Çok kötüyüm :(

Bebek 1 aylik bile degil ne demek?

Kac haftalik hamilesin?

Bir de sen calisiyorsun. Aksam gelip is yapmani mi bekliyor? Ne icin naz yaptigini soyluyor sevgili k.valide?

Bebek 1 aylik bile degil ne demek?

Kac haftalik hamilesin?

Bir de sen calisiyorsun. Aksam gelip is yapmani mi bekliyor? Ne icin naz yaptigini soyluyor sevgili k.valide?

4+5 . Görümcemde hamile onunla kıyaslıyor benı ya dıyorum ben çalışıyorum ne yapmamaı beklıyosun.Oda evde oturmuyomuş bütün gün işi gücü varmış.Kendi evim olsa böylemı yasıcakmışım.

işin çok zor canım çok daha bebek bir aylık değil bilmem ne yorumları yapıyorlarmış nihayetinde can değil mi bu ? ister bir günlük olsun ister 9 aylık olsun can taşıyorsun yani Allah korusun bebek düşse onda bile seni kabahatli görür bunlar bir çocuğu taşıyamadı die ama kendileri de kenara çekilir ve kendilerine hiç hata bulmazlar Allah ıslah etsin sen doğum yapınca bile bir gün yatsan ne yatıyorsun herkes doğum yapar derler yani çok çetrefilli hayatın olacak rabbim sabır versin sana onların şerrinden korusun belki kaynanan düzelse eşin daha iyi olur seni kaybetmeye korkuyorsa anasının dolduruşuna geliyordur yani iş kaynananın insafına kalmış onunla iyi geçinmeye çalış derdini tasanı otur anlat güzel güzel belki yüreği sızlar

sanırım kocanda çok genç.ikinizde çocuksunuz canım yaa.anne kuzusu toy bir erkekler kaynana evinde oturursan böyle sorunlarının olması kaçınılmaz işte:50:yapabileceğin en iyi şey evleri ayırmak için eşini ikna etmek yoksa bu sıkıntıların sonu gelmez.evini ayırana kadar da çok sessiz kalma gerektiği zaman saygısızlık yapmadan cevaplarını ver kendini fazla ezdirme Allah yardımcın olsun

sanırım kocanda çok genç.ikinizde çocuksunuz canım yaa.anne kuzusu toy bir erkekler kaynana evinde oturursan böyle sorunlarının olması kaçınılmaz işte:50:yapabileceğin en iyi şey evleri ayırmak için eşini ikna etmek yoksa bu sıkıntıların sonu gelmez.evini ayırana kadar da çok sessiz kalma gerektiği zaman saygısızlık yapmadan cevaplarını ver kendini fazla ezdirme Allah yardımcın olsun

eşim 25 yasında..Amin inşllhh

işin çok zor canım çok daha bebek bir aylık değil bilmem ne yorumları yapıyorlarmış nihayetinde can değil mi bu ? ister bir günlük olsun ister 9 aylık olsun can taşıyorsun yani Allah korusun bebek düşse onda bile seni kabahatli görür bunlar bir çocuğu taşıyamadı die ama kendileri de kenara çekilir ve kendilerine hiç hata bulmazlar Allah ıslah etsin sen doğum yapınca bile bir gün yatsan ne yatıyorsun herkes doğum yapar derler yani çok çetrefilli hayatın olacak rabbim sabır versin sana onların şerrinden korusun belki kaynanan düzelse eşin daha iyi olur seni kaybetmeye korkuyorsa anasının dolduruşuna geliyordur yani iş kaynananın insafına kalmış onunla iyi geçinmeye çalış derdini tasanı otur anlat güzel güzel belki yüreği sızlar

Amin inşllh allah razı olsun..

yasın daha cok kucuk. keske hamile kalmak icin bekleseydin biraz daha. kac yıllık evlisin? ayrı eve tasındıktan sonra hamile kalırdın. boyle cok zor olacak.. sen uzuleceksin, strese gireceksin. yarın bebegin dogdugunda da bu kadın senden cok sey beklicek...

eşinle kayınvalidenle otur adam akıllı konuş öyle ağlamayla falan iş çözülmez baktın olmuyor ailenin yanına git kimse için değmez hem hamilesin işten gelicen gelip iş güç yapıcan köle mi alıyorlar ayrıca ne acıdırki karnındaki bebek için eşin"1 aylık birşey olmz diyor" yazık ve sen bu adamdan çocuk yapıyosun ve daha 19 yaşındasın

Kızıyorum size hemde çok kızıyorum ! Kocana kıyamıyorsun ama o sana kıyıyor..Kendine merhamet et madem eşin evi terketmenden korkuyor evinizi ayırmasını iste yoksa daha çooook ezilirsin güzelim..Gerekirse evini terketmekte kararlı olduğunu göster..

yasın daha cok kucuk. keske hamile kalmak icin bekleseydin biraz daha. kac yıllık evlisin? ayrı eve tasındıktan sonra hamile kalırdın. boyle cok zor olacak.. sen uzuleceksin, strese gireceksin. yarın bebegin dogdugunda da bu kadın senden cok sey beklicek...

daha 9 aylık evliyim.Bebekse dediğim gibi istiyodum ama suan erken olduğundan önlemımı alıyordum.

