Yukarı cıktı ve yataga girdi gece yanında yatmıcam galiba
Ya sinirimden oturup aglıcam valahicanım üzülme annenlere falan git kafan dagılır ne hali varsa görsün çok şımarmış belli ne sanıyorsa kendini eşin ne iş yapıyo bilmiyorum ama egosu tavan yapmış baksana terbiyesizce davranışlar konuşmalar ben olsam o konuşmayı yaparken bi güzel yüzüne tokadı basardım ii sabırlıymışsın
Sımdı not bıraköimıs nargileye gidiyorum diye bemde gelme yaZsammıAdam hem suçlu hem güçlü. onun sesi çıkmıyorsa sizin de Sesiniz çıkmasın. konuşmaya başlayınca da konuşmamız lazım elin adamını o şekilde ovsem hoş olur mu deyin
muhtemelen ben erkeğim sen kadınsın diyerek kendini sizden farklı görecektir. normalde eşit olmadığımız konular olabilir ama bu tarz konularda eşitiz demelisiniz.eger bir daha bir kadını benim yanımda oversen bu evlilik bitere getirin lafı. çok emin sizden o yüzden aklınca sizi bastırıp sindirmeye çalışıyor.
Sımdı ona onugormek ıstemediğimi ve kpnusmak ıstemediğimi ve yazlıga gidecegimi soyledımAyy ne saçma muhabbet döndürmüş..
Yeni yetme ergenler gibi kıskandırmaya çalışmış..
Aşırı saygısız bir eşiniz var..dıdısının dıdısının sevgilisinden ona ne ayol.
Ağzının payını vermeniz gerekirdi..Üzülmekten çok sinirlenirdim ben olsam.
Sımdı ona onugormek ıstemediğimi ve kpnusmak ıstemediğimi ve yazlıga gidecegimi soyledım
Suan bilmiyorum..eşinizin sizi sevdiğine beğendiğine inanıyor musunuz?
Suan orda annesi kızkardesi ve babası varmıs gitsemmikiSöylemekle kalma, git kafanı dinle bence.
baska bır kadını nasıl ballandıra ballandıra anlatır kı?Suan bilmiyorum..
Suan orda annesi kızkardesi ve babası varmıs gitsemmiki
Sımdı not bıraköimıs nargileye gidiyorum diye bemde gelme yaZsammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?