Cok kotuyum :'(

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
18
evlendiğimden beri bi dogru duzgun evlilik geciremedim ama bu sefer gercekten canım acıdı kalbim kırıldı
Esim 2haftadan beri teyzesinin oglunun eski sevgilisinden bahsediyor cok sahane bir kızmıs eger o gelin olsaymıs ben sulalede ıkıncı planda kalırmışım turkan sorayın kopyasıymıs ogretmenmis..
Oyle ballandıra ballandıra anlatıyorkı kalbim kırıldı anlatırken gozlerının ıcı parlıyor..
Ve hala evlenmemiş inanabiliyormusun diyor kıza baktık turkan sorayın yanından gecmıyor bumu dedım bana kıskanıyorsun bence harıka bi kız dedi
Ben evlenmeden once calısıyordum fakat sımdı calısmıyorum..
Bu sebebten kavga ettik ve inanılır gibi değil dediklerini inkar etti sok oldum bu konuyu tartıstıkdan yarım saat sonra patladı ben annemın sosyal medya hesabımı kullanıyorum yemek tarıfleri giyim makyaj takı aadece baktıgım bunlar
Annemde alısmaya calısıyor pek bilmez surekli kurcalar annemi kım takıp edıyorsa hepsini takip etmis esimde benim kullandımı bışdıgı için kım o erkekler falan beni hayal kırıklıgıma ugrattın yazma istemiyorum daha birsuru laf eve gelmicem brkleme beni
Dugun fotomuzu degismeler whatsaptan
Yahu ne yapıcamı bilmiyorum bana inanmıyor yalnız kalmam lazım dıyor yazma dıyor ne yaptım sımdı cok sıkıldım uzuldum

eşiniz suçlu bide size şer atmış, bir msj atın bence, annemin hesabı annem yaptığı şeyler bilmeden, ama senin yaptığın daha büyük haksızlık elin kızını çok beğeniyorsun sanırım ballandıra ballandıra anlattığına göre,yaptığın çok büyük saygısızlık,bu son msjım atmıcam bir daha, ikimizin içinide Allah biliyor ve bize ona göre muamele etsin inşallah diye msj atın

O kadar dedım evlilimiZi boyle kucuk seylerle yıpratmayalım dıye inat ediyor bende o fotografo degıstırdınya dahada tek kelime etmem dedim

öncelikle bu konuya bağlı olmadan şunu demek istiyorum. eğer şartlarınız el veriyorsa(ki anladığım kadarıyla veriyor), mutlaka bir işe girin.. maddi durumunuz iyiyse bile girin.. kendi ayaklarınız üstünde durun..

kadınlarımızda evlenince ve çocuk sahibi olunca herşey bitiyor gibi davranıyorlar.. herşey bitmiyor.. asıl hayat o zaman başlıyor..

çalışmayanlara elbette saygın var ama benim düşüncem bu yönde..

sizin kendi sosyal medya hesabınız yok ? yani yemek tarifi şuna buna bakmakta ne var..
kıskanıyorsun vs vs bunlar aslında çok küçük şeyler.. ama bellki kalbiniz kırılmış. nekadarlık evlisiniz.. eşinizle bunları konuştunuz mu? bazen konuşmak, içiniz dökmek iyidir..kavga olarak değil, sessiz sakince

kuzeninin eski sevgilisinde gözü varmış kocanın, ne terbiyesiz ulu orta ballandıra ballandıra anlatmaktan çekinmiyor
kuzende demiyor mu ki sanane benim eski aşkımın güzelliğinden

Eşiniz çok terbiyesiz.
Adam akıllı konuşun, eğer sizi böyle üzmeye devam edecekse evli kalmanın Anlamsız olduğunu bilmeli.

Bu adam senden sıkılmış yeni heyecanlar arıyor net

Senin eşin kaç yaşında ya
Bunlar çok saçma şeyler. O kız meselesinde kırılmakta haklısın. Keşke belli etseydin iyice, bi daha lafını edemeseydi.
Sosyal medya olayında sakın kendini suçlu hissedip özür dileme, önce o yaptığının farkına varsın da adam gibi özür dilesin.

yazma boşver kocanda seni kıskandırmaya çalışmış
seni kıskanmış ondan kaybetme korkusu oluşmuş
sinirliyse eşin bir şey deme sakinleşince konuş
o zaman gözü sizi görür

Evet calısmak ıstıyorum en kısa zamandada bulacagıö..
Daha 2aylık evliyiz fakat esımle konusunca hemen trıp hemen surat asıyor

Hayırdır kuzenının sevgılısınemı aşıksın deseydın ya sende boyle durumlarda susmayın , sızı kımseyle kıyaslamalarına ızın vermeyın !!!

İki aylık evlilikte de baya olaylar yaşamışsınız siz.
Sen biraz pasifsin heralde eşine karşı.

Baksana başka kadınları güzelliğini övmeler ballandıra ballandıra anlatmalar

kadını her türlü kısıtlamış ama kendi gözü fıldır fıldır maşallah

kadın belki çalışmak istemiyordur.. sen çalışıyorsun bak eşin çık dese işten çıkarmısın? ben çıkmam şahsen.. maddi durumum iyi olsada çıkmam.. neden güçlü bir eş güçlü bir anne olmayayım ki?

başka kadınları övmesi terbiyesizlik..

Pardon neye üzülüyorsun ki? türkan şoray alaymıs o zaman resmen hakaret etmiş inat et konusma bu ne ya ne sanıyo bu erkkeler kendılerını brad pitt falanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…