- 4 Şubat 2013
- 591
- 523
- 333
evlendiğimden beri bi dogru duzgun evlilik geciremedim ama bu sefer gercekten canım acıdı kalbim kırıldı
Esim 2haftadan beri teyzesinin oglunun eski sevgilisinden bahsediyor cok sahane bir kızmıs eger o gelin olsaymıs ben sulalede ıkıncı planda kalırmışım turkan sorayın kopyasıymıs ogretmenmis..
Oyle ballandıra ballandıra anlatıyorkı kalbim kırıldı anlatırken gozlerının ıcı parlıyor..
Ve hala evlenmemiş inanabiliyormusun diyor kıza baktık turkan sorayın yanından gecmıyor bumu dedım bana kıskanıyorsun bence harıka bi kız dedi
Ben evlenmeden once calısıyordum fakat sımdı calısmıyorum..
Bu sebebten kavga ettik ve inanılır gibi değil dediklerini inkar etti sok oldum bu konuyu tartıstıkdan yarım saat sonra patladı ben annemın sosyal medya hesabımı kullanıyorum yemek tarıfleri giyim makyaj takı aadece baktıgım bunlar
Annemde alısmaya calısıyor pek bilmez surekli kurcalar annemi kım takıp edıyorsa hepsini takip etmis esimde benim kullandımı bışdıgı için kım o erkekler falan beni hayal kırıklıgıma ugrattın yazma istemiyorum daha birsuru laf eve gelmicem brkleme beni
Dugun fotomuzu degismeler whatsaptan
Yahu ne yapıcamı bilmiyorum bana inanmıyor yalnız kalmam lazım dıyor yazma dıyor ne yaptım sımdı cok sıkıldım uzuldum
Zaten bu durumda yemek falan yapmamalısın ezdirme demek söz hakkına sahip olmak ağırlığını koymak demek öyle bir mesafe koyacaksın ki eşin bile olsa saygıyı bilecek acaba kırılır mı abartıya kaçtım mı düşünecek saygı olmazsa bir anlamı yok sevgininEzdirmeyin diyorsunuz bagırıyımmı evdenmi kovmalıyım nedir ezdirme dediğiniz simdi eve gelse ne diyecegımı nasıl davranacagımı bıle bilmiyorum yemek bile yapmadım
Suan orda annesi kızkardesi ve babası varmıs gitsemmiki
canim sessiz kalma savun kendini.Sert çıkıs derken bagırıyımmı konunun ustunemi gidiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?