- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Amin sımdıde bırsey olmamıs gıbı cekırdek citlıyor psikopatLütfen bir an önce çıkın o evden. Şiddetinden korunmaniz için sığınma evini mantıklı buluyorum zira ailenizin ya da akraba eş dost tanıdıklarınızın evinde de bulacaktır sizi. Yarın işe gidiyorsa o yokken çıkın gidin. Varlığında şiddetin dozunu artırabilir, daha kötü sonuçlar olabilir. Rabbim korusun sizi ve çocuklarınızı.
Aılem arkamda degıl annem pazar gunu dinlenme günü olur öyle seyler dedi ne yapsın bilmem ne dıye zırvaladı babam da barıstırmak ıcın ugrasır artık içimden gelmiyor ona karşı ıyı olmak bıran once bitsin bu ıskenceSakin ol sığınma evi çare olacak mı canım sonrasını da düşün çocuklar kaç yaşında ailenin yanına gidemez misin
Bir anlık karar verme sonrasını da düşün allahım yardımcın olsun inşallah
Peki işin mesleğin paran var mı gelecek planın var mı ve kaç çocuk var yaşları kaç bunlar da önemliAılem arkamda degıl annem pazar gunu dinlenme günü olur öyle seyler dedi ne yapsın bilmem ne dıye zırvaladı babam da barıstırmak ıcın ugrasır artık içimden gelmiyor ona karşı ıyı olmak bıran once bitsin bu ıskence
Meslegım yok bıraz altınım var onları alacam cocuklar biri bes dıger bır bucukPeki işin mesleğin paran var mı gelecek planın var mı ve kaç çocuk var yaşları kaç bunlar da önemli
He he3. cocuğu yapmazsınıız umarım
Aynen duzelir dıye cok sabrettım birazcık ıyı oluyor sonra hiç yoktan tartısma cıkarıyor bende mutlu olmak istiyorum artık dua edin lutfenEski konularınıza göz attım. Yıllardır çok mutsuzsunuz bu adam yüzünden. Daha fazla cekmeyin diyeceğim ama uzaktan konuşmak kolay tabi. Allah yardimciniz olsun.
Amin ınsallah cocuklarımı alıp gitmek istiyorum izimi kaybettıreyım diyorum bır yandan da bosanma davası acıp oyle mı gitsem diyorum kafam allak bullakAllah yardımcınız olsun insallah bir an once
Çocuklarin ve sana bi zarar gelmeden kurtulursunuz o adi şerefsizden
Bütün konularını biliyorum az çok kocana diyecek söz bulamıyorum artık ama beni en çok şaşırtan kişi annen kendisi boşanmış yurtdışına gitmiş neden sana böyle davranıyor inan anlamıyorum sana en çok destek olması gerek kişi aslında.Aılem arkamda degıl annem pazar gunu dinlenme günü olur öyle seyler dedi ne yapsın bilmem ne dıye zırvaladı babam da barıstırmak ıcın ugrasır artık içimden gelmiyor ona karşı ıyı olmak bıran once bitsin bu ıskence
Annem evlendı turkıye de altınların yarısını aldım maddiyat sorun degil bulurum kalacak yer de cocuklarım ne olacak cesaretim yok uzuluyorum onlar ıcınBütün konularını biliyorum az çok kocana diyecek söz bulamıyorum artık ama beni en çok şaşırtan kişi annen kendisi boşanmış yurtdışına gitmiş neden sana böyle davranıyor inan anlamıyorum sana en çok destek olması gerek kişi aslında.
Altınlarını aldın mı bu arada kayınpederinden.
Maddiyatiniz varsa neden korkuyorsunuz.Annem evlendı turkıye de altınların yarısını aldım maddiyat sorun degil bulurum kalacak yer de cocuklarım ne olacak cesaretim yok uzuluyorum onlar ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?