Bana dediği laf ben annemlerin duzenini ozlerim diye cok korkuyordum..İyi niyetimle yorumlarsam, sanırım 2 aylık evlisiniz ve eşiniz evliliğe alışamamış. Çok yanlıştır eşine başkasını övmek. Çok incitir. Madem evlendiniz bir süre onu yetiştirmek için uğraşın bakalım ne olacak. Onu evliliğe ısındırın. Tartışmayın ama rahatsız olduğunuzu söyleyin. Onun istemediği şeyleri de yapmayın, zira konu size dönmesin. Allah yardımcınız olsun.
ee zaten neden başkasını bu kadar övsünCok sevdigini soyluyor...
Fakat inanın artık inanasım yok
Neden ?İyi niyetimle yorumlarsam, sanırım 2 aylık evlisiniz ve eşiniz evliliğe alışamamış. Çok yanlıştır eşine başkasını övmek. Çok incitir. Madem evlendiniz bir süre onu yetiştirmek için uğraşın bakalım ne olacak. Onu evliliğe ısındırın. Tartışmayın ama rahatsız olduğunuzu söyleyin. Onun istemediği şeyleri de yapmayın, zira konu size dönmesin. Allah yardımcınız olsun.
Ezdirmeyin derken yapim geregi herseye susuyorum ama artık dayanamıyorum esim eve gelse kovucam o durumdayımHer neolursa olsun kendinizi bu kadar ezdirmeyin
Yani mesela biri beni asagaliyacak birsey dese ben mesela öyle bir tavir koyuyorum ki o kendini benden asaga saniyor...
Yani hoslanmam böyle seylerden ama kendimi ezdirmem
Bence sizde öyle yapin ??
İnanın tarısarak soylemiyorum fakat hemen bi trip surat asmalarİyi niyetimle yorumlarsam, sanırım 2 aylık evlisiniz ve eşiniz evliliğe alışamamış. Çok yanlıştır eşine başkasını övmek. Çok incitir. Madem evlendiniz bir süre onu yetiştirmek için uğraşın bakalım ne olacak. Onu evliliğe ısındırın. Tartışmayın ama rahatsız olduğunuzu söyleyin. Onun istemediği şeyleri de yapmayın, zira konu size dönmesin. Allah yardımcınız olsun.
Duzeni nasıl oturtabilirimelektirik su doğalgazı ödüyordur..
eve erzak ve ekmekta alıyordur.. sana para verince napacaksın ki? bazen evdesin de, kadınlık vazifelerii yenine getircen bulaşık, çamaşır, mutfak..
eşinizin düşüncesi bu yönde..
daha 2 aylık evlisiniz.. bu ya böyle gider, yada bu düzen oturmadan değişir..
Ezdirmeyin derken yapim geregi herseye susuyorum ama artık dayanamıyorum esim eve gelse kovucam o durumdayım
Pasifsin derkenİki aylık evlilikte de baya olaylar yaşamışsınız siz.
Sen biraz pasifsin heralde eşine karşı.
Bunu nasıl yapabilirim kiYok daha iki ay evlisiniz bence o bu halinize alismadan birseyleri degistirin. Kendinizi ezdirmeyin.
Yani yeni evliyken eşlerin birbirlerine bakmaya kıyamayacaklarını düşünürüz ama öyle olmuyor maalesef. Anlattıklarınız uğraşacağınızı gösteriyor. Sabırlı olacaksınız, alttan alacaksınız ama kendinizi de ezdirmeyip, üzülmeyeceksiniz. Onu evinize ısındıracaksınız. Zaman gerekiyor. Sağlam olmalsınız. Eşinizin yaptıklarından kırılmamaya çalışın. Bilmediği için böyle davrandığını düşünün, üzerinize almayın. Aslında iyi anlaşan, düzgün evli bir çift varsa çevrenizde yaşça sizden büyük, ara ara onlarla görüşebilseniz, eşiniz evliliğin ne olduğunu görse.İnanın tarısarak soylemiyorum fakat hemen bi trip surat asmalar
Hayır ozur dılemedım defalarca anlatmaya calısıyorum ama inanmiyorSenin eşin kaç yaşında ya
Bunlar çok saçma şeyler. O kız meselesinde kırılmakta haklısın. Keşke belli etseydin iyice, bi daha lafını edemeseydi.
Sosyal medya olayında sakın kendini suçlu hissedip özür dileme, önce o yaptığının farkına varsın da adam gibi özür dilesin.
Bunu nasıl yapabilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?