hep böylemi oluyor.evlenmeden önce ikinizin yaşadığı bişeyi,evlendikten sonra başamı kalkıyor bu erkekler..?
hep böylemi oluyor.evlenmeden önce ikinizin yaşadığı bişeyi,evlendikten sonra başamı kalkıyor bu erkekler..?
Anneme haber vermedik o başka sehirde suan verseydik sabaha kadar uyuyamaz fenalik geçirirdi kalp ve tansiyon hastasi yarin gündüz anlaticam herşeyi dediğiniz gibi olur inşallah aminAnnenizin haberi var değil mi? Konularınıza göz attım da şu an gerçekten yapılabilecek en iyi yapmışsınız bence. Bardağı taşıran son damlanın bu şekilde olması kötü olmuş ama, daha da dibi görmeden kurtulmuşsunuz.
Huzura erişirsiniz umarım en kısa zamanda.
bir insanda karakter olacak arkadaş.. o anda bogaz bogaza da gırsenız '' ben gıderım'' demesı lazım.
bu iş gercekten sevgı işi de degıl, adamlık ve insanlık işi... bu saatten sonra barıssanız bıle nerede oldugunu merak etmeyen adamdan hayır gelır mı, unutabılır mısın kapı dısarı ettıgını seni?
bir kadını gecenın bır vakti sokaga atan insancıktan ne beklenır bu saatten sonra?
vicdan ve karakter çok önemlı yaa...
bununla olmayacagını düşündüğünü düşünüyorumDaha önce Çok defalar gitmeye kalkistim daha doğrusu zorunda kaldim hepsinde ama güzellikle ama tehditl
Ne kadar TERBIYESIZ Saygisiz bir esin varmis , o adam arasa ne olur aramasa ne olur...
Ayrica onu evden atsaydin sen niye cikiyosun evden.
Boyle bir adamla bir daha asla konusmazdim 14 yasindaki cocugun yaninda neler demis..
Birak ne hali varsa gorsun saygisiz.
Ya böyle bir şeyi midemin alması mümkün değil tabiki arkama bakmadan kacmayi dusunuyorumbununla olmayacagını düşündüğünü düşünüyorum
dogru mu düşünmüşüm? ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Yarin alsam Çok gec kalmis olurmuyum?Darp etti demistiniz gidip darp raporu alin veya sikayette bulunun bosanirkende isinize yarar enkisa zamanda gecmis olsun
Ya arasa yumuşayacagimdan değil ama yanimda küçük bir kizla gecenin yarisi sokaktayim ve bu adam merak edipte bir defa aramadi aklim almiyor bu ahlaksizlik karaktersizligi
Öyle düşündüyse saat 3 buçuk oldu donmedik bi terslik olduğunu dusunebilirdi ama yok o yüzden sanmiyorum öyle düşündüğünü bide cikmadan kimliğini al dedi bu adam yok arkadaş bu isin içinde bi bit yenigi varOnun yerine kendinizi koyup düşünmeyin, hangi yüzle arayacak desek bile boş, böyle lafları edebilmiş sonuçta sonucuna mı katlanmayacak? Sizin gibi merak edecek biri olsa gitmenize engel olurdu. İnceldiği yerden kopsun veya nasıl olsa şimdiye kadar geldi yine geri gelir, kadın başlarına dönmeyip de ne yapacaklar diye de düşünüyor olabilir.
Mesaj attı diye umarim yumusamazsin.. Yarin da ofkeyle yapti aslinda cok merhametli adamdır demezsin umarim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?