• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm ..

generalsmoker

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
583
63
13
32
Allahım ne biçim bir gün bugün bütün sevmediğim kişiler etrafımda tartışmalar yaşadım sabah sabah maddi olarak kötüyüm kendimi bugün çok çirkin hideediyorm Kaşim biyigim çıkmış cebimde 150 tl param kalmış evim yok arabam yok çok çok kötüyüm bugün bir yerlere kaçayim desem yok param kendimi gereksiz hissediyorum bugün bir kötüyüm bir yerlere gitmek istemiyorum işlerim yogun halen bitmedi allahim suan çıkıp alışveriş yapmak kuaföre gitmek sonra gezmek öf allahım ne yapayım ben

Allahım ne biçim bir gün bugün bütün sevmediğim kişiler etrafımda tartışmalar yaşadım sabah sabah maddi olarak kötüyüm kendimi bugün çok çirkin hideediyorm Kaşim biyigim çıkmış cebimde 150 tl param kalmış evim yok arabam yok çok çok kötüyüm bugün bir yerlere kaçayim desem yok param kendimi gereksiz hissediyorum bugün bir kötüyüm bir yerlere gitmek istemiyorum işlerim yogun halen bitmedi allahim suan çıkıp alışveriş yapmak kuaföre gitmek sonra gezmek öf allahım ne yapayım ben

şöyle güzel bi duş al kılını tüyünü de yol yat uyu sonra kendine gelirsin..

paran mi yok evde kendiniz yapabilirsin kaş biçimi alabilirsin bıyıhı da iple al. kolay olur bide duş al mis gibi...
saçini fön çek yada köpük sür... makyaj yap. güzel giyin..
isyan edip durmakla olmaz. ben bile kuoföre gitmedim ama kendim aliyorum herşeyimi kısıtlaşirdim.. para biriktirip kıyafet aliyoru o konuda rahatim çok şükür...

Nasıl yani iyimisiniz SİZ ?

paran mi yok evde kendiniz yapabilirsin kaş biçimi alabilirsin bıyıhı da iple al. kolay olur bide duş al mis gibi...
saçini fön çek yada köpük sür... makyaj yap. güzel giyin..
isyan edip durmakla olmaz. ben bile kuoföre gitmedim ama kendim aliyorum herşeyimi kısıtlaşirdim.. para biriktirip kıyafet aliyoru o konuda rahatim çok şükür...
Alamam hiç alamadım kötü yaparım ağda yaptırmam lazım en son iki gün önce bir elbise aldm onunda bedeni büyük geldi onuda giymek istemiyorum sevgilim bi yerlere gidelim dedi cebimde param yok gitmek istemedim kaslarımda çıktı zaten

Alamam hiç alamadım kötü yaparım ağda yaptırmam lazım en son iki gün önce bir elbise aldm onunda bedeni büyük geldi onuda giymek istemiyorum sevgilim bi yerlere gidelim dedi cebimde param yok gitmek istemedim kaslarımda çıktı zaten

bak en azından sevgilin varmış bende o da yok :)))

Bıyıktan girip,evden arabadan çıktın.

Gerçekten bunalımdasın.

Adet dönemin yaklaşmış, dert edecek bişey yok, adet ol geçer..

Evim yok derken kalacak yerin mi yok yoksa tapulu evin mi yok

150 tl ike ne zamana kadar geçineceksin

Kaş bıyık son dert olsun da bu kadar abartma 5 tl aldırması da

Işin var gelirin var asıl derdini anlat belki ona da yorum yaparız

Evim yok derken kalacak yerin mi yok yoksa tapulu evin mi yok

150 tl ike ne zamana kadar geçineceksin

Kaş bıyık son dert olsun da bu kadar abartma 5 tl aldırması da

Işin var gelirin var asıl derdini anlat belki ona da yorum yaparız
Evim var Kira tapulu yok arabam yok o parayla maaşa kadar gecincem yani yirmi gün kadar var asıl derdim bunlar ev arkadaşım var onlada kavga ettim

Back
X