Çok kötüyüm..

cokuzguncok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
17
1
34
Daha öncede konu açmıştım ama hesabımı kapattırdım. Boğazım düğümleniyor sürekli ağlıyorum toparlanamıyorum sanki. Ben sevgilim varken yada yokken eski olan birşey ama o yokken olduğunu düşünüyorum bir resmimi internete koydum yada bir başkasına gönderdim tanımadığım birine ve uygunsuz bir resim ama yüzüm gözükmüyordu. İnternette insanlarla cinsellikle ilgili sohbet ettim ama kendi adıma değil. Bi anlık hevesle saçma sapan duygularla nefsime yenilerek yaptım bunları. Birgün bunlar aklıma geldi pat diye vicdanım rahat etmedi söyledim bana başlarda düzgün davrandı ama sonra herşey bitti. Hakaretler etti sen daha çok şeyler hakediyorsun dedi orsp.. kelimesini bile dedi belkide aklım yerinde değil. Ben tövbe de ettim o kadar pişmanım ki yaşamak istemiyorum sanki. Ve o bunları bir arkadaşına vede annesine anlatmıştı. Ölmek istiyorum sanli yok olmak istiyorum.

Yorum yapmıcam....!!!
Niye siz çok mu aksınız? Ne olursa olsun bir insan burada ölmek istediğinden bahsediyor. Lütfen yaklaşımlara dikkat edelim.
Canım seninde tövbe etmene sevindim. Bir cahilliktir etmişsin. Doğru yolu bulmuşsun. İnş bu günleri kendine zarar vermeden atlatırsın.ben sana akıl veremicem çünkü önemli bir konu ve detayları bilemiyorum. Allah güç versin sana.

Varken yada yokken?söyle böyle düsünüyorum... Ne diyorsun kuzum sen? Hadi bisey yaptin, ne diye söylüyorsun? Yok oda nasil bi erkek annesine bile anlatmis... Herseyi silin onu dahil ve yeni bi sayfa acin Hayatinizda...:KK14:

Sevgiliyi bosver sen Yaradan'la ilişkine bak... O sana ayni kelimeleri kullanmaz, ondan af dileyip samimi tovbe ettiginde, tamam mi canim?
tövbe ettim ama içim o kadar çok yanıyor ki.. o kişinin bana kullandığı kelimeler geliyor aklıma pişmalığım çok kötü oluyorum..

Varken yada yokken?söyle böyle düsünüyorum... Ne diyorsun kuzum sen? Hadi bisey yaptin, ne diye söylüyorsun? Yok oda nasil bi erkek annesine bile anlatmis... Herseyi silin onu dahil ve yeni bi sayfa acin Hayatinizda...:KK14:
söylemesem içim rahat etmezdi belkide keşke söylemeseymişim

tövbe ettim ama içim o kadar çok yanıyor ki.. o kişinin bana kullandığı kelimeler geliyor aklıma pişmalığım çok kötü oluyorum..
O kisiye odaklanma soyle dusun, bir insandan bu kadar utaniyorsan yarin hesap gununde Allah'in karsisinda ne yapacagiz? Gunahin sevabin hesabini sana kul soramaz canim. Bu duygunu manevi yone kanalize etmeye calisirsan guzel sonuc alirsin

O kisiye odaklanma soyle dusun, bir insandan bu kadar utaniyorsan yarin hesap gununde Allah'in karsisinda ne yapacagiz? Gunahin sevabin hesabini sana kul soramaz canim. Bu duygunu manevi yone kanalize etmeye calisirsan guzel sonuc alirsin
öyle yapmaya çalışıyorum zaten ama sürekli acı çekiyorum.. o kişiyide seviyordum..

Niye siz çok mu aksınız? Ne olursa olsun bir insan burada ölmek istediğinden bahsediyor. Lütfen yaklaşımlara dikkat edelim.
Canım seninde tövbe etmene sevindim. Bir cahilliktir etmişsin. Doğru yolu bulmuşsun. İnş bu günleri kendine zarar vermeden atlatırsın.ben sana akıl veremicem çünkü önemli bir konu ve detayları bilemiyorum. Allah güç versin sana.
Pardon da ben tövbe etmesine falan dediğim birşey yok...
Söylemesine akıl veremedim oyuzden yorum yapmıyacağım dedim..
Siz çok mu aksınız falan gibi saygısızca konuşmaya gerek yok avukatıymış gibi dimi...

keşke söylemeseymişim ama iş işten geçti

önemli olan hatalardan ders almak.

böyle bir uygunsuz hareketi zaten tekrarlamazsın diye düşünüyorum.
ama bundan sonra karşına çıkan kişiye de yaptığın bu hatayı boşu boşuna anlatma.
zaten ders almışsın, boşu boşuna kimsenin midesini bulandırmaya/şüphe düşürmeye gerek yok.

bu kişi de maalesef dönmez sana, eğer beklentin buysa. kendini onun yerine koysana.

üzme kendini, hayat devam ediyor, yaptığın evet yanlış ama dönülmez bir hata değil.

Aynı konuyu daha önce de açmıştın. Hala o varken ya da yokken diyorsun. Bu anlattıkların gerçekse ve sen hatırlamıyorsan, bir doktora git kişilik bölünmesi olabilir. Neyi ne zaman yaptığını biliyorsan ve bize söyleyemiyorsan da ancak kendini kandırırsın.

önemli olan hatalardan ders almak.

böyle bir uygunsuz hareketi zaten tekrarlamazsın diye düşünüyorum.
ama bundan sonra karşına çıkan kişiye de yaptığın bu hatayı boşu boşuna anlatma.
zaten ders almışsın, boşu boşuna kimsenin midesini bulandırmaya/şüphe düşürmeye gerek yok.

bu kişi de maalesef dönmez sana, eğer beklentin buysa. kendini onun yerine koysana.

üzme kendini, hayat devam ediyor, yaptığın evet yanlış ama dönülmez bir hata değil.
üzmemem elimde değil evet döner diye umut ediyorum aam o kadar hakaret ettikten sonra bilmiyorum

X