ve bosanin. Aileniz en fazla ne yapar

C
Yanlış yere açmış olabilirim ama Allah ım 3 aylık evliyim çok zor şart ile onay alarak evlendik başka memleket de yalnizın gidecek yerim bile yok eşim beni aldattı ilk önce annesin üzerine bile yemin ederek arkadaşın kendi tlden msj laştını dedi sonra bana aşık saplantılı kadın dedi yalanlar yalanlar ... eşimi seni seviyorum derken başkası da ona diyormuş 2. Evlilim çok severek evlendik ailem ölün kalsn şakın dönüş yok dedi napcam bn bir yapan bin yapar hayatım böle mi geçsin
Cnm ya cok kotu bi durum erkek iste napicaksin hepsi ayni

[/QUOTE aldattigina eminseniz hemen bir ise girin calismaya baslayin 1 2 ay ondan uzak durun ayrilcaginizi belli etmeyin 1 2 ay da kazandiginiz parayi kiraya verin calisin asgeri ucret size yeter 2 ay disinizi sıkın cocuk yapmayin sakın dedigim gibi 2 3 ay disini sık bu surede ise gir valis 2 3 ayda kazancagin parayla ev tut calismaya devam et gecinir gidersin kuzum altinlarin varsa sat kiraya cik

Ne olursa olsun ayrılın bu şekilde yaşamaya mahkum değilsiniz.Olmadıysa olmadı herkes kendi seçimlerinin sonucuna katlanır bu kimseyi ilgilendirmez.İşiniz varsa hiç durmayın.

İçinde gerçekten affetmeden mutlu olamazsın. Kendini tart önce bence

Back
X