haklısınız ben ztn izin alsın demiyorum öyle yapsa suçlu hissedicektim kendimi.misafir de dayısı yengesi yani ayıp olmazdı diye düşünüyorum ben,şmdi hazırlandığım bi sınav var onunlşa oyalanıyorum ama bi yere kdr en iyisi haftasonları spora yazılmak galiba
dğlm:)
ozaman erken menepoz
ama haksızmıyım telinde gördüklerimden sonra,ve dün iftarda da yanlızdım neymiş dayısı geliyomuş eşiyle onlara iftara evde olmazsa ayıp olurmuş anneside evde olman lazım demiş dün de yanlız bıraktı beni yani..
Bizim buralarda eve misafir gelecekse bırakıp gidilmez.
ya bide şöyle bşy var bana kızıyosunuzda ben telefonunda gördüğüm isimlerle ilgili bi konu açtım dün sizce ben haksızmıyım siz olsanız şüphelenmezmisiniz onunda siniri var şu an tek başıma kalınca da daha çok düşünür oldum
bu arada bşy daha anlatayım az kalsın unutuyordum ya
bi kaç gün önce benim doğumgünümdü o günde sevgilimin teyzesi beni iftara çağırmıştı uzak oldukları için izin alamadım gidemedim
o günün bi öncesi ben taa gece herkesten önce kutlamasını bekledim msj gelmedi dedim heralde yarın kutlar yarın oldu görüştük beraber vakit geçirdik yok yok kutlamadı yine sonra beni eve bıraktı ve günde sevgilimin teyzesi beni iftara çağırmıştı uzak oldukları için izin alamadım gidemedim.o kadar üzüldüm kii unutmuş olsa doğumgünümden bir hafta önce konuşurken bana demişti ki az kaldı doğumgününe.bilmiyorum neden kutlamadığını.akşam oldu neden unutun dedim hiç değerim yok dedim,bu başladı hemen işte unutmadım da kutlayacaktım da sen teyzemlere gelirsin oradan çıkar bşyler yaparız diye düşündüm de saçmaladı yani.bunun siniride var üzerimde nasıl yapar bu odunluğu ya
Şüphelenmez olur muyum? Hatta soyağacını çıkartırım! Sülalesinde bulunan tüm hanımları tek tek incelemeye alırım nolur nolmaz akraba da olsa evlilik düşenleri incelerim. Cep telefonunu karıştırır, facebookunu incelemeye alırım, hatta üzerine kamera takarım yolda yürürken bile izlerim, akıllı kalemlerden koyarım çantasına ses kaydı alırım! Yetmedi kılık değiştirir takip ederim.... Bence sizde öyle yapın, nefes alırken bile size haber vermesi lazım di mi ama? Ne de olsa sevgiliniz, sahipli malınız sizin.
e bize bunlarla gel lorena
sana deger vermemesi daha buyuk bir sorun
telefonda çıkan numaralardan daha önemli bir problem
Sana ilgi göstermiyorsa, göstertemiyorsan yapacak bşey yok Lorenacım
Ayrıl gitsin, sna deger veren birini elbet bulacaksın
Size o kadar üzüldüm ki yazıkkkk anlatamam. Allah size akıl fikir versin.. hiç yok tan kendinize dert arıyorsunuz ,gidin hastanelerdeki hastaları ziyaret edin nasıl amansız hastalıklarla mucadale edıyorlar gidin kabristanlari zıyaret edın omrunun baharında göçüp gidenleri görün belki ibret olur ,silkelenip kendinize gelirsiniz.
bu da mı gol olmadıtenesemisir sende amma mrklısın beni ayırmaya ya:)))
Biraz fazla sevgiline odaklı yaşıyorsun galiba canım
Onu hayatının merkezinden çıkarıp kendini koysan
Bazı uğraşlar edinsen, boşta kalmasan?
Diger konuyla ilgili yazacagim sana
Bak guzelim i phon kullananlar bilir i tunes yoluyla mizik resim vs. Atabiliyorsun telefona benim leptoptan enistem yukleme yapmisti daha sonra ben ne zaman telefonu leptopa baglasam onun rehberi resimleri hatta mesajlari bile benim telime kaydoluyordu
Anlayacagin bu olabilecek bir durum hem senin gibi kiskanc bir sevgilisi olan hic bir insan o numaralari bile bile rehberinde tutmaz kapisss
tşk edrim ya rahtladım biraz gerçekten ama bu kdr tesadüf olur mu anlam veremiyorum,diğer kızıda tanıyo mu bilmiyorum aptal gibi nosunu almadan sildik yaakşam tekrar sorucam
sorma Lorena sorma artık. İnsanlar birbirlerinin numaralarını alırlar, eklerler.. iş hayatı bu gaaayet doğal.. benim telefonumda yerli- yabancı 100 lerce insanın numarası var yarısından fazlası erkek, eee ne yapabilirim şimdi? sevgilini yalan söylemeye mecbur bırakacaksın ve bir yalan söylemeye alışırsa asla öğrenemezsin gerçeği.. sana güveni kalmaz ve bence kalmamıştır.. sürekli takip etme, telefonunu karıştırma.. o kukla değil bir insan, eğer çok istiyorsan git ve işten çıkıp senin evine taşınmasını talep et.. işe sen git, ama işe giderken perdeleri kapa, telefonunu al.. madem çocuğu deli edeceksin bari yavaş yavaş yapma, birden yap gitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?