Canim seninle ayni seyleri yasadim.
Bende 19 yasindaydim ilk hamileligimde, bende kaynanamla beraber oturuyordum, benim kocamda annesine tapardi ( tövbe hasa) , kendim istemistim evlenmeyi üstelikte yurtdisina gelin geldim.
Henüz cok yeni evlisin ve suanda esini degistiremezsin, onun icin hep annesi haklidir.
Aglamakta fayda etmez, bebegine zarar verir sadece.
Ama sunu yapabilirsin.
Gittigin kadin doktoruna durumunu anlat, esine bebegin dösebilecegini durumun riskli oldugunu, dikkat edilmesi gerektigini, üzülmemen gerektigini falan söylesin esine.
Ama doktora esinle git ve esinde hep yaninda olsun, sen doktorla önceden konus.
Birtek bunun faydasi olabilir.

Son düzenleme:
Canim seninle ayni seyleri yasadim.
Bende 19 yasindaydim ilk hamileligimde, bende kaynanamla beraber oturuyordum, benim kocamda annesine tapardi ( tövbe hasa) , kendim istemistim evlenmeyi üstelikte yurtdisina gelin geldim.
Henüz cok yeni evlisin ve suanda esini degistiremezsin, onun icin hep annesi haklidir.
Aglamakta fayda etmez, bebegine zarar verir sadece.
Ama sunu yapabilirsin.
Gittigin kadin doktoruna durumunu anlat, esine bebegin dösebilecegini durumun riskli oldugunu, dikkat edilmesi gerektigini, üzülmemen gerektigini falan söylesin esine.
Ama doktora esinle git ve esinde hep yaninda olsun, sen doktorla önceden konus.
Birtek bunun faydasi olabilir.

teşekkür ederim.Aslında bnde böyle birşey düşünüyordum.Umarım bir işe yarar.Peki siz nabtınız o durumda.?

teşekkür ederim.Aslında bnde böyle birşey düşünüyordum.Umarım bir işe yarar.Peki siz nabtınız o durumda.?

"Acaba diyorum" diye bir konu acmistim, orada izledigim yolu yazdim cnm..
Simdi ben cok mutluyum Rabbime sükürler olsun.
Esim bir dedigimi iki etmez.
Darisi basina insallah cnm.

çok safım ya nefret edıyorum kendımden.Kmseye kıyamıyorum.Gecen ay kaynanam çok sıkıştığını ve borcu ödemezse eve icra gelcegını söyledı bı bılezıgımı ıstedı zaten butun altınlarımı bozdurmuşlardı.Ben sana daha snra yaparım dedi dayanamadım verdim.Eşime söylemememi istedi.Bi hafta snra dayanmadm eşime syledm ve bana dedıkı eşim: annem bana sordu elıfın blzgnı bzdrp brcu ödeyelımı dıye ben hayr dedım dedı .Annem sana bunu fatıhe söyleme dedımı dedı evet dedim ozman ndn bana anlatıosn bıdaha annmn söyleme dedğini bana syleme dedi.
gecen gun kaynanam eşime demiş elifn blzgnı bzdrdm sana bısy söyledımı demş eşimde sadece hayır söylemedı demiş.. cokk snr oldm

sinir olmakta çok haklısın bunlar seni sınıyor herhalde. bakalım bileziği vereck mi bakalım kocasına söyleyecek mi diye. ben de kocana sinir oldum ne demek ya annem sana söyleme dediyse söyleme demek. ne yapmış da annesi bu adama böyle olmuş.

sinir olmakta çok haklısın bunlar seni sınıyor herhalde. bakalım bileziği vereck mi bakalım kocasına söyleyecek mi diye. ben de kocana sinir oldum ne demek ya annem sana söyleme dediyse söyleme demek. ne yapmış da annesi bu adama böyle olmuş.

Hiç bilmiyorum.ama annmle knşucam herşeyi.Sahipsiz sanıyolar iyice beni.Hep sustum olaylar büyümesin annem üzülmesin abim ortalığı karıştırmasın dıye.

Back
X