• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm

ayy hatta oğlum olsa asla sünnet düğünü falan yapmam diyordum. şimdi oğlum olsun da düğün yapsam modundayım. tadını çıkar valla doya doya.
Yaa bi git sende:)) bende kızım olduğu için şükrediyorum..

Daha hamıleyken oğlum olursa sunnetın de nasıl oynarım dıye dusunmekten perişan olmuştum hahahah:)

Oy oyy canım benim:KK60:
Bu senin günün senin düğünün, her dakikasından zevk almaya bak. Çıldır dans et kimseyi umursama mutlu ol mutlu et kendini..
inşallah bir ömür mutlu olursun..:nazar:

Öncelikle tebrik ederim, benim de bir buçuk ay önce nişanım olmuştu anlayabiliyorum az çok. Gün senin günün her anından zevk almaya çalış, sonuçta bir kez oluyor. Ufak ayrıntılara takılmamaya çalış, zaten herşey istediğin gibi de olsa aksilikler olsa da gelip geçiyor ve sen nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile. Ayrıca heyecanın ilk dansa kadar olur, ondan sonra emin ol hiçbir şey hatırlamayacaksın hatta düğün videonu izlerken aaa o da mı gelmiş aaa bu şarkıyla mı pasta kesmişiz falan diyeceksin. Ama bence şimdi yat uyu güzelce dinlen, mor ve şiş gözlü bir gelin olmak istemezsin değil mi :)

ben nikahtan sonra dans etmeyi unutup, koşa koşa el öpmeye geçmiştim. ilk dansımız tokalaşmadan sonraya kalmıştı. :D
bir de cool olacağım diye gelinliğin eteğini tutmadım girerken. gelinlik de çok kabarık olmadığı için ayağımın altına girdi takıldım herrrrkes bize bakarken. sonra ben takılınca eşim benim koluma girdi. :D onu kolumdan çıkarmanın telaşını yaşadım bir de. evet herkesin bize baktığı an. neyse kısaca bence eteğini tut. :D

ilk 15 dakikadan sonra geçiyor biz eşimle salona girerken acayip saçmalamıtık arabada ..
aynı düşüncelerden.
merak etme bir süre sonra olaya kapılıyosun :KK66:
1 ay sonra videoları izlerken keşke birdaha olsaymış diceksin

Hanımlar ne güzel şeyler yazmışsınız tabi ben konuyu takip edemedim son gece açtığım için hepinize çok teşekkr ederim çokkk sağolun:)
Düğüne gelince sabah biraz gerildim almaya geldklerinde ve arabaya binerken eltm ayağma bastı ayakkabm çıktı bi ara,bide taçım son gün yapılıp geldiği için büyük oldu ve başka bi model yapıldı saçım ve tabi hava yapmurlu olduğundan dış çekim olmadı bunlar aksilikler:(sonra kuaför fln derken salonda çok gariptir ki hiç gerilmedim acayip rahattım çok güzeldi herşy:)tşkler yardımcı olmaya çalılan herkese

Hanımlar ne güzel şeyler yazmışsınız tabi ben konuyu takip edemedim son gece açtığım için hepinize çok teşekkr ederim çokkk sağolun:)
Düğüne gelince sabah biraz gerildim almaya geldklerinde ve arabaya binerken eltm ayağma bastı ayakkabm çıktı bi ara,bide taçım son gün yapılıp geldiği için büyük oldu ve başka bi model yapıldı saçım ve tabi hava yapmurlu olduğundan dış çekim olmadı bunlar aksilikler:KK43:sonra kuaför fln derken salonda çok gariptir ki hiç gerilmedim acayip rahattım çok güzeldi herşy:)tşkler yardımcı olmaya çalılan herkese
Mutluluklar. Oynadin mi bari?

Back
X