• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kötüyüm :(

Lafin gelisi oyle demistir,
gelipte seni kapiya koyacak degil..
gereksiz gerilmissiniz...

Cok bunaldim kizlar napacagimi bilmiyorum :( annemle kavga ettim cok huzursuzum tüm gün konusmadik az önce disari cikmak istedim cok bunaldim icerde az yürümek istedim, izin vermedi ben basladim kizmaya aglamaya basladim sonra babam geldi eve annem bana hazirlan gidiyoruz dedi ben gitmicem diye tuturdum o geleceksin dedi ben gelmicem dedim, simdi ikisi gittiler annem hakaretleri saydi bana bagirdi cagirdi bu kapidan disari cikmicaksin aksam gelince fena yapcam seni hesap soracam seni disari atacam fln :( bi yandanda eski sevgilimi cok özlüyorum, kendimi kötü hisetigimde dahada cok özlüyorum onun yaninda olmayi istiyorum :( hüngür hüngür agliyorum resmen onun resmine bakip sana ihtiyacim var mesaj at diye yalvariyorum :( evden kacmak istiyorum ama nereye bilmiyorum napacam ben :(

Hangimiz annemizle tartışmadık? Hangimiz arkamızdan bir terlik yemedik? Hangimiz tonla laf işitmedik? Yine gidip kimin koynunda ağladık? Annemizin.. İnan bana o evden gelinliğinle daha çıkarken en büyük sevgilinin annen olduğunu tüm damarlarında hissedeceksin. Tüm genç kızlardan farklı bir şey yaşamıyorsun.. Şimdi sevgilinin kolları sıcacık geliyor ya sana ilerde şunu farkedeceksin.. Eşin hyat yoldaşı anne can yoldaşıdır bir kadına...

Analarin hakki odenmez.senin hayatini ciddi derecede mahvetmedigi seni kotu seylere suruklemedigi surece annene karsi gelme bence. Annedir bisey diyorsa vardir bi bildigi.saygida kusur etme. Uzme. Kotu soz soyleme. Ben de anne oldum yavrumun gozunden bi damla yas aksa yuregim parcalaniyor. Biliyorum ayni sey annem icin de gecerli. Sana kizmistir soylenmistir sonra unutur gider. Bence git saril annene barisin kinusun yeniden. Insallah kolayca cozume ulasir aranizdaki sorun.

Hangimiz annemizle tartışmadık? Hangimiz arkamızdan bir terlik yemedik? Hangimiz tonla laf işitmedik? Yine gidip kimin koynunda ağladık? Annemizin.. İnan bana o evden gelinliğinle daha çıkarken en büyük sevgilinin annen olduğunu tüm damarlarında hissedeceksin. Tüm genç kızlardan farklı bir şey yaşamıyorsun.. Şimdi sevgilinin kolları sıcacık geliyor ya sana ilerde şunu farkedeceksin.. Eşin hyat yoldaşı anne can yoldaşıdır bir kadına...

annenin yerini hic kimse dolduramaz zaten annenin degeri herkesten fazla ama bende onun kiziysam baskalarinin dedikodularina degil bana inanmali sirtimdan is cevirmemeli annemde babamda. böyle bi durumda sinirlenmemek elde degil. sevgilim yok bu arada.

nere gittin ki neden görmüyorsun

biyere gitmedim evdeyim, ama odamdan disari cikmiyorum onlar eve geldiginde.

Analarin hakki odenmez.senin hayatini ciddi derecede mahvetmedigi seni kotu seylere suruklemedigi surece annene karsi gelme bence. Annedir bisey diyorsa vardir bi bildigi.saygida kusur etme. Uzme. Kotu soz soyleme. Ben de anne oldum yavrumun gozunden bi damla yas aksa yuregim parcalaniyor. Biliyorum ayni sey annem icin de gecerli. Sana kizmistir soylenmistir sonra unutur gider. Bence git saril annene barisin kinusun yeniden. Insallah kolayca cozume ulasir aranizdaki sorun.

haklisin zaten anneme karsi gelen biri degilim kötü sözde etmem ama benimde vardir bi bildigim, ben huzursuz oldugum konulari anlatmaya calistikca kendi konu degistirirse veya giderse beni dinlemek istemezse benimde sinirim tepeme cikar. ciddiye almiyor beni

Ya okuluna devam et ya ise gir.
Annen olmasa baska bir sey batacak sana, evde oturmak boyle bir sey.

insan annesiyle tartışır bağrışır ama annedir canım evlendiğinde yada tek kaldığında bunu daha çok anlarsın anne demek can demek ona kızılmaz kimseden ondan başka seni düşünmez fevri davranma sakinleş herşey düzelir

insan annesiyle tartışır bağrışır ama annedir canım evlendiğinde yada tek kaldığında bunu daha çok anlarsın anne demek can demek ona kızılmaz kimseden ondan başka seni düşünmez fevri davranma sakinleş herşey düzelir

saol, insallah..

Back
X