- Konu Sahibi Mayisgelini
Nasıl yaniYazdığınla nick in hiç uyuşmadı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaniYazdığınla nick in hiç uyuşmadı :)
Akrep burcu hep libidosu ile bilinir ya istek yok deyince ondan dedimNasıl yani
Canim bende 2 yıl evliyim 8 ay gibi bi süre vajinimustum kendim yendim parmak egzersizleri ile malesef sevgi evliliğin vajinismusa ilgisi yok ben şuan atlattım ama eşim sevgiliyken geçirdiği vakti şimdi geçirmiyor şuan çocuk için uğraşıyorum psikolojik olarak çok kotuyumKızlar 7 aydır vajinusmus hastasıyım kendi kendime yenmeye çalışıyorum.tedavi ücretleri cok yüksek evde bir şekilde belli bir aşamaya geldim ama yapayalnız üstesinden gelmeye çalışıyorum resmen.eşim evlenmeden önce gezdirirdi oda çalışır bende çalışırdım.haftada bir iznimizde birbirimize vakit ayırırdık.evlendikten sonra cok değişti.cok bos zamanı var ama bana hiç zamanı yok.Bende çalışmıyorum sınava hazırlanıyorum artık patlayacak noktaya geldim.benimle birşey yapmak istemiyor.aksamdan aksama görüşmek yetiyor.bunun etkisi vajinusmus olarabilir mi yoksa artık beni sevmiyor mu.lütfen yardım edin..bana olan ilgisini benimle birşey yapmasını sağlayabilir miyim ne yapmam gerek...
Tüm umudum yıkıldı suan..Canim bende 2 yıl evliyim 8 ay gibi bi süre vajinimustum kendim yendim parmak egzersizleri ile malesef sevgi evliliğin vajinismusa ilgisi yok ben şuan atlattım ama eşim sevgiliyken geçirdiği vakti şimdi geçirmiyor şuan çocuk için uğraşıyorum psikolojik olarak çok kotuyum
Cok sey yaptım suan egzersiz aşamasındayım.yenmeye çalışıcam ama değilen birşey olcagını çok düşünmüyorum.yada erkegi yatakta mutlu etmek nedir bunu mu araştırmam lazım bilmiyorm.bazen bakıyorum bunu iyi kullanan kadınlar cok mutlu.bazılarıda hem cinsellkten sogumus hem mutsuz oluyor.kafam cok karısık..Öncelikle sen bu konuya yoğunlaş. aç internetten video izle. Cinsellik nedir gibi. Psikiyatrlar var bilgi veren onları izle.
Evde ayrı ayrı takılmayın. Akşamları işiniz bitince geçin yatak odasına birbirinize sarılıp konuşun. Yakınlık gösterin. Aranızda her zaman ten teması olsun.
Siz bu durumu erteledikçe araya daha da uzaklık girecek 7 ay az zaman değil.
Bizimki oynuyor ama mesela tartışma varsa sıkıldıysa açıyor.yani oynadıgı için degilde tartıştıktan snra orada rahatlıyor..Eşinizin pubg oynadığını söylemiştiniz bir yerde. Oyun bağımlılığı gibi bir şey varsa bu da etkili olabilir. Benimkisi de oynuyor ve kötü gittiği zaman hep oyuna çok kaptırdığı zamanlara denk geliyor
Hamilelik ve vajinusmus cok etkiliyo dicem ama hamilelkte hala kocasıyl mutlu olan cok insan var.bizim eşler sıkıntılı sanki..Evliligimin 3 ayı vajinismus tum. Aşkimiza buyuk darbe vurdu.. cinselliksiz evlilik erkekleri kopariyor. 3 sene kadar cok guzel cinsellik olmadı. Kizim doguncada sekteye uğradı. Yaklasik 1 senedir daha iyi. Ama yine hamileyim. Mesela 2 hafta kadar hic olmadi. Gectigimiz hafta sacma sapan seylerden cok kavga ettik
Haklısınız.vajinusmusu eşim için degil önce kendim için yenmeye calısıcam.Sonrasındada Allah büyük...12 sayfa okudum çatlayacaktım neredeyse, herkes de adamı suçlamış. Nihayet siz yazmışsınız doğruyu.
