Çok kötüyüm :(

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
ztn dün açtığım konu yüzünden moralim bozuk,şimdide evde yanlızım kmse yok bizimkiler şehir dışındalar onlarla gitmedim ama burada da çok sıkıldım ev üzerime geliyo sanki ağlıyorum şu an
sevgilim işte ztn brzcık tartştık sabah hiç aramadı insan arayıp sıkılıyosan yanıma gel demez mi demekki umurunda bile değil tek başıma olmam kim sevgilisini yanlız bırakır ki böyle( ne yapıcam ben iyice bunalıma girdim,arkadaşlarımdan da kmse burada değil kafayı yiycem

Tek derdiniz bu olsun. ..

annenlerle niye gitmedin, hadi gitmedin niye sıkılıyosun çalışmıyosun sanırım, sevgilin çalışıyo her daim hadi yanıma gel diyemez dese zaten o nasıl iş derim, sıkıntıdan ağlamayıda sende duydum kitap oku film seyret çık gez, hayatta ille sevgiliyle kocayla mı bişeyler yapılıyo bağımsız ve tek olarak yapabileceğin hiç mi bişey yok

gitikleri yer sıkılacağım biyer ama kalmam daha kötü oldu,gece yatarken de korktum birazben çalışmıyorum yeni mezun oldum her daim değil sadece bugün için diyebilirdi.şimdide yazmış ki izin alıp geleyim bende alma dedim resmen ilgili görünmek istiyo başka bşy değil.tek başıma bşy yapmaktan zevk almıyorum ki

seni kafamda çok güzel çok alımlı bir genç kız olarak canlandırıyorum, öyle olduğunu hissediyorum ama şu melankolik halin yok mu beni deli ediyo, adam geliyim demiş gelme demişsin şimdide bize dert yanıyosun izin alsaydı gelseydi birlikte bişeyler yapsaydınız madem, sencede fazla şımarık değilmisin bu hakaret değil yanlış anlama ama harbiden 15-16 yaşındaki kız tripleri bunlar

Şu sevgili meselesini hala çözemediğiniz gibi söylenenleri de sallamamakta ısrar ediyorsunuz, bu kadar takıntılı ve obsesif olmayın. Rahat bırakın şu adamı...

Bu arada ne oldu psikolog işi hala gitmedin değil mi? :)

Son düzenleme:

tşk ederim:)
geliyim dedi ama izin alsa ben kendimi suçlu hissedicem alma dedim bşy demedi yani gerçekten isteseydi gelirdi.bide mesaisi 5te bitiyo,akşam 4 te çıkayım geliyim demesini beklerdim.dünki olaylar yüzünden ztn içim şüphe dolu onada söyledim ama hiçbirşey yapmıyo bunu düzelttmek için,haklısın öyle düşünmekte ama gerçekten ilgisizliğe hiç gelemiyorum çok üzülüyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum burda

yoo gittim geçen hafta hatta konu açtm söyledim gitiğimi:)ilaca fln gerek görülmedi ama devam edersem faydasını görürmüşüm

yoo gittim geçen hafta hatta konu açtm söyledim gitiğimi:)ilaca fln gerek görülmedi ama devam edersem faydasını görürmüşüm

psikologlar ilaç yazmaz zaten psikaytristler yazar ki gittiğin doktora ne anlattığın da önemli bence buraya yazdığın konuları bi çıktı olarak verseydinde doktor doğru değerlendirebilseydi. yok aradı yok aramadı yok erken çıksaydı yok lisans yok o baktı ...

Her daim etrafınızda sizi pohpohlayacak ,ilgi alaka gösterecek birilerini arıyorsunuz .sizinki düpedüz şımarıklık.

önce psikiyatriste gittim o yazmadı ztn,yani anlattım ama çok ayrıntılı anlatmadım açıkcası oda sormadı yüzeysel anlattım

yeni mezunum yazmış onu gormese3n bende ergen tribi diye düşünmüştüm

ama haksızmıyım telinde gördüklerimden sonra,ve dün iftarda da yanlızdım neymiş dayısı geliyomuş eşiyle onlara iftara evde olmazsa ayıp olurmuş anneside evde olman lazım demiş dün de yanlız bıraktı beni yani..

Lorena ilk defa sevgilisi dışında bir konu açmış diyecektim ki, sorun yine sevgili, tartıştık neden aramadı? yalnızlık değil sıkıntın bu bence.

Arkadaşım yanlış anlama ama şımarık bir çocuk gibi davranıyorsun. Hep sen, hep sen... Biraz kafanı başka şeylerle meşgul et, hayat bu elbet yalnız kaldığın zamanlarda olur. Hem kendin istememişsin ailenle gitmeyi, sevgilinin de işi gücü var her daim yanında olamaz ki...

oda istemedi gitmemi gitme lütfen dedi bana,keske bi uğraş bulsam kendime ama bulamıyorum böylece bende ilgilenmem onunla anlar beni

bende ilk başta ergen tribi sandım ama mezun olduğunu yazınca çözdüm,bende yanlızlığı sevmem yanlız takılmayı sevmem bu kısmı anlayabiliyorum da şunu anlayamıyorum, sevgiliniz çalışıyor izin alıp gelebilirdi diyorsunuz ,çocuk size izin alayıp geleyim diyor istemiyorsunuz sonra da çok istese alırdı diyorsunuz ,acilen bir işe girin bakın bakalım ha diyince izin veriliyor mu? he birde belki bilmiyorsunuzdur izin alıp gelse günlük yövmiyesi kesilir,şimdi o aylık maaş alıyo amaa derseniz izah edeyim çalıştığınız her gün mesela bugün işe gittini 10 saat çalıştınız aldığı maaş üzerinden o bölünüyor yani bir gün çalışmanın karşılığı mesela 25 tl bunlar birikiyor ve ay başı toplu olarak alıyor,izin alıp geldiğinde de bugünkü parası yanıyor,adam bunu göze alıp geleyim diyor gelme diyorsunuz sonrada istese gelirdi!vallahi çözemedim ben bu durumu, dün iftara gelmedi neymiş dayısı gelmiş .. diyorsunuz ben 27 yaşındayım iftara misafir geldiğinde kusura bakmayın hadi eyvallah diyemiyorum he diceksin ki ama sen bayansın ,ama bunun cinsiyetle alakası yok neyse onu da geçtim mesela bir sinemaya gidin ,tiyatroya yada alışverişe gidin , kitap okuyun ,ev ile ilgilenin,yani çözüm isterseniz mutlaka bulursunuz, hayatı kendinize neden zorlaştırıyorsunuz?

haklısınız ben ztn izin alsın demiyorum öyle yapsa suçlu hissedicektim kendimi.misafir de dayısı yengesi yani ayıp olmazdı diye düşünüyorum ben,şmdi hazırlandığım bi sınav var onunlşa oyalanıyorum ama bi yere kdr en iyisi haftasonları spora yazılmak galiba

bence sen adet dönemindesin

dğlm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…