Cok kotuyum :'(

Bana da sizden sıkılmış ve uzaklaşmak için mazeret arıyor gibi geldi. Evlenecek olgunlukta bir insan değilmiş bana kalırsa.

eşinin sana bu yaptığı terbiyesizlik....
ancak ben olsam elin kızını ballandıra ballandıra anlatmaya başladığı an lafı ağzına tıkardım!!!
karşısında dik durun lütfen!
epilasyon parasını size vermekte nazlanıyor demek,
sen madem çalışmıyorsun,gerekli ihtiyaçlarını karşılamak zorunda...
bunu ona öğreteceksin...
ezdirme bak kendini...
unutma hepsi birer odun:)
ama sen yontacaksın...

sıkılmöış senden evliliktende korkmuş gibi. ya savaşan ya bırakacan seçim senin. ama ben olsam burnundan fitil fitil getiririm.

iyi olmuş gerizekalıya. hem elin kızını övsün hemde saçma sapan bahaneyle eve gelmesin

Naptin konu sahibi?
Yazliga gidiyorummu dedin?
Mesaji yollamadiysan bence dur yollama kalsin.

Ezdirmeyin diyorsunuz bagırıyımmı evdenmi kovmalıyım nedir ezdirme dediğiniz simdi eve gelse ne diyecegımı nasıl davranacagımı bıle bilmiyorum yemek bile yapmadım
Zaten bu durumda yemek falan yapmamalısın ezdirme demek söz hakkına sahip olmak ağırlığını koymak demek öyle bir mesafe koyacaksın ki eşin bile olsa saygıyı bilecek acaba kırılır mı abartıya kaçtım mı düşünecek saygı olmazsa bir anlamı yok sevgininbağırmakla bir yere varılmıyor ki derdinizi anlatacaksınız kaybetme korkusunu yaşatacaksınız korkacak

Suan orda annesi kızkardesi ve babası varmıs gitsemmiki

Canım daha evliliğin ilk ayları... Bunları okurken gülümsedim.. Yanlış anlama ben de aynı şeyleri yaşadım.. Evliliğe adapte olmak erkeklere çok daha zor geliyor.. Eşim4-5 ay boyunca bazen sabahları kalkar bana bakar biz evli miyiz şimdi inanasım gelmiyor derdi : ) Ve en basit şeylerden büyük tartışmalar yapardık... Baktım alışıyor böyle şımarıklığa ne söylesem ters tepsi felan sustum ben de artık anlattıkça anlamıyordu uzun bir süre düşünceli felan çok da sıcak olamadım ona karşı ne söylemek istesem içimde kalıyordu çünkü.. Artık eşim dayanamadı birgün konuyu açtı eslisi gibi neden olamıyoruz hep düşüncelisin benden sakladığın bi derdin mi var vs. Ben de içimi o zaman döktüm dedim fırsat vermiyorsun biş ipaylaşalım hemen surat tepki bende sana söylemek istemiyorum kendim üdşünüyorum bunu düşünürken de senden uzaklaşıyorum vs dedim baya uzun konuşmuştuk sonra çok düzeldi... Gerçekten karşılıklı trip atarak olmaz bu iş.. Karşınıza alın gerekirse defalarca her seferinde konuşun.. Anlamadığı uzlaşamayacağınız noktayı sen bilirsin o raddeye kadar konuş anlat.. Çocuk olmayın... (Bu arada yaptığı şeyi asla kolay affetmeyin elbette... Hiç hoş değil)

Sert çıkıs derken bagırıyımmı konunun ustunemi gidiyim
canim sessiz kalma savun kendini.
baktin daha cok tepki veriyor muhtemelen öyle olacak - o Zaman sende ona göre amacini bilirsin esinin.
yani o seni sürekli bastirmaya calisiyor.

ben olsam asla bu kızı kafama sorun ettiğimi kocama itiraf etmezdim. daha bir değer katarsın kıza gibime geliyor. hiç oralı olmaz, arkadaşların dediği gibi önce iş arayışına girer, kendime daha bir özen gösterir ve daha sosyal olurdum. yemek- makyajdan ziyade farklı şeylerle ilgilenirdim. o farklı şeyler ne bilemedim ama ilgilen işte.
kısacası sen kıskandır kocanı(!)
aman aman. ne biçim insanlar ya. böyle aklın fikrin başka yerdeyse bile bari söyleme ya!

Son düzenleme:
Son durum ben ona gidecegim dedim 5 dakıka ıcınde eve geldi ve bu evden vıkarsan bidaha donemezsin dedi bana soylediklerini inkar etti
Sonra ozur dıledi ayaklarımı optu
Bende cok kırıldıgımıve bu sefer toplamasının kolay olmayacahını soyledim.
Sonra konustuk ve beni kıskandırmak için dediğinin soyledi ben ona bos bulunarak bu olaydan 2gun once burak ozcıcıtı begendimibsoylemiştim tepki vermemişti
Cok zoruna gitmişte ondan yapmıs ..
Bende olayı pek irdelemedim.
Suan iyiyiz ama bu yaptıgını asla affetmiycem ona eskisi gibi değilim mesaj atmıyorum o arıyor gınde 5 kere ozledım dıyesuanlık boyle

2 gün önceki intikam değil ben ce 2 haftadır o kızı övüyor demiştin ..geri vites yapması güzel ama bir korku salmalisin kolay harcamasın seni ..birde para isteme mevzusunu halledin derim size verirken niye zorlanıyormus? Içinde kalmasın kalırsa daha buyur tartışmalar ..Allah yuvasınizi bozmasin herşey Hallolur inş.

Oha resmen bekar hayatını özlemiş ve böyle saçma bi konuda tartışma yaratarak evden uzaklamış çok zekice ama küçük beyinler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…