Cok kotuyum

İnsanlar bize derdini açıyor ve sizde tam da onu derdini hedef olarak yaraliyorsunuz.çok ayipliyorum bu mesajınızı.
Konu sahibinin üslubunu gördünüz mü?
Gene ben üsluplu yazdım.
Neyse bu konudan çıktım.

Beni daha alıntılamayın.

Adam naptı yani sizce çocuğunuz olmuyor diye oğlunun karısının yanında oğluna başka kız mı gösterdi bu mudur ana fikir? Kayınpeder belli ki densiz birisi çok saçma tepkiler vermişsiniz. Ne olursa olsun senin baban baba mı deme hakkını vermez bu size. Azıcık büyüyün
Değil normal bir babanın yaptığı değil babasının yaptığını yanlız ben size bir şey söylim mi
İnsanlar bize derdini açıyor ve sizde tam da onu derdini hedef olarak yaraliyorsunuz.çok ayipliyorum bu mesajınızı.
Anlatana iste bos verin

Gereksiz büyütmüşsünüz.
Ayrıca kimse benim babama senin baban baba değil deme cürretinde bulunamaz.
Eşim dahil.
Yediririm o lafı.
İster en kötü baba olsun ben karar veririm baba mı değil mi...
Üçüncü şahısları ilgilendirmez

Gereksiz büyütmüşsünüz.
Ayrıca kimse benim babama senin baban baba değil deme cürretinde bulunamaz.
Eşim dahil.
Yediririm o lafı.
İster en kötü baba olsun ben karar veririm baba mı değil mi...
Üçüncü şahısları ilgilendirmez
Ay yeter ya tutrdunuz ayni şeyi sinirden dedim diyorum anlamiyorsunuz ben burda o anki kotu durumumu yazıp paylaşmak istedim cımbızla seçip benim laflarimi soylemeyin tamam söyledim dedim geçti ve bitti şükürler olsun

Saygısızlığın nirvanasını yapmışsınız..

Haksızsınız!
Öyle biri senin evliliğinde olunca herşeyi ne çomak sokunca anlarsın okey ki bu kelimeyi eşim dahi söylemedi bana siz neden bu kadar uzatiyorsunuz biriniz diyor diğeri kopyaları yapıştır yapiyor

Ay yeter ya tutrdunuz ayni şeyi sinirden dedim diyorum anlamiyorsunuz ben burda o anki kotu durumumu yazıp paylaşmak istedim cımbızla seçip benim laflarimi soylemeyin tamam söyledim dedim geçti ve bitti şükürler olsun
Canım senin reglin mi yakın?
Sağa sola kükrüyorsun da....:KK14:

Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve çocuğum yok 2 tane düşük oldu bugün eşim ise gitmedi evdeydik herşey cok güzeldi yemeğimiz yedik alış verişe gittik çayımızı ictik eşimin ailesine gittik mutfaklardi hepsi biz gectik oturduk konuştuk sohbet ettik falan konu eşimin babasının isine geldi kendisi havalimaninda temizlik görevlisi iste şöyle yapiyoruz boyle yapıyoruz falan dedi güldü güldürdü sonra esime dedi ki orda senin yasında bir tane kız var oğlum beni çok seviyor güvenlik ben kıza dedim kızım sende benim kizimsin neden bu kadar makyaj suruyorsun dedi bende baba sana ne milletten yanlış anlicaklar boyle bir zamanda dedim yok kızım oda beni babası olarak görüyor kızım dedi sonra kizin resmini açtı eşime gösterdi benim çok zoruma gitti yediremedim açıkçası sonra bütün güvenlik genç kızların resimlerini açıp eşime eşimin annesine gösterdi ben sinirlendim kalktim odaya geçtim kesimde babasıyla TV odasına geçti biraz oturdular kalktık kendi evimize geldik ben eşime söyledim baban neden boyle bir şey yaptı dedim ne var bunda kotu birşey yok dedi bende dedim zoruma gidiyor baban ne hakla boyle bir davranış da bulunuyor dedim abartiyorsun falan dedi bende dedim ki senin baban baba mi dedim iyi bir baba boyle yapmaz dedim senin baban bu şekilde sana babalık yapıyor ama baba değil dedim çok sinirlendim ama esimde bu lafları duyunca sinirlendi karşılıklı tartıştık babamı aricam git dedi bende ara dedim telefonum ondaydı babamida aricam gelsinler dedi bende aynen ara dedim benim babamı da ara senin babanın marifetlerini soyliyim de baban utansın dedim sonra baya tartıştık ve benim sinirden ellerim titriyor haksiz miyim arkadaşlar siz söyleyin (uzun oldu biraz hakkınızı helal edin )
Bir bitmedi gitti ya bıktık bıktık. Artık kocamızın ailesindeki sorunlar bir bitsin. Onların dengesiz davranışlarıyla geçiyor ömrümüz. Allah yardımcın olsun. İçinde ne tutacaksın. Ben olsam derdim baba hiç hoş değil bu yaptığın diye. Sanki oğlu bekar da kız aramaya çıkmış gibi. Üff sinir oldum.

Bir bitmedi gitti ya bıktık bıktık. Artık kocamızın ailesindeki sorunlar bir bitsin. Onların dengesiz davranışlarıyla geçiyor ömrümüz. Allah yardımcın olsun. İçinde ne tutacaksın. Ben olsam derdim baba hiç hoş değil bu yaptığın diye. Sanki oğlu bekar da kız aramaya çıkmış gibi. Üff sinir oldum.
Anlayana iste canım şükür halletik biz 😊

iki günlük gelinsiniz ..kalkmış kaç senelik babanın babaligini sorguluuorsunuz..yahu baba oğul , ana oğul arasına bukadar girmeyin gelinler ya ..ay nasıl sacma bir konu
2 günlük gelin değilim 3 yıllık evli 4 yıllık flor tüm var 7 yıl benim eşime yaptığımı değil babası kimse yapmadı bunu da eşim biliyor ve sizin buyuttugunuz kadar büyütme kaynimgil bile yenge sen takma üzülme diyorsa yapan otursun hatasını dusunsun der susuram bu saatten sonra gereksiz cevaplariniza cevap vermeyi düşünmüyorum artik

3 senedir çocugunuz olmuyor diye, oğluna yeni bir eş mi bakıyor acaba. O yuzden begendiğin var mı içlerinde der gibi tüm kızları göstermiş olabilir mi. Başka ne amaçla gösterebilir ki yani ne alaka,İlk okuyuşumda bu geldi aklıma. Zırcahil insan çok malesef.

Back
X