Çok kötüyüm :(

Lorena ben de sinirden deli oldum
abarttım biliyorum gerçi şu an iyiyim ama çok kızdım
Sevgilimin odasını gördüm ilk defa
duvarında da uygunsuz bir poster
sinir oldum dedim
o da onu kaldırır yerine seninkini asarım dedi
ama çok kızdım,
ya böyle bişey olsaydı
bir de biliyorum resmi, facebook zaman tunelinde var o resim
şeytan diyo al o resmi yakıp yakıp bir yerleri vakum yap.

Lorenacığım, şimdiye kadar açtığın konuları şöyle böyle okudum. senin sorunun sevgilinle ya da başkalarıyla değil kendinle.
ve kendinle olan sorununu çözmedikçe sağlıklı ilişkiler kuramayacaksın bence.
lütfen psikolojik destek al.
kendini seviyorsan...

Son düzenleme:
canım bunların hepsi boş durmaktan saracak yer arıyor insan her şeyden bir şey çıkartır duruma geliyor sen a desen karşındaki b dese suçlu o a dese sen b desen yine suçlu lütfen kendini iyi hissedecek bir şeyler yap hobi edinn hem işsizliğine de iyi gelir sevgillinlede aranı bozmazsınn

ben de aynı durumdayım vallaha ota böceğe sıkılıp kendimi üzmek için nden arıyorum. sıcaktandır muhtemelen depresyona sokuyor insanı sıcak

önceki konularınızı bilmiyorum , nickiniz de tanıdık gelmedi ama tepkilerden anladığım kadarıyla şunu söyleyebilirim ki her insan böyle sorunlar yaşar..sevgilisiyle ilgili bir şeyi kafasına takar, şüphelenir..

sürekli bunlarla ilgili konu açarsanız buradaki algı sizin sorunlu bir ilişkiye sahip olduğunuz şeklinde olabilir..

ilişkilerde geçiş aşamaları olur böyle..

sizin durumunuzu gayet iyi biliyorumm sizin bu takıntılarınız kendi kendinize sorun yapmalarınız sadece ama sadece sevgilinizin sizinle çok ilgilendiği odak merkezi seni yaptığı zaman ve herşeyde sen olduğun zaman geçecek yoksa başka türlü geçmez inşallah en kısa zamanda geçirirsin ama dediğim gibi sen sevgilin tarafından el bebek gül bebek olmak istiyorsun üzerine çok düşsün herşeyinde ben olayım her an beni düşünsün falan istiyorsun inşallah olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…