Sorun sizin sorununuz M Mayisgelini , neden adam çözmek zorunda bunu? Hadi birkaç kere denedi , gayret gösterdi ama adam doktor değil ki elinden gelen bu demek ki. Zaten cinsel konuda bilgisiz ve bu yüzden eksik hissediyor muhtemelen kendini bir de bunun yükünü vermişsiniz omuzlarına başarısız oldukça , iyice kırılmıştır erkeklik gururu.
Sanki bu durum işinize geliyor gibi, vajinismusu yenemiyorum çünkü onun yüzündene inandırmışsınız kendinizi. Bu sizin sorununuz, siz çözmek zorundasınız. Eşiniz ereksiyon olamasaydı gitsin tedavi olsun derdi herkes, siz iyileştirin denmezdi. Onun yapabileceği en iyi şey anlayışlı olmak bence ,ki onu da elinden geldiğince yapıyor belli. Ne yapayım tecavüz mü edeyim demiş zaten. Bi silkelenin, kadınlık gücünüzün farkına varın.
Buyuk kizimdaki hamileligim kanamaliydi. 9 ayda bir kez oldu. Hatta 40 hafta da dogurdum. Son hafta esime yakvarmistim Yine de olmamistiHamilelik ve vajinusmus cok etkiliyo dicem ama hamilelkte hala kocasıyl mutlu olan cok insan var.bizim eşler sıkıntılı sanki..
Neden böyle oldunuz ? Evlenmeden evvel nadıl bi sevgililik dönemi geçirdiniz ?Hayır hergün evdeyim..bişeyler yapalım sıkıldım diyorum daha dün arkadaslarınlaydın diyor.yani haftada bir ya da iki haftada bir arkadaslarınla görüşüyorum.ama o iyiyim sanıyorum.söyledigimdede işin gücün yiyim içiyim geziyim diyor..bu cümleyi hakedecek ne yaptım ya da bana bunj diyebilecek ne yaptı cok merak ediyorum..
Öyle düşünme kegel egzersizleri yap önce vajinan8n diş kısmına dokun bi sonraki gün yavaşça içine ben bu şekild e 3 parmağa kadar soktumTüm umudum yıkıldı suan..
Memur ol diyor bana ısrarla biraz önce konustuk.ev geçindirmek o kadar zorki.sende dersini çalış meslegini eline al birbirimze zaman ayıracak maddi gücünüzde olsun zamanımzda olsn diyor.suan herşeyi tek basıma idare ediyorum ve gerçekten cok stresliyim dedi.ama ben yemin ederim beni hergün gezdir tozdur demiyorum ayda bir olsa bi sinemaya götürse snraki ay yemege cıkartsa cok mu sey istiyorum ya.bence tamamen bahane.uzaklaşıyor benden..
sevgili mayis gelini.Memur ol diyor bana ısrarla biraz önce konustuk.ev geçindirmek o kadar zorki.sende dersini çalış meslegini eline al birbirimze zaman ayıracak maddi gücünüzde olsun zamanımzda olsn diyor.suan herşeyi tek basıma idare ediyorum ve gerçekten cok stresliyim dedi.ama ben yemin ederim beni hergün gezdir tozdur demiyorum ayda bir olsa bi sinemaya götürse snraki ay yemege cıkartsa cok mu sey istiyorum ya.bence tamamen bahane.uzaklaşıyor benden..
Akrep özellikleri pek yok bende aslındaAkrep burcu hep libidosu ile bilinir ya istek yok deyince ondan dedim
Egzersiz olmadan yenilmez mi ya bu illet yok mu öyle yenen ? Sizde egzersizle mi yendiniz ?Vajinumus bendede vardi tam 13 gun surdu. Soguk soguk terler dokuyordum.doktorada gidemedim.sonunda burda okuya okuya kendim hallettim.benim esimde sinirliydi cok agladim cok sizlandim ama sonra bir baktim olmus.hergun deneye deneye cozersin bu isi.7 ay uzun sure uzatmissn baya