• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotuyum

alev307

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47
Puanlar
48
Cok zor zamanlardan geçiyorum.tekrar ilaca başladım ama sanırım ilacın yan etkileri daha da alevlendirdi şikayetlerimi cok korkuyorum lutfen bir yardımcı olsun.yemek yiyemiyorum ishal bulanti ayakta duramıyorum sürekli sıçrayarak uyanıyorum carpinti ve bir korku hali.Gececek mi bunlar 5nci gündeyim.Lutfen bilen biri yazsın.kendimi cok kötü hissediyorum kimsem de yok cok caresizim

Kimse yok mu biri geçecek desin lutfen.ilac kullanmakla hata mi ettim.iyi olacağımı bilsem sabredecegim

Cok zor zamanlardan geçiyorum.tekrar ilaca başladım ama sanırım ilacın yan etkileri daha da alevlendirdi şikayetlerimi cok korkuyorum lutfen bir yardımcı olsun.yemek yiyemiyorum ishal bulanti ayakta duramıyorum sürekli sıçrayarak uyanıyorum carpinti ve bir korku hali.Gececek mi bunlar 5nci gündeyim.Lutfen bilen biri yazsın.kendimi cok kötü hissediyorum kimsem de yok cok caresizim
Ben ilaç kullanmadım ama kullanan insanlar ilk zaman ilacın belirtileri daha arttırdığını daha sonra etki ettiğini söylüyor

Başka şikayetleriniz var mı

Kalp carpintisi iştahsızlık bulanti en çokta korku panik hali ilaçtan once böyle değildim ilac yapti bu kadar arada kaldim devam edeyim mi diye

Doktor vermediyse ilacı kullanma daha da artabilir şikayetlerin

Dr verdi kaygi bozukluğu icin.sadece ne zaman gececek bu şikayetlerim yada hic beklemeyip başka bir ilacla mi değişmem gerekiyor.2 hafta sonra kontrolü.En az yan etki bunun ise başka ilac verse o da mi ayni şeyleri yapacak.Kafam cok karisik

Hangi ilaç bu. İlk zamanlar sıkıntıları arttırıyor sonra etki ediyor diyorlar bilemiyorum tabi kullanan arkadaşlar daha iyi fikir verirler

Lustral 3 yil oncede kullanmıştım.25 yaşından beri 3 yilda yada 4 yilda bir zor dönemlerim olunca kullanıyorum 6 ay sonra bırakıyorum.Ama bu kadar oluyormuydum bilmiyorum.gun icinde birden sıcak basması sol kol uyuşması bir korku hali kendimi kötü hissediyorum.kullanan varsa lutfen yazsin

Bununla ilgili başka başlıklar da açılmıştı baktınız mı onlara

15 gün sonra rahatlatıyor die biliyorum, ilk zamanlar bu belirtiler çok normal terleme çarpıntı daha büyük kaygı

Bununla ilgili başka başlıklar da açılmıştı baktınız mı onlara
Aslında ben de donem donem kullandım.Hic böyle olmamisti.Belki o donemler bu kadar zor bir donem degildi benim için. Sabretmekten başka çare yok sanırım mecburum kullanmaya cunku.Tesekkurler dönüşleriniz icin Allah razı olsun sizden

15 gün sonra rahatlatıyor die biliyorum, ilk zamanlar bu belirtiler çok normal terleme çarpıntı daha büyük kaygı
Umarım oyle olur rahatlatmadan ziyade keske şikayetlerimi başta bu kadar alevlendirmeseydi keske😔Beni daha da paniklendirdi suan da iyi degilim ama dayanmaya çalışıyorum.Umarim gitgide hafifler

Aslında ben de donem donem kullandım.Hic böyle olmamisti.Belki o donemler bu kadar zor bir donem degildi benim için. Sabretmekten başka çare yok sanırım mecburum kullanmaya cunku.Tesekkurler dönüşleriniz icin Allah razı olsun sizden
Sizden de insaAllah Rabbim şifanızı versin. Bende zor ve stresli bir dönemden geçiyorum çeşitli sıkıntılar bende de var ama ilaç kullanmıyorum

Cok zor gercekten nasil idare edebiliyorsunuz bende 4 yil boyunca veya daha uzun kullanmadığım oluyor ta ki beni cok derinden etkileyen bir durum olunca eşimin annesi kanser ameliyat ve sonrası cok zor seyler yaşadık vucut olarak bittim ben.Psikolojik olarak bende cok yiprandim.Dayanamadim artik başladım ilaca.

Allah yardımcınız olsun bende de bu rahatsızlık var. Arttığı dönemlerdeki olaylara odaklanın sizi ne tetikliyor? Ona göre hayatınızdan çıkarmaya çalışın.

Böyle zamanlarda hemen duş yapın.Abdest alın negatiflerden arının derim.Bol bol Ya Şafi Ya Muhyi esmasını,İnşirah suresini ve şifa duasını okuyun.Hepsi internette var.Nazara inanırım Felak ve Nas suresini de okuyun.Ne kadar rahatladığınızı göreceksiniz.Geçmiş olsun🌸

Öncelikle çok geçmiş olsun ve unutmayın ki nasıl Migren tuttuğunda ilaç almak doğalsa ruhumuz ağrıdığında da ilaç almak o kadar doğaldır bende kullandım bir dönem ve iyiki kullanmışım diyorum şimdi çok daha iyiyim ilk zamanlar yan etkiler doğal şuan belli ki bir atak sürecindesiniz kendinizde sorun aramayın kendinizi hiç bir şeye zorlamayın bırakın ilaçlar işini yapsın ve tedaviyi aksatmayın zaten 1 ay içinde farkı göreceksiniz emin olun bu günler sisli ama bir o kadar uzak kalmış olacak ağlamak isterseniz ağlayın uyumak isterseniz uyuyun bedeninizi zorlamayın hepsinin geçici olduğunu da unutmayın

Cok zor gercekten nasil idare edebiliyorsunuz bende 4 yil boyunca veya daha uzun kullanmadığım oluyor ta ki beni cok derinden etkileyen bir durum olunca eşimin annesi kanser ameliyat ve sonrası cok zor seyler yaşadık vucut olarak bittim ben.Psikolojik olarak bende cok yiprandim.Dayanamadim artik başladım ilaca.
İlaç kullanmaktan çekiniyorum biraz zorlanıyorum elbette bu şekilde devam etmek zor bende daha önceleri de yaşamıştım ama en zoru bu sefer oldu 2 aydır çok sıkıntıdayım bende

İlacı neden altı ay sonra bırakıyorsunuz o kısmı anlamadım kendi kafanıza göre bırakmıyorsunuzdur umarım beş gün olmuş daha çok erken iki hafta bir ay gibi bir sürede etki eder bu süreçte hâlâ şikayetleriniz aynıysa doktorla görüşün derim

Back
X