evlendiğimden beri bi dogru duzgun evlilik geciremedim ama bu sefer gercekten canım acıdı kalbim kırıldı
Esim 2haftadan beri teyzesinin oglunun eski sevgilisinden bahsediyor cok sahane bir kızmıs eger o gelin olsaymıs ben sulalede ıkıncı planda kalırmışım turkan sorayın kopyasıymıs ogretmenmis..
Oyle ballandıra ballandıra anlatıyorkı kalbim kırıldı anlatırken gozlerının ıcı parlıyor..
Ve hala evlenmemiş inanabiliyormusun diyor kıza baktık turkan sorayın yanından gecmıyor bumu dedım bana kıskanıyorsun bence harıka bi kız dedi
Ben evlenmeden once calısıyordum fakat sımdı calısmıyorum..
Bu sebebten kavga ettik ve inanılır gibi değil dediklerini inkar etti sok oldum bu konuyu tartıstıkdan yarım saat sonra patladı ben annemın sosyal medya hesabımı kullanıyorum yemek tarıfleri giyim makyaj takı aadece baktıgım bunlar
Annemde alısmaya calısıyor pek bilmez surekli kurcalar annemi kım takıp edıyorsa hepsini takip etmis esimde benim kullandımı bışdıgı için kım o erkekler falan beni hayal kırıklıgıma ugrattın yazma istemiyorum daha birsuru laf eve gelmicem brkleme beni
Dugun fotomuzu degismeler whatsaptan
Yahu ne yapıcamı bilmiyorum bana inanmıyor yalnız kalmam lazım dıyor yazma dıyor ne yaptım sımdı cok sıkıldım uzuldum
O kadar dedım evlilimiZi boyle kucuk seylerle yıpratmayalım dıye inat ediyor bende o fotografo degıstırdınya dahada tek kelime etmem dedimIyi olmuş gerizekaliya.
Kim o erkekler dediginde beni Türkan Şoray güzelliğinde bulan bir kaç kişidir deseydin keşke.
Daha da üzülüyor musun? Konuşmasın salak ağzından bir hayırlı laf çıkmıyor zaten!
kuzeninin eski sevgilisinde gözü varmış kocanın, ne terbiyesiz ulu orta ballandıra ballandıra anlatmaktan çekinmiyorevlendiğimden beri bi dogru duzgun evlilik geciremedim ama bu sefer gercekten canım acıdı kalbim kırıldı
Esim 2haftadan beri teyzesinin oglunun eski sevgilisinden bahsediyor cok sahane bir kızmıs eger o gelin olsaymıs ben sulalede ıkıncı planda kalırmışım turkan sorayın kopyasıymıs ogretmenmis..
Oyle ballandıra ballandıra anlatıyorkı kalbim kırıldı anlatırken gozlerının ıcı parlıyor..
Ve hala evlenmemiş inanabiliyormusun diyor kıza baktık turkan sorayın yanından gecmıyor bumu dedım bana kıskanıyorsun bence harıka bi kız dedi
Bu sebebten kavga ettik ve inanılır gibi değil dediklerini inkar etti sok oldum bu konuyu tartıstıkdan yarım saat sonra patladı ben annemın sosyal medya hesabımı kullanıyorum yemek tarıfleri giyim makyaj takı aadece baktıgım bunlar
Annemde alısmaya calısıyor pek bilmez surekli kurcalar annemi kım takıp edıyorsa hepsini takip etmis esimde benim kullandımı bışdıgı için kım o erkekler falan beni hayal kırıklıgıma ugrattın yazma istemiyorum daha birsuru laf eve gelmicem brkleme beni
Yahu ne yapıcamı bilmiyorum bana inanmıyor yalnız kalmam lazım dıyor yazma dıyor ne yaptım sımdı cok sıkıldım uzuldum
Bu adam senden sıkılmış yeni heyecanlar arıyor netevlendiğimden beri bi dogru duzgun evlilik geciremedim ama bu sefer gercekten canım acıdı kalbim kırıldı
bu anlamı nasıl çıkardın ya kaybolan ikizimBu adam senden sıkılmış yeni heyecanlar arıyor net
Evet calısmak ıstıyorum en kısa zamandada bulacagıö..öncelikle bu konuya bağlı olmadan şunu demek istiyorum. eğer şartlarınız el veriyorsa(ki anladığım kadarıyla veriyor), mutlaka bir işe girin.. maddi durumunuz iyiyse bile girin.. kendi ayaklarınız üstünde durun..
kadınlarımızda evlenince ve çocuk sahibi olunca herşey bitiyor gibi davranıyorlar.. herşey bitmiyor.. asıl hayat o zaman başlıyor..
çalışmayanlara elbette saygın var ama benim düşüncem bu yönde..
sizin kendi sosyal medya hesabınız yok ? yani yemek tarifi şuna buna bakmakta ne var..
kıskanıyorsun vs vs bunlar aslında çok küçük şeyler.. ama bellki kalbiniz kırılmış. nekadarlık evlisiniz.. eşinizle bunları konuştunuz mu? bazen konuşmak, içiniz dökmek iyidir..kavga olarak değil, sessiz sakince
Baksana başka kadınları güzelliğini övmeler ballandıra ballandıra anlatmalarbu anlamı nasıl çıkardın ya kaybolan ikizim
Evet calısmak ıstıyorum en kısa zamandada bulacagıö..
Daha 2aylık evliyiz fakat esımle konusunca hemen trıp hemen surat asıyor
Buraya nasıl vardınız ? 2ayda sıkılmıs oylemi...Bu adam senden sıkılmış yeni heyecanlar arıyor net
Baksana başka kadınları güzelliğini övmeler ballandıra ballandıra anlatmalar
kadını her türlü kısıtlamış ama kendi gözü fıldır fıldır maşallah
Pardon neye üzülüyorsun ki? türkan şoray alaymıs o zaman resmen hakaret etmiş inat et konusma bu ne ya ne sanıyo bu erkkeler kendılerını brad pitt falanmıevlendiğimden beri bi dogru duzgun evlilik geciremedim ama bu sefer gercekten canım acıdı kalbim kırıldı
Cok ıyıydı sımdı paran varmı dıye sormuyor bilenişalılık süreci nasılsı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?