Çok kötüyüm:(

denizakyka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
166
76
43
40
Şu anda derdimi anlatacak sadece burası var.çünkü etrafımda gerçek dostum yok 2 aylık hamileyim benmi hassasım bilmiyorum ama ben herkesin zor gününde yanındaydım.bugün cesaret bile edemedim yardım istemeye çünkü biliyorum yardım etmeyecekler.sadece birinden istedim oda cevap vermedi.hergün iğne yaptırmaya gidiyorum eşim çalışıyor ama yollar buzlu diye düşmekten korkuyorum.hastanede ağlama krizine girdim sağolsun ordaki hemşire kadın evime kadar getirdi beni.çok sinirlerim bozuldu arkadaşlar ya.bu kadar vefasızlık sinirlerimi bozuyor((

Hormonlardan oluyor hep bunlar. Ben gecenin bir yarısı kalkıp neden görümcelerim beni aramıyor neden benim evime gelmiyorlar neden benim telefonumu aramıyorlar diye ağlamıştım. eltim beni sevmiyor mu diye de krize girmişliğim var hormonlar hormonlar

Kiyamaaamm...dikkat edin yerlere cok tehlikeli benimde annem.dustu bugun
Sadece hamilelik hassasiyetiyse gecer ama.zorda kaldiginda bir.arkadas gelemyecek durumdaysa ben bakarim gercekten isi varsa kanaat ettiysem.sorum yok olabilir insanlik hali programi vardir ama yok genelde guvenebilecegim.biri yoksa ki alayini sildim belirteyim,arkaadas bulurum kendime yeni tarafindan ...o.hesiredende Allah razi olsun .binlerce kez uzulmeyin

Var ama annem ayağını burktu gelemiyor.ablamında yardımları çok oluyor ama onlarında işleri oluyo bazen işte böyle tek kalıyorum yemek bile yapamıyorum sırf midem bulanıyo diye bende durup dururken ağlıyorum sinirlerim bozuluyo.ben tedeviyle hamile kaldım onun için korkuyorum

Eve gelen hemşire veya sağlık hizmeti mutlaka vardır. Onları çağır. Sağlık ocağını ara onlar bilgi verirler. Yaşlılara hep gidiyorlar.
Evet kesinlikle zor.durumda 112. Aransin hemen bir yol gosterirler olmadi gelirler

O sadece sinir bozuklugu degil dinlemistim bir yerde bebege ya da anneye faydaliymis aglamak hamilelikte onun icin hassaslasirmis yani guzel.aslinda

Canım benim hayırlısı ile bebişini kucağına alacağın günleri düşün...

Allah ım sana ne güzel anne olmayı nasip etmiş , nitekim hormonlarının değişimi ile daha hassaslaşacaksın , ama geçecek ...

Açık ve net söylemezsen kimse gelmeyi düşünmeyebilir, aklına gelmez , söyle rica et , inanıyorum geleceklerdir ...

Bende hamileliklerimde kendi kendime kırılır küserdim hep , sakın ağlama üzülme daha da güçlü ol bebeğin gelecek misss kokulu :)

Her zaman gitme imkanın olmazsa araştır canım , mutlaka sağlık ocağından yardımcı olanlar olacaktır , evine uğrama konusunda...

Ben yine kim zor durumdaysa yardımına koşarım allah için.çok kötü oldum hastanede birinden yardım istedim suratıma tuhaf tuhaf baktılar
ya niye vefasızlık olsun siz yardım istememişsiniz ki:) isteyip de hayır derlerse tamamama olmamış şeyi kurmuşsunuz, hormonlardan galiba.
Siz galiba hep iyi insanlara denk gelmişsiniz.ben yardım istedim cevap veren olmadı.hastanede ilk iki bayan oturuyodu onlarda çıkacaktı yardım isteyince tuhaf tuhaf yüzüme baktılar ve ondan sonrada patladım iyce.ağlayınca bile öyle durdular karşımda.sağolsun hemşire anladı benievet hassas olabilirim ama insanların duyarsız olmasına sinirim bozuldu.

Valla güldürdün beni canım allahta seni güldürsün:)

Tamam ama ilk mesajınızda belli bir arkadaş grubundan falan bahsediyor gibi olmuşsunuz, vefasızlıkla suçlamışsınız ama aslında siz hastanedeki insanları tanımıyorsunuz.Tanımadığınız insanları nasıl vefasızlıkla suçladınız...İşte bu hormonal bir şey yani, genel alınganlık göstermişsiniz.

Mahallenizdeki sağlık ocağı falan varsa oradan hemşire talep etseniz daha mı iyi olur acaba? Tabi böyle bir imkan var mı bilmiyorum ama yine sorulmalı.Umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz.Üzülmeyin hastanedeki herkesin kendince bir derdi vardır.

Sadece hormonlar değil bence insanların vefasız olması öyle kötü ki çok yaralıyor. Bir arkadaşım vardı hamile kalamıyordu. O kadar uğraştım ki her şeyiyle ilgilendim alıp doktora götürmeler, bitkisel kürler. Sonra hamile kaldı ve benden sakladı. Çok zoruma gitmişti. İnsanoğlu çiğ süt emmiş takma fazla

Hayır canım benim ben anlatamadım.karışık oldu.evet çevremdekiler öyle.hastanedede böyle olunca sinirlerim bozuldu.evet normalde üzülürüm bu kadar çabuk ağlamam.ne bileyim evde bişey yapamayınca da (mesela yemek) kendime acıyorum resmen kendimi çok yalnız hissediyorum.öyle işte

İnsanların dertleri çeşit çeşit.
Söylemeden ince düşünce beklemek yerine ihtiyacınız varsa söyleyin, duyurun.

Ve ben koşardım onlara hep kimse gelmedi dediğiniz insanlarla aranıza mesafe koyun.
Lazım değil öyle çevre.

Bunlar da geçecek ve hayırlısı ile bebeğini kucağına alacaksın, bence annelik seni daha da güçlendirir çünkü kendin için değil bebeğin için savaşacaksın.Şimdi hamilelikten dolayı böyle olması normal.Geçecek bunlar.

Bak işte beni anladığına sevindim canım.söyleyince nazarmı değdircen seni o kadarmı kötü görüyor yazıklar olsun.insan yakın arkadaşınadamı söylemez ya.

Ya hani önceden yardım istemişsinizdir onlarda bahane bulmuştur hep.işte cesaret edip söylemememin sebebi bu.tahmin edebilirsiniz böyle durumlarda.onlar bana o samimiyeti vermediler.ne kadar değer verdiysem o kadar değersiz oldum.bunları yaşayan beni daha iyi anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…