Çok kötüyüm:(

Clexane mi vurduruyorsun cnm?
Kan sulandirici yani.
Clexane kendim vuruyorum sabah akşam.progestan vurduruyorum kalçadan.artık vuracak yer kalmadı mosmor ve sertlikler var ama bu hafta son.artık hap verceklermiş bide genetik tanı testi yaptırdım eğer düşük riskim varsa clexane devam edeceğim inşallah yoktur.

İnsaAllah cnm bende ikisinide vurduruyordum heryerim mosmordu,6.ayima girerken kaybettim ikizlerimi tuo bebekti,sana diycegim suki,sakin is yapma seyehat etme,evinde hep dinlen ve hic stres yapma.(

Biraz olumlu tarafından bak bu dönem hayatındaki gereksiz insanları temizleme dönemidir belki aynı zamanda.. kafanda kurmadan önce talebini ilet ve geçerli bir sebebi olmadığı halde yanında olmayanların, başından sıvamaya çalışanların tek tek üstünü çiz.. emin ol seni rahatlatacaktır.. zaten bebeğini kucağına alınca bütün vaktin o olacak etrafında gereksiz kalabalık istemiceksin bile..

Kendinizi bukadar üzene/yıpratana kadar keşke bir taksi çağırsaydınız.
Anne değilim, ama hamilelerin hormonlarının küçümsenmeyecek derece de yoğun olduğunu biliyorum.
Sizin ki de onunla ilişkin belli ki.
Hayırlısı ile kucağınıza alın yavrunuzu inşallah.

Iy olmaniza cok sevindm takio ediyordum yazismalari tatli heycanlar hormon dengesini bozuyo bugunlerinizi gulumseyerk anicaksnz ayy cok gzel ins bende yasarm. kendinize cokca iyi bakin

Hormonlardan canim eksta alingan oluyor insan. hamileligin karindan igne yapicaksan kendinde vurabilirsin doktordan kendin vurabilecegin tarzda igneden istesen evde daha kolay olur hem cikmak zorunda kalmassin. Kan sulandirici igne mi?

Ayrica bunu unutma sen Yardim istemezsen kimse sana gelmez.

Canım ya çok üzüldüm.allah en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah.ikiz hamilelik riskli oluyor.ben ikiz olmasından çok korktum çok dua ettim çünkü hem taşıması hem bakması zor bana göre.allah kaldırabileceğin kadar yük versin inşallah.hep böyle dua et.ikiz olmasını istiyorsan sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah.iğnemin bitmesine az kaldı hap kullancam çok şükür:) dediklerinide dinlicem çok sağol.

Seninde hayırlı olsun.progestan kalçadan vurulmak zorunda canım.clexane diye bir iğne var onu zaten kendim yapıyorum göbekten.ama az kaldı kurtuluyorum.canım inan yardım istesen yardım edecek çok az insan var.insanlar çok vicdansız olmuş.ne komşuluk kaldı ne akrabalık ne arkadaşlık.kimse kimseyi istemiyor en azından benim çevrem öyle.

Biliyorum canim ama sabredeceksin, benimde etrafimda pek yardimci yok annemler calisiyor haftada bi kac kizima bakiyorlar daha kizim kucak bebegi 1 yasina yeni basti. Belki progestani fitil olarak isteyebilirsin hani soguklarda cok zor oluyorsa. Rabbim yardimcin olsun saglikla kucaklayalim minikleri insallah

Sana 1 embriyomu yerlestirdiler canim?

Maalesef öyle, istemediğiniz zaman çevrenizde dolanan insanlar ihtiyacınız olduğunda naza çekerler kendilerini hiçbirini etrafınızda göremezsiniz. Ve bunun için de "neden aramadın" diye sizi suçlayıp sıyrılırlar.
Amann hayatınızda olmasın bu insanlar, onlardan bi şey beklemek insanı hasssas anında daha da duygulandırıyor gereksiz yere. Ya tamamen yalnız olmalı ya da hakkaten birileri olmalı çevrende gerçek dostlar! Hamilelik sebebiyle hormonlarınız sizin dengenizi bozuyor şu an, sakın bu konuda yalnız hissetmeyin kendinizi. Hepimiz yaşıyoruz bunu, sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız umarım bebeğinizi... Kendiniz için kendinize sahip çıkın, mittiredin başkalarını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…