Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba..
Çocukluğumdan buyana hep sorun yaşadım ailevi olaylardan etkilendim ve sonucunda 4. sınıftan itibaren vitiligo(alaca) hastalığı başladı önce dizlerimi sardı çok fazla büyüktü etek şort kapri dahi giyemiyordum sonra kendiliğinden gitti nasıl oldu anlamadım araştırdım çok araştırdım tedavisi yokmuş kuran'da alaca hastalığına baktım Hz. isa'nın Allahın izniyle tedavi ettiği görülmüş şuanda dizlerimde yok fakat ufak tefek ayak bileklerimde göz kenarlarımda ve koltuk altımda boynumda hafif hafif çıkıyor güneşten sakınıyorum hatta dışarı dahi çıkmıyorum senelerdir okuldan eve lise 3 öğrencisiyim sabahları kalktığımda gözlerimi beyaz beyaz görünce içim burkuluyor canım yanıyor niye diyorum sevgilim var gündüz kapatıyorum beyazlıklarımı makyajla vs peki ya evlenince? intihar etmeyi düşündüm laroxyl alıcaktım 4 kutu bir haber okumuştum bir kız intihar ederken almış ve ölmüş sanki yaşamak boş gibi ama kaldıramıyorum şuan bile gözlerim doldu Allah dert verirse dermanını da verirmiş ama neden bunun şifası yok boşluktayım düşebilirim hayatımda biri var ama heycan yok sadece var seviyor mu bilmiyorum severse de beni haketmediğini ya da ben seversem bağlanıp beni böyle vitiligo hastalığı olan birini haketmiyor diye düşünüp daha çok bunalıma gireceğim namaza başladım 1 haftadır kılıyorum ansızın ölüm geliyor aklıma ve mutlu oluyorum napıyorum ben? napıyorummmm..
ışin en kötü yani ne biliyor musun?
Babama üzülüyorum bu hastalığa vucudumu sardı dedikçe umrunda dahi olmadığımı görüyorum durumu da çok iyi günahım ne diyorum nerede hata yaptım ah edesim geliyor babadır diyorum edemiyorum ...
ışte bana en çok koyan da bir babanın umursamazlığı...